Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

orlando7
Контакти:

Re: Херо:дойдох да вдигна Ботев Пд

Мнениеот orlando7 » 02 юни 2014 12:49

Щом чакате Херо да вдига Ботев,пиши го "бегал"!

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 юни 2014 12:56

Ще има ли надписи ДИМИТЪР ДИМИТРОВ ХЕРО - ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА!!! по пловдивските подлези се пита широката аудитория?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 юни 2014 12:59

Не разбрах защо левскарите трябва да се извиняват? Херо просто се оказа един обикновен лъжец. Аз не мога да си представя, че Батков може да предложи повече пари на който и да, в сравнение с Цветан Василев.

П.С. Съвсем друг е въпросът, че 100-годишен клуб като Ботев не е произвел нито един свестен футболен капацитет и е принуден да разчита на такива от Левски...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 02 юни 2014 12:59

anker1878 написа:
DarkPsy написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари, дойдох да вдигна Ботев Пд

[img]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2014_23/images/00490822.jpg[
/img]

Днес на извънредна пресконференция в пресцентъра на клубната база на Ботев (Пловдив) в Коматево бяха представени две от силните фигури в клуба. Новият изпълнителен директор Тервел Златев и спортно-технически - Димитър Димитров. На брифинга присъства и президентът на клуба Иван Джиджев. "Тази длъжност, която ще изпълнявам не съм я изпълнявам до момента. Но не е и толкова различна. Дошъл съм да помагам в израстването както на първия отбор така и на съставите от школата. Не парите бяха основното и водещото. Дори напротив - офертата на Левски беше по-висока от финансово естество. Опитвал съм се в клубовете, в които работя да бъда максимално коректен и към своя отбор и към противниците. С огромно желание ще работя в клуба, каза Херо.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=490822
Ето, че митът за алчността на Херо е разбит. Левскарите ще му се извинят ли?

Ала бала , приказки за наивници.Работата му в Ботев е по-доходонсна и далеч по-спокойна , отколкото поемането на ЛЕВСКИ в този момент.
С оглед на това , че трябва да пази здравето си той направи правилен избор.

Кой каквото сам си направи и Господ не е в състояние да му го стори...
Глупава постъпка.
Половината Пловдив го отритна. Сега му остана само другата половина.

А това за парите- излъга. Като дърт циганин. Но проблемът си е негов.

Щях да му простя ако беше казал: абе заради парите, болестта, здравето е най-важното и прочие, да, но сега...
Дано поне е здрав.
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 02 юни 2014 13:10

LokoMaina написа:
anker1878 написа:
DarkPsy написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари, дойдох да вдигна Ботев Пд

[img]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2014_23/images/00490822.jpg[
/img]

Днес на извънредна пресконференция в пресцентъра на клубната база на Ботев (Пловдив) в Коматево бяха представени две от силните фигури в клуба. Новият изпълнителен директор Тервел Златев и спортно-технически - Димитър Димитров. На брифинга присъства и президентът на клуба Иван Джиджев. "Тази длъжност, която ще изпълнявам не съм я изпълнявам до момента. Но не е и толкова различна. Дошъл съм да помагам в израстването както на първия отбор така и на съставите от школата. Не парите бяха основното и водещото. Дори напротив - офертата на Левски беше по-висока от финансово естество. Опитвал съм се в клубовете, в които работя да бъда максимално коректен и към своя отбор и към противниците. С огромно желание ще работя в клуба, каза Херо.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=490822
Ето, че митът за алчността на Херо е разбит. Левскарите ще му се извинят ли?

Ала бала , приказки за наивници.Работата му в Ботев е по-доходонсна и далеч по-спокойна , отколкото поемането на ЛЕВСКИ в този момент.
С оглед на това , че трябва да пази здравето си той направи правилен избор.

Кой каквото сам си направи и Господ не е в състояние да му го стори...
Глупава постъпка.
Половината Пловдив го отритна. Сега му остана само другата половина.

А това за парите- излъга. Като дърт циганин. Но проблемът си е негов.

Щях да му простя ако беше казал: абе заради парите, болестта, здравето е най-важното и прочие, да, но сега...
Дано поне е здрав.

Абе хвърля просо на папагалите човека :mrgreen:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 02 юни 2014 13:14

Хо-хо-хо, Херо с едно изречение, докара сърдечен недостатък на сини и черно-бели. Спокойно деца, още нищо не сте видели!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 02 юни 2014 13:21

Херо съвсем ми падна в очите ,първо постъпи като страхливец,а сега се показа и като лъжец,не случайно публиката на Ботев го посрещна с бойкот като запалиха стадиона на Черноморец в знак на протест относно неговото назначаване
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 02 юни 2014 13:25

batmanlevski написа:Херо съвсем ми падна в очите ,първо постъпи като страхливец,а сега се показа и като лъжец,не случайно публиката на Ботев го посрещна с бойкот като запалиха стадиона на Черноморец в знак на протест относно неговото назначаване

яко :twisted:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 02 юни 2014 13:50

batmanlevski написа:Херо съвсем ми падна в очите ,първо постъпи като страхливец,а сега се показа и като лъжец,не случайно публиката на Ботев го посрещна с бойкот като запалиха стадиона на Черноморец в знак на протест относно неговото назначаване

Чакай да видиш с трите трибуни на Герена какво ще стане :twisted:
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 02 юни 2014 13:50

Верно ли си мислите, че Левски са му давали повече пари. Това е жалък евтин трик за мазнене пред жалтурците, за да няма още от първия кръг "гадните говеда мърльо и херо ни развалиха отбора". Отделен въпрос е че за 102 години Ботев не е създал и един футблен капацитет, а трябва да ползват сини "легенди".

Върни се в “Архив”