Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Не ви ли писна????

Мнениеот INZAGHI_99 » 05 окт 2009 13:41

Наскоро тук имаше тема Време Разделно!!!!

Дали наистина не е настъпил момента за време разделно.
Днес Гаврата С ЛЕВСКИ пое по нов още по лош път, защото този път не Локо Пд, не Лацио, не Ц... ни я причини, този път Гаврата с Феновете на Левски идва от клуба от измекяра Батков и най-болезненото за мен от любимият ми Георги Иванов, защо гавра?
Оставянето на Радко Достанич – аз лично хора, фенове на Левски вече не знам какво да напиша за да изкажа , болката си нямам думи и мисли за да опиша това, което ни нанасят сега. За мен наистина дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, не знам Вие какво мислите по тази тема, но на мен ми писна. Писна ми от 95 годишна грешна трансферна политика, закопала хиляди футболни таланти, писна ми от 5 годишното управление на един анимационен герой- Батков, писна ми и ми падна в очите Георги Иванов с безочливите му лъжи за да спаси Сръбският лайнар, Писна ми екипа на най-обичаният ми отбор да се носи от картонени фигуранти, от хора милеещи за 1-во число за заплата и премия, ПИСНА МИ И НАЙ-МЕ БОЛИ ОТ МОМЕНТНОТО РАЗЦЕПЛЕНИЕ на феновете И ОТ ВСИЧКИ смешни шефове на фенклубове, които сме имали до ден днешен, те 10 човека не могат да обединят, а вместо това не разделят и водят нещата до бой между нас феновете на Левски. Писна ми от всичко това, но вместо да наведем глава, е Време да дадем гласност, време е да покажем нашият глас, защото и ако сега замълчим значи не обичаме ЛЕВСКИ. Плакатите от снощи не значат нищо за тези герои, които се гаврят с нас, време е да ни видят, да ни чуят. Настанало е Време Разделно и време да се обединим и да ги разнищим.

И сега за пръв път ще си позволя да поздравя червените фенове за нещо, за което трябва да вземем пример и ние – Спомнете си как когато им отнеха лиценза за по-малко от 2-3 часа се събраха около 300-400 човека. Е Вие кажете не е ли време...................
Да ти отнемат лиценза е лошо, но да ти отнемат правото на глас това е недопустимо.

П.П Давайте идеи какво да правим! И ако го правим, да го правим наистина, а не като снощи да бъдем 4 човека!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Време е ние феновете да вземе единно решение!

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2009 13:45

Пускам тази тема, и се надявам да не бъде изтрита и заключена.
Всеки, който може да предложи идея какво да правим ние феновето от този момент да пише тук. Обичам Левски, но за мен това не е Левски. По-скоро прилича на частна фирмичка, в която шефът си прави каквото иска с подчинените. Фирмичка, в която липсва какъвто и да е ред! Писна ми мустака да се гаври с нас, с отбора, с футболистите! Дайте да вземем някакво единно решение кое ще бъде най-добре за Левски. Няколко идеи ми идват на ум:
1) Продължава се с натиска върху батков...т.е. транспаранти, освирквания по мачовете, карикатури и т.н.
2) Да спрем да ходим на мачовете ( не ми изглежда много полезен ход)
3) Някакво шествие...пример от Герена до кантората на мустака
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

tprodanov
Контакти:

Re: Време е ние феновете да вземе единно решение!

Мнениеот tprodanov » 05 окт 2009 13:46

Пълен стадион и мощен натиск върху мустака, със размирици в А сектор, плакати и надписи навсякъде.

gpp1981
Контакти:

Тези са напълно ненормални .......

Мнениеот gpp1981 » 05 окт 2009 13:46

Идиотщината продължава с пълна сила тези хора не обичат ЛЕВСКИ и нямат никакво уважение към нас феновете.Вече знам че ни очакват лоши години .Незнам само гонзо как може така да си стои кротко за мен той е поредния които си гледа банковата сметка усрахте се господа .Вие сте както кърлеж и малко по малко затривате ЛЕВСКИ да но ви приседне майка ви мръсна и долна.

mun4o1
Контакти:

Re: Тези са напълно ненормални .......

Мнениеот mun4o1 » 05 окт 2009 13:48

На първата тренировка след "заслужената " им двудневна почивка 1000 човека да ги хранят да видим дали няма да се опомнят малко!!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 05 окт 2009 13:50

mun4o1 написа:
tprodanov написа:Пълен стадион и мощен натиск върху мустака, със размирици в А сектор, плакати и надписи навсякъде.

И ще дойде гугутката с армията му от платени курви и пак мелета и пак нищо

Не си прав. С Лацио дойдоха да се правят на мъже и като пръдни се изнизаха от "А" сектор!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

gpp1981
Контакти:

Re: Не ви ли писна????

Мнениеот gpp1981 » 05 окт 2009 13:50

Сериозно даите да спрем да ходим на мачовете тези савсем се забравиха по добре да сме вън пред стадиона но не и вътре.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 05 окт 2009 13:51

Гугутката вече нема толкова сила, защото до голяма степен омразата е насочена и към него. Пък и едно е 200 стюарда на 500 човека, а съвсем друго е на 30 000 човека. Ние да си свършим нашата работа, пък мустака няма да остане повече от месец.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 05 окт 2009 13:52

Levski 1914 написа:Пускам тази тема, и се надявам да не бъде изтрита и заключена.
Всеки, който може да предложи идея какво да правим ние феновето от този момент да пише тук. Обичам Левски, но за мен това не е Левски. По-скоро прилича на частна фирмичка, в която шефът си прави каквото иска с подчинените. Фирмичка, в която липсва какъвто и да е ред! Писна ми мустака да се гаври с нас, с отбора, с футболистите! Дайте да вземем някакво единно решение кое ще бъде най-добре за Левски. Няколко идеи ми идват на ум:
1) Продължава се с натиска върху батков...т.е. транспаранти, освирквания по мачовете, карикатури и т.н.
2) Да спрем да ходим на мачовете ( не ми изглежда много полезен ход)
3) Някакво шествие...пример от Герена до кантората на мустака

Наскоро тук имаше тема Време Разделно!!!!

Дали наистина не е настъпил момента за време разделно.
Днес Гаврата С ЛЕВСКИ пое по нов още по лош път, защото този път не Локо Пд, не Лацио, не Ц... ни я причини, този път Гаврата с Феновете на Левски идва от клуба от измекяра Батков и най-болезненото за мен от любимият ми Георги Иванов, защо гавра?
Оставянето на Радко Достанич – аз лично хора, фенове на Левски вече не знам какво да напиша за да изкажа , болката си нямам думи и мисли за да опиша това, което ни нанасят сега. За мен наистина дойде ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО, не знам Вие какво мислите по тази тема, но на мен ми писна. Писна ми от 95 годишна грешна трансферна политика, закопала хиляди футболни таланти, писна ми от 5 годишното управление на един анимационен герой- Батков, писна ми и ми падна в очите Георги Иванов с безочливите му лъжи за да спаси Сръбският лайнар, Писна ми екипа на най-обичаният ми отбор да се носи от картонени фигуранти, от хора милеещи за 1-во число за заплата и премия, ПИСНА МИ И НАЙ-МЕ БОЛИ ОТ МОМЕНТНОТО РАЗЦЕПЛЕНИЕ на феновете И ОТ ВСИЧКИ смешни шефове на фенклубове, които сме имали до ден днешен, те 10 човека не могат да обединят, а вместо това не разделят и водят нещата до бой между нас феновете на Левски. Писна ми от всичко това, но вместо да наведем глава, е Време да дадем гласност, време е да покажем нашият глас, защото и ако сега замълчим значи не обичаме ЛЕВСКИ. Плакатите от снощи не значат нищо за тези герои, които се гаврят с нас, време е да ни видят, да ни чуят. Настанало е Време Разделно и време да се обединим и да ги разнищим.

И сега за пръв път ще си позволя да поздравя червените фенове за нещо, за което трябва да вземем пример и ние – Спомнете си как когато им отнеха лиценза за по-малко от 2-3 часа се събраха около 300-400 човека. Е Вие кажете не е ли време...................
Да ти отнемат лиценза е лошо, но да ти отнемат правото на глас това е недопустимо.

П.П Давайте идеи какво да правим! И ако го правим, да го правим наистина, а не като снощи да бъдем 4 човека!!!!
ето това е и темата, която аз пуснах. Готов съм за всички идеи. На мен ми писна!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Не ви ли писна????

Мнениеот metodito » 05 окт 2009 13:52

Писна ми, разбира се. Казвайте кога и хващам стопа към София.

Върни се в “Архив”