Мнениеот honda » 05 ное 2017 13:17
По въпросите за чуждите съдии - питайте вашия идол ГГ. Той е най-големия противник на чуждите съдии.
Относно мача - за мен ще стане здрав и непредвидим мач. ЦСКА-София разполага с много добри флангови футболисти. Реално за да се разчита на успех срещу Лудогорец трябва да се затворят фланговете(нещо ,което Левски не успя миналата седмица ,а и няма подходящите футболисти за това) . ЦСКА-София има има доста добри флангови играчи - от едната страна Дюлгеров,Манолев/Десподов от другата Недялков,Кулма/Меркадо . Тези футболисти не отстъпват като линейна бързина на играчите на Лудогорец.
Отделно за никой не е тайна ,че доста играчи на Лудогорец- Дяков, Моци,Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Натанаел, Сисиньо са играчи ,които провокират,но също се подават на провокации и това може да се използва .
За мен този мач ще се реши от индивидуална грешка/проблясък. А и много зависи как ще тръгне мача, не трябва да се пропуска и възможността за равен мач . При равен мач и двата отбора няма да имат нищо напротив. Ако мача някъде до средата на второто полувреме е равен според мен и двата отбора просто ще доиграват мача без да поемат риск.