Real написа:В Пловдив си бил със сигурност, а в Каталуня?
Фразата има съвсем различно звучене там, от години им промиват мозъците и Барса се използва сериозно в пропагандната мъгла. Шави, Пепо, Пике, та и коренякът каталунец Стойков, всички се включват, когато трябва... Меско също, макар и по-умерено.
Ходил съм, пропаганда не забелязах. Естествено, че ще искат да живее Каталуния, все пак икономиката на тази област храни сигурно повече от половин Испания - най-богатата територия с най-работливи хора, които работят и заради мързеливите испанци в другите региони.
Бързаш да защитаваш Меси и отбора като цяло и пишеш без да се замисляш. Не може да ми сравняваш Пловдив и Барселона (Каталуния), защото до колкото ми е известно към днешна дата и час, Пловдив не иска отделя от България и да бъде признат като държавата Пловдив. В грешка ли съм или да се поровя из българските новини по добре, че май съм изтървал това нещо.
В случая с изречението "да живее Каталуния" не виждам пропаганда и нито агитация за отделяне на Каталуния от Испания, по-скоро търсиш под вола теле.