Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
При организацията, която имат би трябвало да променят нещо. Очаквам треньорът на Шалке 04 да бъде първият освободен.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Fbf написа:При организацията, която имат би трябвало да променят нещо. Очаквам треньорът на Шалке 04 да бъде първият освободен.
Днес беше дебюта на новия треньор.
Наследството на Вагнер е тежко. В състава няма почти никакво качество, отделно че са сринати психически. Ако запишат 3-4 добри мача може и да потръгнат нещата. Но сега е такова положението, че пропадат при първия получен гол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1914.1902 написа:Fbf написа:При организацията, която имат би трябвало да променят нещо. Очаквам треньорът на Шалке 04 да бъде първият освободен.
Днес беше дебюта на новия треньор.
Благодаря за уточнението. Това съм го изпуснал.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- rebelheartous
- Контакти:
Fbf написа:Как отбор като Шалке 04 се докара до тук, на пук на всичко, което изброи? Не вярвам да изпаднат, в крайна сметка.
Никой не вярваше и че Хамбургер ще изпаднат, а те вече няколко поред сезона дори не могат да се върнат обратно.
Така е. Щутгарт също изпадаха. Но за Шалке 04 със сигурност ще е шокиращо.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

rebelheartous написа:Fbf написа:Как отбор като Шалке 04 се докара до тук, на пук на всичко, което изброи? Не вярвам да изпаднат, в крайна сметка.
Никой не вярваше и че Хамбургер ще изпаднат, а те вече няколко поред сезона дори не могат да се върнат обратно.
Не е съвсем така. Хамбургер си играха с огъня три или четири сезона, два пъти спасяваха кожата на бараж, беше логично рано или късно да изпаднат. Шокиращото по-скоро беше, че не промениха нищо за тия трудни години, само сменяха треньори и водеха от слаби по-слаби играчи.
В тоя ред на мисли, на Шалке може би им е рано, но ако не поработят здраво на зимния джам, нищо чудно и да изпаднат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Точно това имам впредвид. Подобна беше ситуацията и в Щутгарт. Но на Шалке може би още им е рано, а и се съмнявам да изпаднат.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС