Извънземен болид, с 3 секунди по-бърз от 10тия в К3....

Бътън се изложи с това 11 място иначе Хамилтън направи максимума с това 5 място....
Както и изпреварванията са почти невъзможни, май утре ще е доста скучно състезание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Михаел Шумахер ще започне с десет места по-назад в Гран При на Белгия, което ще е на 29 август, след като бе наказан, заради опасното блокиране на Рубенс Барикело в днешното състезание.
Пилотът на Уилямс Барикело се опита да задмине Мерцедеса на седемкратния световен шампион, но германецът притисна бившия си бразилски съотборник до стената.
Барикело и Шумахер имаха бурни взаимоотношения по време на шестгодишното им партньорство във Ферари, след като се оказа, че бразилецът играе роля на поддържащ пилот на Шуми.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта