NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Larsenn
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Larsenn » 23 сеп 2022 14:53

И да добавя за евентуалните трейдове - за следващите 2-3 сезона, почти всички играчи на Детройт, които ще са привлекателни за други отбори, са с новобрански договори. Финансовата страна ще е трудно да се нагласи. Няма как да харизваш новобранци на килограм за някой Блейк Грифин с 35 милиона заплата. Аз лично предпочитам да се изчака и да се развиват младите играчи, поне за следващите 1-2 сезона. Иначе, благодаря за поста, който си пуснал. Като цяло, да, това е горе-долу положението в Детройт. Надявам се младите да дръпнат нагоре.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Селтикс

Мнениеот Drunken_Master » 23 сеп 2022 16:10

Удока бил наказан, понеже кръшкал на жена си. После ми обяснявате, че американците не били просто племе...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Larsenn
Контакти:

Re: Селтикс

Мнениеот Larsenn » 23 сеп 2022 16:43

Drunken_Master написа:Удока бил наказан, понеже кръшкал на жена си. После ми обяснявате, че американците не били просто племе...

Козел, ти пак да оплюеш империализЪма :). Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :). А жена му (предполагам) тепърва ще го разходи из съдилищата и ще го обере.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 сеп 2022 16:45

Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)

Това не го знаех. Тук вече има логика...

Жалко, че Кирчо Харварда не отнесе и той един бан от народа, че клати Ленчето и я назначава на огромна заплата, а оная горката няма хабер от света...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 23 сеп 2022 19:29

Larsenn написа:Наказва го клуба, щото спи с подчинена, лошо е за микроклимата :)

Това са пълни простотии. Ще ти контролира клубът сексуалния живот ..... и то в личното ти време. В САЩ напълно изплискаха легена ......

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2022 21:24

Имат си политика на организацията, която забранява връзките между хора, работещи за нея. В доста фирми го има, не само на запад.

П.П.: като чета повечето репортерски коментари, май нещата са доста по-дълбоки от това че е спал с някоя си.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 25 сеп 2022 00:14

Larsenn написа:И да добавя за евентуалните трейдове - за следващите 2-3 сезона, почти всички играчи на Детройт, които ще са привлекателни за други отбори, са с новобрански договори. Финансовата страна ще е трудно да се нагласи. Няма как да харизваш новобранци на килограм за някой Блейк Грифин с 35 милиона заплата. Аз лично предпочитам да се изчака и да се развиват младите играчи, поне за следващите 1-2 сезона. Иначе, благодаря за поста, който си пуснал. Като цяло, да, това е горе-долу положението в Детройт. Надявам се младите да дръпнат нагоре.
Eто, видя ли, реши да подадеш ръка и да отговориш и то доста подробно и сега в мое лице, имаш човек, с когото да си коментираш и анализираш положението в Детройт, защото стана дебат и ще става дебат за в бъдеще. Така ще се опитам да ти отговарям последователно изречение по изречение спрямо написаното от теб. За Кейд ще ти каже, че е приличен стрелец, даже, може би и добър стрелец. Проблемът при него е във вземането на решения, кога и откъде да я гърми, въпреки, че има високо ай кю. Първите 20 мача беше като в небрано лозе и не знаеше къде се намира, много трудни и грешни стрелби правеше и като цяло доста грешни решения вземаше в атака. Тези 20 мача си оказват някакво влияние от статистическа гледна точка, aре няма да говоря наизуст и ще му видя процентите. Да, 41 от игра и 31 от тройката са слаби и 20 слаба мача не могат чак толкова да смъкнат статистиката, просто са му слаби процентите, но въпреки това твърдя, че той още не взема добри решения, въпреки таланта си. С времето това ще се ошлайфа. За Айви си мисля, че ще се окаже най-добрият играч от този драфт. Просто има много чисто баскетболни умения и движения, не лош подавач е и като добавим дрибъла и това, че пробива често, ще създава лесни ситуации за кош било то за себе си или ще освобождава някой под коша или на тройката. Опитът и интуицията ми подсказват, че по-скоро ще стане звезда, отколкото бъст, а и двамата с Кейд ще се допълват. Хейс ми е симпатичен, обаче няма никакво развитие, откакто влезе в НБА, но по-лошото e, че няма никакво влияние върху играта в атака, нито вкарва особено, нито създава ситуации за кош за другите, не тая големи надежди за него, а и Кейд е доста по-добър защитник от него. За останалото, което си написал няма да бъда последователен, защото всичко се преплита и навързва. Така, че ще продължа на свободни разсъждения. Публикацията я написах преди трейда на Богданович. С него ще са доста по-опасни в атака, защото вече от петицата Кейд/Айви/Бей/Богданович/Стюард имаш вече 4 скоръра. По отношение на трейдовете няма смисъл да се бърза, защото както ти каза някои от играчите им още дори не са направили 1 сезон в Детройт. Нека малко се поразвият и да вдигнат стойността си, че да станат атрактивни за трейдове. Хубавото е, че са млади и може да се лежи на кълката "те са много млади и ще се развият" Тая надежда/илюзия им дава допълнителна стойност при трейд. Иначе за сега бих оставил при всички положения Садик Бей, може и да не стане нещо кой знае какво от него, но ако Кейд и Айви се развият и до няколко сезона се трейдне за трета звезда, спокойно Бей може да е четвърта опция в отбор с шампионски амбиции. При наличието на толкова много други асети за трейдове, за сега ( близките 2-3 години ) бих избегнал трейдването му. За опита в отбора, то всички като са на по 20-23 години трудно може да се говори за опит, само Богданович, Бъркс и Кори са така по-опитни плюс евентуално още 1 играч макс. За Кейд ще ти кажа, че той и сега е лидер, защото има много отговорности, хем е защитник, хем държи топката и трябва да внимава да не прави много грешки, хем нарежда атаката, хем вкарва, хем плеймейкърства, просто е 20 годишен неопитен пикльо и затова така изглежда, че не е лидер. И да, много е важно не само да се сработят, но и наистина да се допълват с Айви, а не да си пречат. Общото взето от тях зависи бъдещето на отбора. Ако наистина станат звезди, до 5-6 години трябва да направят сериозен шум, а още по-хубавото е, че ще са болхендлъри и ще имат реално влияние върху играта. Но това е ключовото и двата да станат звезди, за я има надеждата за светлото бъдеще на Пистънс. Собственикът на Детройт не мога да го коментирам, от тебе само знам, че си пада малко олигофрен, което може да се окаже прът в колелото на Детройт. А това за трейдването на за уж трета звезда, трябва да се изчака поне 2, да не кажа и 3 години, защото първо трябва да се видят двамата хубостници докъде ще я докарат, трябва се види колко ще се поразвият другите и съответно трябва да я има и подходящата звезда, която да иска трейд. С парите не мисля, че ще е проблем, защото всяка година се подписват някакви шано договири с някакви не особено добри свободни агенти, които после ги трейдват след 1 година примерно. Ето, ако Бриджес не беше спретнал този семеен скандал, сега щеше да е играч на Детройт и можеше да го трейднат него след 2 години. Ся няма да е Бриджес, ами догодина ще подпишат с някой друг, който може пак да трейднат. Мисълта ми е, че все ще се съберат 30-35 милиона от 3-4 играча, че да се поизравнят заплатите при трейд за звезда. Въпросът е тез двамата Кейд-Айви да изкарат потенциал на звезди, че да има смисъл да се трейдва за трета и съответно да я има подходящата звезда за трейд. Просто тогава много грешно се мъчиха да си конструират отбора с в двама високи ( Грифин-Дре) и един гард Реджи Джаксън, грешна конструкция, която съответно доведе и до привличането на грешния играч Блейк

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 25 сеп 2022 12:24

Едва сега осъзнах колко съм се заблуждавал, смятайки, че Лого има връзка с (примерно) Джери Уест. То било съкращение от логорея :)

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 25 сеп 2022 13:01

Мога да развеселя всички с един пост за Том Горс (собсвеник на Пистънс от 2011 май беше). Той (според всичко, което съм чел) е архитект на сделката с Блейк. Просто е искал звезда на всяка цена, че да се понапълни залата и да се увеличат приходите, нищо баскетболно наум не е имал. Назначаваните от него хора (баскетболни операции и треньори) са нещо много близо до тотален бъст. Ако трябва да изреждам всички глупости, сътворени последните 10 години, много дълъг пост ще стане. Ако някой не знае Крис Мидълтън е драфтнат от Детройт. Никой нищо не вижда в него, никакъв шанс и...част от сделката с Милуоки за Брандън Дженингс. Крис Мидълтън!!!! Следващия драфтнат и натирен набързо е Спенсър Дънуиди. Това както и да е. Около 2015 мениджмънта предлага на Горс да почнат ребилд (явно някой поне е бил с ума си и е разбрал, че с Дръмънд, Монро и Джош Смит няма да стане). Гордият чорбаджия категорично отказва и казва, че отбора всяка една година ще се бори за плейофи - т.е. правете сделки, всякакви глупости, ама да сме в плейофите. За 10 години - 2 срамни отпадания (на нула) в първи кръг. Горс доведе Стан ван Гънди и му даде пълната власт - ГМ и треньор. Стан Ван сътвори такива простотии, че не ми се пише. Само един пример - Сакраменто (другите големи умници последните години), харесват Джош Смит и предлага трейд. Гънди отказва и 5 месеца по-късно го уейвна (5 години му плащаха заплата да играе в други отбори). Не направиха никаккъв опит да трейднат (поне някой пик да вземат) Грег Монро и Колдуел-Поуп, а се знаеше, че и двамата ще искат много пари да преподпишат и ги пуснаха като свободни агенти ей така. И още сума ти глупости, ама ме мързи да изброявам.
Айде, спирам, че ще досадя много на всички :)

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 25 сеп 2022 13:12

Buck32 написа:Едва сега осъзнах колко съм се заблуждавал, смятайки, че Лого има връзка с (примерно) Джери Уест. То било съкращение от логорея :)
При всички положения не говоря празни приказки, а много съществени неща. Пиша по-подробно едно, защото искам да бъда максимално добре разбран и второ, защото пиша много рядко и си казвам всичко наведнъж. Реално тези фермани можеше да се разбият на няколко отделни поста. Само ще ти кажа, че навремето в училище едвам с триста зора пишех по страница и половина голям формат ЛИС, толкова лаконичен бях, че можех да си кажа всичко съществено в една страница без излишни писаници. Другите пишеха поне по 2 листа голям формат

Върни се в “Архив”