Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот petko.h.markov » 25 юли 2016 18:23

Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:GOLEADOR..... симпатичен си ми.... очевидно си раздвоен.... и разколебан.... но крайно време е да приемеш истината.... всичко свърши..... край.... ЦСКА умря.... остава само да се напише смъртния акт.... и да се разпределят остатъците от имуществото.... затова крайно време е да пиемеш своето решение... и оттук нататък да го следваш с вдигната глава.... всеки сам си решава.... направи го и ти....

Умря само в болните глави на някои, които си мислят, че дружеството от 99-та е ЦСКА от 48-ма година! ЦСКА се е преформатирал многократно, но идеята е оставала.

Никога обаче,при двама родители от провинцията,не се раждало бебе ЦСКА-СОФИЯ!

Тук няма никакви бебета и родители. Духът напусна едното тяло и се всели в друго, това е!

Щом става така,защо не се всели в Лудогорец или Реал например.По-престижно е все пак.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юли 2016 18:25

Миналото лято ГГ нямаше никакво намерение да мести Литекс в Етрополе, а от там и в София. Нито пък БФС имаше намерение да се променя формата. Просто щяха да опростят това лято някои дългове на ЦСКА и пак щяха да ги поканят в А група. Проблемът дойде от невежеството на сегашните ръководители на ЦСКА-София(преди на Литекс) - Трифон Попов и Стойчо Стоилов. Само си спомнете колко учуден и притеснен беше Трифон Попов след мача с Левски, когато журналистите го попитаха, не знае ли че ще ихвърлят клуба от А група, а Стойчо Стоилов твърдеше, че БФС ще ги пожали, заради футбола и т.н. И тук смело твърдя, че не е било никакъв сценарий, а чисто невежество. Някъде тогава(след като комисията потвърди изхвърлянето на Литекс) се зароди идеята за преместването на Литекс в София и прексръстването му. Просто 2 отбора в Б група щяха да дойдат в повече на ГГ(а и няма право според разпоредбите).

Затова изведнъж всички се забързаха да сменят формата. Най-малкото при смяна на формата се казва поне година напред, като се казват и изискванията, за да може клубовете да ги имат време да ги изпълнят. Нима тоя холандец не си спомня как е било в Холандия? А то какво се случи? Само и само да върнат Литекс в А група под ново име(защото като Литекс имаше наказание за А група)и да има отбор в ППЛ съдържащ в името си ЦСКА, след края на шампионата(преди 2 месеца) никой не знаеше какъв ще е формата, какви ще са изискванията, кой ще може да кандидатства и т.н. Чак един месец преди старта на шампионата се даде пресконференция и затова сега половината профита от ППЛ ще играят в други градове домакинските си мачове, дори се стигна до мегагафа Ботев и Локо Пд да играят градско дерби в ......Бургас(защо не го преместят в Зарата...кой да ти каже). Сега ще се изчака да се закрие ЦСКА, след което ще се преименува от ЦСКА-София на ЦСКА и подмяната ще е факт. И без това всички медии и телевизии говорят за ЦСКА-София като за 31-кратния шампипон и усложливо забравят да изговарят цялото с ТИРЕ София.

Обединение м/у ЦСКА-Летище и ЦСКА- София няма как да стане. Нали точно факта, че не одобряват преименуването на Литекс и преместването му в София, породи създаването на ЦСКА-Летище. Сега пък автора предлага обединение. Няма как ЦСКА-Летище да е 31-кратен шампион. Просто неговите създатели вярват, че те са повече носители на армейското отколкото ЦСКА-София. Ами ако те искаха обединение, нямаше да създават този отбор, а щяха да си припознаят другия.

В крайна сметка всеки си има глава на раменете и всеки си взема решенията сам. Всеки фен на ЦСКА има пълнотоо право да си вземе решението за себе си. За феновете на останалите отбори в България всичко е ясно.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 18:29

petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
petko.h.markov написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:GOLEADOR..... симпатичен си ми.... очевидно си раздвоен.... и разколебан.... но крайно време е да приемеш истината.... всичко свърши..... край.... ЦСКА умря.... остава само да се напише смъртния акт.... и да се разпределят остатъците от имуществото.... затова крайно време е да пиемеш своето решение... и оттук нататък да го следваш с вдигната глава.... всеки сам си решава.... направи го и ти....

Умря само в болните глави на някои, които си мислят, че дружеството от 99-та е ЦСКА от 48-ма година! ЦСКА се е преформатирал многократно, но идеята е оставала.

Никога обаче,при двама родители от провинцията,не се раждало бебе ЦСКА-СОФИЯ!

Тук няма никакви бебета и родители. Духът напусна едното тяло и се всели в друго, това е!

Щом става така,защо не се всели в Лудогорец или Реал например.По-престижно е все пак.

Защото публиката и "Армията" припознават само един отбор и това е ЦСКА!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 18:33

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:

може и да съм болна глава.... но мога да направя разлика.... между "преформатиране"... и подмяна.....

пп... не ми пречите.... следвайте си решението.... аз си следвам моето.... вече нямаме допирни точки....

Подмяна има, когато има какво да се подменя. Ако старото дружество се беше оздравило - тогава щеше да има подмяна. Ти май не разбираш, че в противен случай ЦСКА спира да съществува и "Армията" става пуста като разбития басейн "Мария Луиза".

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 25 юли 2016 18:38

Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:

може и да съм болна глава.... но мога да направя разлика.... между "преформатиране"... и подмяна.....

пп... не ми пречите.... следвайте си решението.... аз си следвам моето.... вече нямаме допирни точки....

Подмяна има, когато има какво да се подменя. Ако старото дружество се беше оздравило - тогава щеше да има подмяна. Ти май не разбираш, че в противен случай ЦСКА спира да съществува и "Армията" става пуста като разбития басейн "Мария Луиза".

няма да те разубеждавам.... както и ти не можеш да ме убедиш..... и да.... напълно ми е ясно какво става... написах го вече.... но ще повторя...
всичко свърши..... край.... ЦСКА умря....

пп... моля, не ме въвличай в спор.... не искам да споря.... просто изразявам мнение.... ако евентуално някой се интересува.... както и да е... казах каквото мислех.... приятна вечер на всички....
Последна промяна от Маги Стралска на 25 юли 2016 18:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 25 юли 2016 18:39

Много ми е интересно какво правят едни сини тук? Ново срамно отпадане, неизвестен собственик, кредити, козирка, санкции от УЕФА, слухове за нови назначения (през 2 месеца), а те са тук да философстват. Къщата ви гори, а вие сте тук да запалите чуждата!!!! От любов към ЦСКА ли е или от омраза? И в двата случая предпочитате нас пред вас си! :lol:
Щом за вас Левски е едно АД, ОК, но за нас не е!
Понеже се чуха много сравнения с Гошо и Пешо и аз ще си позволя едно!
Ако служител, който има определена екипировка за работа, без която не може да работи, си скъса работното облекло и вече няма даже как и да го закърпи, какво прави? Има два избора да си купи нова, или да вземе тази на друг, който е решил да напусне. Ами като няма пари за нова, взима на другия. Но това не значи, човекът се е променил, мисли по друг начин, няма ценности или семейството му е друго!
Ето това е връзката между клуб и юридическата форма(екипировката)!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 юли 2016 18:40

Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:
Маги Стралска написа:
Red Warrior написа:

няма да те разубеждавам.... както и ти не можеш да ме убедиш..... и да.... напълно ми е ясно какво става... написах го вече.... но ще повторя...
всичко свърши..... край.... ЦСКА умря....

След като е умрял - хвърляй шепа пръст и стига си висяла над гроба му! :evil:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 25 юли 2016 18:43

Red Warrior написа:След като е умрял - хвърляй шепа пръст и стига си висяла над гроба му! :evil:

извинявай... прав си.... и на мен ми стига....

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юли 2016 18:43

В крайна сметка всички говорите за АД-тата, но пропускате едно :

Всички тези АД-та, без значение на Божков, на Лупи, на Жеков или който и да е бил там, са управлявали един клуб създаден през 1948 г, носел различни имена, който през 1999 г, става АД, заради законови промени. След като става АД, различни АД-та управляват и този клуб. те не управляват Конелиано, Септвмври, София 2010...те управляват ЦСКА отбора който всички армейци са подкрепяли от 1948 насам, отбора който през 2013 г заедно със Сектор Г и Христо Стоичков чакаха на Ботевградско шосе ГГ да се появи отнякъде...ама той им показа тогава среден пръст и Ицо му тегли една майна и замина за Щатите.

Сега има АД, което управлява друг клуб, който е преименува и преместен в София и разбира се да подлъже червените феновеостанали без отбор, слага в името си ЦСКА. То можеше и отбора на с. Микре или Видима-раковски да се премести в София с целия си щаб и отбор и пак щеше да бъде припознат. В момента историята на клуба, който играе на Армията е тази:

"През 2013 Чавдар Етрополе се разформира и спира да съществува, но е въстановен през 2014 и играе в „А“ ОФГ.

Преструкториран е на "ПФК ЦСКА - 1948" АД на 1 юни 2016 и е слят с ПФК Литекс Ловеч 1921, който пък се е преструктурирал на "ПФК ЦСКА - София" ЕАД. Отборът се премества в София, където ще домакинства на ст. Българска армия в новосформираната Първа Професионална Лига под името ЦСКА-София."
Интериорни врати - Врати хармоника

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 25 юли 2016 18:46

KAT90 написа:Много ми е интересно какво правят едни сини тук? Ново срамно отпадане, неизвестен собственик, кредити, козирка, санкции от УЕФА, слухове за нови назначения (през 2 месеца), а те са тук да философстват. Къщата ви гори, а вие сте тук да запалите чуждата!!!! От любов към ЦСКА ли е или от омраза? И в двата случая предпочитате нас пред вас си! :lol:
Щом за вас Левски е едно АД, ОК, но за нас не е!
Понеже се чуха много сравнения с Гошо и Пешо и аз ще си позволя едно!
Ако служител, който има определена екипировка за работа, без която не може да работи, си скъса работното облекло и вече няма даже как и да го закърпи, какво прави? Има два избора да си купи нова, или да вземе тази на друг, който е решил да напусне. Ами като няма пари за нова, взима на другия. Но това не значи, човекът се е променил, мисли по друг начин, няма ценности или семейството му е друго!
Ето това е връзката между клуб и юридическата форма(екипировката)!

За срамното отпадане - колко да е срамно? Марибор за последните 5 години имат повече мачове в евротурнирите отколкото Литекс и Етрополе, пък и непреименуваното ЦСКА. Играли са доста пъти в групи, да не са някакво еврострашилище, но за късмет - не стана отстраняването.
Ако за теб ЦСКА е дреха, то радвам се че не си привърженик на моя отбор.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “Архив”