И аз като доста други останах крайно отвратен от списъка.
Най-вече, защото не разбирам, как недопустимо поведение на терена, не се санкционира знаково с повиквателна към друг играч, за същата позиция. Така, след мача с Малта, поне 4-5 знакови промени трябва да има.
Къде да се търсят играчите ли? Очеизбодно, че в А група.
1 критерий - млад талант
2 критерий - доказан талант
3 критерийй - ключов играч за отбора си
Горепосочените критерии са само примерни, с цел да онагледят проблема и гледната ми точка. Така ще съставя списък с потенциални резерви, от всеки отбор в А група, като не всеки отбор се очаква да отговаря на всичкит критерии. Така очаквам, след мача с Малта, доста хора да окажат излишни, за сметка на по един от Берое, Ботев, Славия, Левски, ЦСКА, Черно море, Локо сф, Локо Пд. Без Лудогорец. От Лудогорец очаквам, от шестима национали, само 4 да получават повиквателна, което допълнително да ожесточи вътрешната конкуренция, и да съживи анеминичното ни тимче.
Така в моя състав Бадема естествено, че ще намери място. Особено във възлов мач. Може и чак 70 мин. да влезе, но няма абсолютно никакъв начин да е по-безполезен от наблюдаваното до момента. Нападатели има и в А група, Марселиньо ако е на линия, няма нужда да коментирам.
Единственото ми обяснение е за тази селекция на г-н Петве е, че цели да осъществи стратегически най-плавен транзит. За тази цел, не може да си позоли никакви резки промени, особено ако ще таим надежди за 2016, както и каквато и да е друга форма на шок, най-вече в и спрямо отбора. За да наложи авторитета си, обаче, ще трябва да демонстрира, че може със същия състав, съвсем други работи, а по-нататък да се работи вече и над средно и дългосрочни цели, като ожесточена борба за повиквателна в националния, а не панаир с путки.
Другия вариант е ясен и почти всичко ще лъсне в събота, най-вероятно.
Не нз последно място, очаквам от даден треньор да гради играта на отбора, спрямо състава с който разполага, а не спрямо стратегиите, които са му в главата, да ми обяснява, че нямало как с тея, нещо друго. Той и Тата Мартино тъй миналата година.
Ивайло Петев - национален треньор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Срам ли ви е от избора на Петев и с колко ще паднем?
roskov9 написа:Така в моя състав Бадема естествено, че ще намери място. Особено във възлов мач. Може и чак 70 мин. да влезе, но няма абсолютно никакъв начин да е по-безполезен от наблюдаваното до момента. Нападатели има и в А група, Марселиньо ако е на линия, няма нужда да коментирам.
До там ли ти опря избора, до играч за 20 минути пълноценен футбол и играч, който няма право да играе за България.
90 мнения тема, но никъде не видях алтернатива на списъка на Петев.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Един читав футболист нямаме.. 0:4, ако ни подценят!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
- dreben23
- Контакти:
Ивайло Петев е добър треньор, но не вярвам да победим любимата ми скуарда адзура!
От мен едно хиксче 1:1. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
hd29 написа:terata написа:И кой да викне? Разбрахме само, че не ви харесва състава, ми дайте някаква алтернатива. И не че нещо ама вратаря на Литекс е лекинко бразилец, та не знам кой тук чак се възмути, че не са го викнали.Тия глави май само за равновесие ви служат!
Д.Генов,В.Романов,Балтанов,Чунчуков,Р.Василев,В.Христов,Марселиньо,Гъргоров, не че ще бием,но поне ще се опита да се промени нещо в този ''замрял'' от години отбор.[/
+Деспотов (Литекс), Тодор Неделев,Христов(бивш Бероец)
veselinsk написа:1.80 2-ката за Италия.
Защото адзурите имат достатъчно точки и доиграват квалификациите.
Липсват само Домовчийски и императрицата на Пловдив. А иначе не ме срам и ще паднем яко.
Божинов и Малката перука изобщо няма да ги коментирам.Това е подигравка с нас,българите.Списъкът е един и същ последните 5 години,независимо кой е треньор,което ме навежда на мисълта,че не треньорът го прави.Тогава кой?Въпросът е риторичен.Не ми отговаряйте.Тази формация от чалгирани,гелосани карикатури на футболисти ще бъде разбита,ако Италия реши да играе за резултат.Изпускаме поредния шанс да СЕ ОПИТАМЕ да обиграем отбор за следващите квалификации.тези са ясни.Защо не се мисли в перспектива?Не мога да не дам и един пример.Берое не е допускал гол за първенство вече близо 500 мин.И вратарят и карето пред него са само наши момчета,българи.Има ли ЕДИН селектиран от Петев-НЕ!С какво Михайлов е по-добър от Благой Макенджиев?Георги Костадинов,Васев от Ботев ми прави добро впечатление,нападателя на Локо СФ е във форма,В.Христов?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Кировец написа:Евала, че е викнал Вуйчо от Ботевъ - това е класен футболист тип Ди Натале.
А, ама верно ли?

Оня па другия гений, лудогорчето с цесекарския ник, се обяснява как Бодуров бил резерва във Фулъм.

Футболистите с най-много мачове за сезон 2014/15:
1. Николай Бодуров (България, Фулъм) – 51 срещи
2. Тони Кроос (Германия, Реал Мадрид) – 50 срещи
3. Матю Райън (Австралия, Брюж) – 49 срещи
Добре е, кат за резерва.

Последна промяна от terata на 24 мар 2015 09:52, променено общо 1 път.