TristaNNN написа:Деева, щеше да е много по-забавно ако майните си бяха вкарали положенията в края на мача, пък кандидат-шампионите да си пишат каквото искат за дузпата.
Не мога да разбера ,какъв е този нездрав интерес от теб към ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TristaNNN написа:Деева, щеше да е много по-забавно ако майните си бяха вкарали положенията в края на мача, пък кандидат-шампионите да си пишат каквото искат за дузпата.
DarkPsy написа:Не знам ама по-голям селяндур от Стойчо Стоилов няма !
gihuelo написа:DarkPsy написа:Не знам ама по-голям селяндур от Стойчо Стоилов няма !
Митьо Селския
костенурк написа:този отбор на Ботев може да бие всеки,играе открито и нападателно с красиви комбинации и скорост в атака.много добре ни дойде паузата.тия без каранга са половин отбор и безпомощни в атака така че очаквам една хубава победа за Ботев
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:slash1912 написа:лнува.Както беше написал някъде в темата-коментираме този мач.
Факт е ,че има нарушение,факт е,че имаше и не отсъдена игра с ръка,факт е че Бодуров трябваше да бъде изгонен,факт е,че днес не вкарахте гол и играхте слабо.Пък вашите шефове продължават да търсят причините за равенството в съдията.
Всъщност няма абсолютно никакво нарушение,а аз коментирам точно тази ситуация в момента конкретно за този мач и поради тази причина имам право да дам идентична ситуация ''пак с контакт'' (явно за някои всякакъв вид ''контакт'' е нарушение...да,ама не) макар и в друг мач и то доста по умишлена от тая в конкретния мач.А това че някой няма топки да си признае и започва да коментира други ситуации си е за негова сметка.
защо написа:delqnski47 написа:slash1912 написа:лнува.Както беше написал някъде в темата-коментираме този мач.
Факт е ,че има нарушение,факт е,че имаше и не отсъдена игра с ръка,факт е че Бодуров трябваше да бъде изгонен,факт е,че днес не вкарахте гол и играхте слабо.Пък вашите шефове продължават да търсят причините за равенството в съдията.
Всъщност няма абсолютно никакво нарушение,а аз коментирам точно тази ситуация в момента конкретно за този мач и поради тази причина имам право да дам идентична ситуация ''пак с контакт'' (явно за някои всякакъв вид ''контакт'' е нарушение...да,ама не) макар и в друг мач и то доста по умишлена от тая в конкретния мач.А това че някой няма топки да си признае и започва да коментира други ситуации си е за негова сметка.
Тролвай мъдро.
gihuelo написа:TristaNNN написа:Деева, щеше да е много по-забавно ако майните си бяха вкарали положенията в края на мача, пък кандидат-шампионите да си пишат каквото искат за дузпата.
Не мога да разбера ,какъв е този нездрав интерес от теб към ЦСКАЗлоба ли е? Завист ли е? Омраза ли е? Имате супер футболисти ...супер треньор и играете атрактивно! Какво ви интересуват отборчета като ЦСКА и Ботев?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта