Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Ман Юнайтед май стремглаво се е запътил към нас. Утре ще видим и Нюкасъл каква ще я надроби срещу ПСЖ. Нищо чудно и двата отбора да отпаднат още в групите. Това ще е нещо нечувано за английските отбори в ШЛ, ама това са те в отсъствието на Ливърпул! 

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа: Това ще е нещо нечувано за английските отбори в ШЛ
Няма нищо нечувано в това Юнайтед да отпадне рано в ШЛ, хвърли поглед на изявите им през годините, дори при САФ. За Нюкасъл, Арсенал и т.н.. да не говорим. Реално доста време само Челси и Сити се грижиха за славата на английските клубове в Европа, последните 4-5 сезона и Ливърпул. Естествено вие имате силни изяви много преди това, но доста време изобщо ви нямаше на елиминации.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Баси, колко зле трябва да си да паднеш от Ланс
.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Udoji90
- Контакти:
Със сигурност не толкова зле, колкото за да напишеш подобна тъпня рано сутрин.
Ще рече човек, че Ланс са някакви неандерталци от Сан Марино...
Иначе се сещам, че един друг отбор от северен Лондон неотдавна отпадна в групите на ЛК. От това по-зле не знам дали има.

Иначе се сещам, че един друг отбор от северен Лондон неотдавна отпадна в групите на ЛК. От това по-зле не знам дали има.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тази вечер иначе има любопитни двойки. Поне 90% от късните двубои ми се вИдат гол/гол. Иначе Арсенал ако издънят такава лесна група ще бъде много глупаво. Въобще не ми се гледат Ланс и Севиля в елиминациите. А ПСВ-то са слаби, за да се класират напред.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
KOPScousers написа:Ман Юнайтед май стремглаво се е запътил към нас. Утре ще видим и Нюкасъл каква ще я надроби срещу ПСЖ.
Касъл няма да излязат, според мен са трети. Вие сигурно ще се класирате. Юнайтед и те ще наваксат с две победи

KOPScousers написа:Това ще е нещо нечувано за английските отбори в ШЛ, ама това са те в отсъствието на Ливърпул!
и Челси

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Някой нещо за тоя рибок за 55 млн. грешни дето дадоха Ман. Ю?
Провал след провал е Онана, освен че направи дузпа и ЧК за Каземиро според мен и при 1-ви и 3-ти гол
един наистина добър вратар можеше да направи доста повече.
Редно е да отиват с климче да се молят на Де Хеа докато не е решил да се отказва от футбола и да му
дадат договор с по-голяма заплата и гарантирано титулярно място по договор!

Севиля за мен трябва да се чувстват ощетени от ВАР, не може за едно докосване по пръста като ръката
ти е сгъната на корема отпред да ти отменят гол за овладяване на топка с ръка!
Ланс със страхорен гол за 1:1.
Дузпата за Наполи също е спорна!!!
Браво на Сосиедад, като цяло не очаквах да бият в Германия. При тях когато 5-та им много силни грачи
в халфовата линия и атака са на линия за дадем мач са много сериозен отбор!
Провал след провал е Онана, освен че направи дузпа и ЧК за Каземиро според мен и при 1-ви и 3-ти гол
един наистина добър вратар можеше да направи доста повече.
Редно е да отиват с климче да се молят на Де Хеа докато не е решил да се отказва от футбола и да му
дадат договор с по-голяма заплата и гарантирано титулярно място по договор!

Севиля за мен трябва да се чувстват ощетени от ВАР, не може за едно докосване по пръста като ръката
ти е сгъната на корема отпред да ти отменят гол за овладяване на топка с ръка!
Ланс със страхорен гол за 1:1.
Дузпата за Наполи също е спорна!!!
Браво на Сосиедад, като цяло не очаквах да бият в Германия. При тях когато 5-та им много силни грачи
в халфовата линия и атака са на линия за дадем мач са много сериозен отбор!
Сосиедад биха в Австрия
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Остай го, на него всичките редбули са му еднакви. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- KOPScousers
- Контакти:
sapio0o написа:KOPScousers написа: Това ще е нещо нечувано за английските отбори в ШЛ
Няма нищо нечувано в това Юнайтед да отпадне рано в ШЛ, хвърли поглед на изявите им през годините, дори при САФ. За Нюкасъл, Арсенал и т.н.. да не говорим. Реално доста време само Челси и Сити се грижиха за славата на английските клубове в Европа, последните 4-5 сезона и Ливърпул. Естествено вие имате силни изяви много преди това, но доста време изобщо ви нямаше на елиминации.
Говоря за двата клуба - Ман Юнайтед и Нюкасъл. С два клуба на елиминациите Англия не е била откакто е измислен този формат, най-вероятно.
Иначе за Челси съм долу-горе съгласен, откакто чичо Роман ги взе, 20-тина години с няколко изключения бяха константна величина в турнира, спечелиха го на два пъти и играха и още един финал. Ама Сити... за каква слава по-точно са се грижили и какво постигнаха в турнира преди триумфа през миналия сезон? 2 полуфинала и 2 финала, откакто ги взе шейха, определено не е някакво "уау" постижение. За сравнение ние сме с 3 финала за последните 6 сезона. Пък ако и ние си имахме някой шейх, вместо чичо Скрудж, току-виж да ви бяхме били и вас в някой от двата финала...

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]