Niksh0 написа:Не знам за качествата й, но със сигурност е доста добър маркетингов ход.
За последните 2 сезона е събрала точно 0 точки !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Niksh0 написа:Не знам за качествата й, но със сигурност е доста добър маркетингов ход.
MuFc1878 написа:Oстанаха едва 2 седмици до старта на сезона![]()
Днес е финалният тест. За сега Розберг с най-бърз тур, но тепърва времената ще падат.
Нашите трактори тия дни да не карат с пълен резервоар
MuFc1878 написа:Oстанаха едва 2 седмици до старта на сезона![]()
Днес е финалният тест. За сега Розберг с най-бърз тур, но тепърва времената ще падат.
Нашите трактори тия дни да не карат с пълен резервоар
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Най-бързи сме и просто се крием от Мерцовете ве, споко - двойна победа в Мелбърн правим![]()
![]()
MuFc1878 написа:JackPackage написа:Най-бързи сме и просто се крием от Мерцовете ве, споко - двойна победа в Мелбърн правим![]()
![]()
Ние, ако се крием....какво ли е положението с Маковете - направо шампиони
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:MuFc1878 написа:JackPackage написа:Най-бързи сме и просто се крием от Мерцовете ве, споко - двойна победа в Мелбърн правим![]()
![]()
Ние, ако се крием....какво ли е положението с Маковете - направо шампиони
Те първо имат за цел да запишат двуцифрени обиколки днес и тогава цели други ще си поставят
11:20 Vettel goes top, with a 1m25.339s on the soft rubber.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта