ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Аз се отказвам!

Мнениеот BRF » 20 юни 2015 22:39

шивача написа:Здравейте! Чета днес за някакъв морал, обясняван от група фенове и тн.. итн. Та да попитам:
-морално ли е да си биеш камшика и всички по пързалката?
Морално ли е Мораес, Чочев, Етрополе и всичките служители на Армията да не си получат парите, както и държавата?
морално ли е някой мухьо да говори от мое име, или от това на голяма доза истински Армейци?
ми нали след 10г може пак да се натрупат дългове, че и за по-кратко време и пак да сме "морални"?
ми дайте всички заводи и фирмички да обявят фалити, щото е морално!?!
Това не е морално и аз не го приемам! Всеки може да си припознава квото си ще, аз съм мъртъв за това ЦСКА София, както и за Бг футбола. Отказвам се!
Естествено, не искам да ви съдя Вас, момчета, припознавайте си отбора, обичайте си го, няма лошо. Но се замислете, ако това наистина се случи, защото още вярвам, че в понеделник ситуацията може да се промени(Дай Боже), дали цялата работа е заради ЦСКА, а не с комерсиална цел?
Както и да е, баща съм на две деца, до днес имах и трето, но...... :cry:
Успех Ви желая!

Шивач,
Не съм съгласен с теб,но уважавам мнението ти !

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 22:39

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Според Крум, Ганчев се е разбрал с Манджуков и ЦСКА остава в А група....професионалната А група :lol: :mrgreen:

Без лиценз :roll:

По тоя въпрос се обърни към гише "Крум" :)

Е, аз цяла седмица питах и за гише "Спортал", ама не се намери кой да ме упъти :(
Само Заекът ми обяснява колко съм тъп, когато питам верните фенове, кой от двата ЦСКА ще подкрепят-възродения, или тоя, дето още не е умрял :roll: :cry:

ПП- Възродения още не е роден, ама нали така се казва :oops: :oops:

Темата е за възраждането на ЦСКА, а не за регистрацията на едно АД или ЕТ. Ако не правиш разлика между ЦСКА и АД...това е друг въпрос.

Ще ми е безкрайно любопитно, ако не регистрирате възроденият в СГС как ще стане след това в БФС, за да играете, дори и в окръжна група?
ЦСКА никога (както и всеки друг отбор по света) не може да съществува самостоятелно, освен в квартала и кварталните мачлета. В организирания футбол такива номера не минават..ЦСКА бил нещо повече от едно АД, но след като това АД отива към фалит и ЦСКА отива в небитието, защото именно това нищо и никакво АД държи правата в България да съществува клуб ЦСКА.
Та как ще се възродите, ако не се регистрирате, дали по ТЗ или по ЗЮЛНЦ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юни 2015 22:40

Teo написа:
W84me написа:Уточнете в заглавието на темата за коя ЦСКА става въпрос.

Това ли е вече новия подуянския майтап? :lol: За кой ЦСКА става въпрос? :lol:

За КОЯ, бъркаш родовете...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2015 22:40

Тази вечер форумът е пощурял - все едно предстои в понеделник финал на Световно или ШЛ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 22:40

И за тия дето са пуснали фишека от Лайфа... то се вижда, че даже не е от Емката!

http://btvnovinite.bg/article/sport/ind ... video.html

@ Точка по тая тема!
Последна промяна от Teo на 20 юни 2015 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 юни 2015 22:40

Teo написа:
W84me написа:Уточнете в заглавието на темата за коя ЦСКА става въпрос.

Това ли е вече новия подуянския майтап? :lol: За кой ЦСКА става въпрос? :lol:

Не , просто му мина бана и сега празнува с лепило .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 юни 2015 22:41

20.06.2015г.! Да се знае :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 20 юни 2015 22:42

Що за гледна точка има Шивача? Та той още мечтае за дубайски шейх?! Това е НАИВНОСТ!

Не иска сливане с Литекс, не иска А окръжна?! КАКВО ИСКА? КОЕ ГО ОТКАЗВА?

Всички сме объркани, но Божков предоставя най-силен план за Възраждането на стабилен футболен клуб ЦСКА!

Толкова години минаха - дойде време разделно. Това е положението!
Който иска да се отказва - хем, е прав, хем не е!

Аз не искам чужди лицензи - стига ми ново дружество и почване от ниско ниво - за мен това е изкупление!

Аз не се отказвам! Аз преоткривам цесекарщината!

СБОГОМ!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 20 юни 2015 22:43

Old_death написа:
Кировец написа:
Old_death написа:
delqnski47 написа:
futbolqga написа:Колкото и да се подигравам на моите аверчета, които са фенове на ЦСКА, все пак няма как да не ви пожелая успех. Определено ще е доста по-скучно този сезон, защото всеки знае каква е тръпката преди дербито и каква преди мач с... Марек примерно. Вярвам, че Божков ще стабилизира клуба. Дай Боже и Левски да се отърве от Батков и вечното дерби да върне малко поизгубения си през последните години блясък.

Не че е станало нещо официално,но все пак:
- Може и да се срещнем...Купата къде я забрави. ;)

Делянски , не съм чел мненията до сега и нямам намерение да си губя времето с глупости . Днес ЦСКА бе ритуално убит от една групичка наркомани , дали си правото да говорят от името на всички фенове . До колкото зная в турнира за купата имат право да участват само професионални отбори . Елементарната математика сочи , че лансирания днес урод ще играе в елита минимум след 3 години . Божков елегантно не пое никакъв ангажимент към управлението на клубът . Той щял да дава по 3 милиона годишно . Като прибавиш към тях 4 - 4, 5 милиона за марката , цифрата набъбва над тая , дължима към НАП . И това без да има никакви приходи . Смяташ ли , че Божков е толкова луд ? По вероятно е да подхвърля известно време по някой лев за дрога на зависимите , да понапълни малко гушката на Дуче и компания и да си бие камшика . Целта му бяха базите . Сега очаква да му ги дадат . Друг е въпросът , че те не могат да бъдат дадени на отбор с аматьорски статут . Това означава , че ще добута и ще подържа отрочето си във В , максимум в Б група . Кралев се изпусна , че влизането на Ганчев в ЦСКА е спряно от най - високо ниво !!! А там не искат силен и независим ЦСКА . Тортата отдавна бе нарязана и пайовете бяха разпределени . Това , което не можаха да направят поколения сини " моралисти " и няколко сини вице премиери , бе постигнато за 1 , 5 мандата от един прост пожарникар . Честито на печелившите и на " моралистите " !

В група е едно ниво над А окръжна, това ли е проблема? И кой е убил ЦСКА, някой убил ли е Рейнджърс, Фиорентина?! Много сте зле, честно! Да се радвате на сливане с Литекс и да спите в розови сънища - женски прищявки!!!

Кирчо , не е лошо да се въздържаш от остри определения , подведен от емоциите си . Единствения съдник може да бъде времето . Запомни думите ми и след 2 -3 години ще видим кой е бил прав и кой е бил крив . За сега сведенията , които имам водят до тая логика . Дано да не съм прав . А истинските , повтарям истинските фенове , а не наркоманите , на ЦСКА ще са с тоя клуб , който има марката . Това бе и целта на Божков , демонстрирайки такава масова "подкрепа " . Ти сигурен ли си , че тия , които са били на срещата , наистина са представители на фенската общност ? Какво ще кажеш за демонстрираната близост между Офанзива и Дуче , които до вчера се плюеха ? Какво ще кажеш и за участието на самия Дуче , който до вчера бе фен на Лудогорец ? Би ли застанал зад един клуб , в чието управление са Животното и Цимбика ?Хайде наистина да оставим времето да покаже !

Като имаш сведения, защо не ги кажеш на всеослушание?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 юни 2015 22:44

Какво ви става бе хора :?: :!: Едните щели да се отказват от ЦСКА, ако Литекс си сменил името, други ако сегашното АД създадено 1999 г., и при което са спечелени САМО ТРИ титли фалира...? Вие наистина ли сте фенове на ЦСКА? Според мен има две големи групи от вас, а между тях сме ние нормалните - едните глорихънтъри, а другите с някакви морални фрустрации, които искат футболния клуб да им компенсира целия неморален социум около тях и проектират желаното и бленуваното единственои само върху ЦСКА. Замислете се - наистина ли сте фенове на ЦСКА :?: :!: :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”