peliforewer написа:Кашчей написа:CaptainBertorelli написа:Сините блянове за нещо служебно ще си останат блянове. Мачът не беше прекратен, няма и пострадали. Един мач пред празни трибуни, плюс още един, защото сме домакини за купата. Иначе добре бяха наснимани някои елементи на пистата. Ако и сега Меере и правораздавателните органи не ни отърват от тях, значи няма надежда.
Вие вече имате последно предупреждение през този сезон, и игра пред празни трибуни. Това е втори случай и по ДП трябва да летите силно и мощно към Б група, но сме в България и съдбата се решава от БФС, а не от ФА или ДФБ, та ще сте с второ или трето последно предупреждение![]()
![]()
Провокацията била започната от фенове на Спартак Москва, руски граждани-да се смееш ли, да плачеш ли?!?
Ако можеш да ми покажеш по кой член от ДП на БФС трябва да летим мощно към Втора лига,посочи ми и кога ни е последното предупреждение за вадене от ППЛ.Сега да ти кажа какво е наказанието за нахлуване на агитките на пистата без последствия-предупреждения за лишаване от домакинство и глоба,ако има последствия -1мач лишаване от домакинство и 5хил.лв. глоба.Сега всичко зависи от доклада на дежурния ,но по коментарите от длъжностните лица по скоро инцидента е без последствия.А твоите интерпретации за наказанията се отнасят за посягане на фенове към длъжностни лица,а такива днес нямаше.
1 мач и 5 000, ако ви е за първи път, но на вас не ви е за първи път този сезон, та по-полека, ако обичаш. Не съм убеден и, че си чел доклада на дежурния секретар. И да, вече видях, че има промени за рецидив на публиката в ДП, защото иначе първо "Левски" трябваше да лети със страшна сила след мача в Благоевград миналия сезон, а сега и вие. Както обаче снизходително казва др. Кучев....".... и за последен път ви правя последно предупреждение!"
Във вторник, след 17 ч., може да излезете с още една декларация, че ви режат!