ЛЕВСКИ - Сант Жулия[официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Голмайстори на Левски-Сант Жулия
Всички наши да вкарат по 1 на Петков да дадът дузпа да бие и толкова.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- стичо
- Контакти:
Тасевски 1-0
Исмаил Иса 2-0
Това е резултата!
Исмаил Иса 2-0
Това е резултата!

- santiliana
имам лошото предчувствие,че пак ще се мъчим и утре.Ако вкараме поне 2 чисти гола, ще е добре.Но не съм голям оптимист.Та ние на празна врата не можем да вкарваме, какво ли остава като има пред нея наредени 11 бранители?! Ще се озорим с бетона на тия, а недай си боже да ни дръпнат някоя контра и да вкарат гол- направо наш`те ще глътнат водица хептен.Дано ме опровергаят и най-после стоплят душите ни, че даже и на спечелването на шампионата не можах да се израдвам за първи път в живота си.Толкова сме зле, че не ми се мисли вече какво ще стане, ако и тази есен отпаднем рано-рано от европейските клубни турнири.Ще стане време разделно и то с лихвите... 

- comandosa1
- Контакти:
Незнам кой ще вкара гол, ама днеска гледах по БТВ пристигането на андорците, като ги показаха хорицата, те изглеждаха като дошли на екскурзийка. После като казаха че се събират 3 пъти седмично след работа да поритат и направо долната ми челюст увисна, 3 пъти на ден по 2 часа вечер! Е на тия ако не се вкара незнам на кой ще се вкара, трябва да ги бием поне с 3 гола, всичко под 3 гола е срам за тия дето се зоват "професионални" футболисти!
стичо написа:Тасевски 1-0
Исмаил Иса 2-0
Това е резултата!
Хаха не ги ли бием с поне 5 гола за къде сме.Йовов два,Бардон,Христов,Тасевски и Хичо по гол общо 6:0.
santiliana написа:имам лошото предчувствие,че пак ще се мъчим и утре.Ако вкараме поне 2 чисти гола, ще е добре.Но не съм голям оптимист.Та ние на празна врата не можем да вкарваме, какво ли остава като има пред нея наредени 11 бранители?! Ще се озорим с бетона на тия, а недай си боже да ни дръпнат някоя контра и да вкарат гол- направо наш`те ще глътнат водица хептен.Дано ме опровергаят и най-после стоплят душите ни, че даже и на спечелването на шампионата не можах да се израдвам за първи път в живота си.Толкова сме зле, че не ми се мисли вече какво ще стане, ако и тази есен отпаднем рано-рано от европейските клубни турнири.Ще стане време разделно и то с лихвите...
Спокойно голям песимист си Черно море ги би 8-0 в 2та мача трябва се напанете ги минете

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Re: Левски-Сант Хулия по коя Телевизия
Диема , Дима + и РИнг ли ще дават Лигата догодина или некви други ?> /
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Kasperle написа:2 на Виктор Юго, 1 на Кристиан Чинос!
автоголове

comandosa1 написа:Незнам кой ще вкара гол, ама днеска гледах по БТВ пристигането на андорците, като ги показаха хорицата, те изглеждаха като дошли на екскурзийка. После като казаха че се събират 3 пъти седмично след работа да поритат и направо долната ми челюст увисна, 3 пъти на ден по 2 часа вечер! Е на тия ако не се вкара незнам на кой ще се вкара, трябва да ги бием поне с 3 гола, всичко под 3 гола е срам за тия дето се зоват "професионални" футболисти!
А според теб има ли български отбор, който тренира повече???