Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот Rooster1912 » 13 юли 2013 20:53

Мъри категоричен: Левски не ме интересува!

Събота, 13 Юли 2013 20:21
PlovdivNews.net
0 Коментари

Старши- треньрът на Ботев Мъри Стоилов заяви в ефира на PlovdivNews.bg, че е треньор на Ботев и продължава да бъде такъв. Това изказване бе по повод изявленията на Наско Сираков и Тодор Батков, че искат на всяка цена Мъри в Левски.

"Левски не ме интересува. В момента имам по- важни задачи. Предстои ни тежък мач с Жрински Мостар. Наблюдавал съм ги, но все още не мога да коментирам играта им", заяви Мъри.

http://plovdivnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=35684:35684&catid=88:botev&Itemid=123

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2013 21:07

Сега се връщам от контролата "Ботев"Пд - "Раковски" 4:2.
След края на мача, слезнах при Мъри и в прав текст го попитах, какво мисли за предложението от "Л", човекът ми отговори, много културно, но аз ще ви го напиша с мой думи: -[offtopic]Да го ду*хат![/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 юли 2013 21:20

Гладна кокошка просо сънува.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Феновете на Ботев : Консуматори, долу ръцете от Мъри!

Мнениеот sokoban » 13 юли 2013 21:40

Тартори от агитката на Ботев Пловдив се свързаха с PlovdivDerby.com с желанието да разпространим позицията им спрямо действията

на Левски София. Ето какво завиха те:

"Това са едни консуматори. Свикнали са където каквото живне и да го придърпват в умрелия си клуб. Само за 7 месеца Станимир Стоилов спечели доверието ни, а преди 2 дни над 10 000 скандираха името му стадион Лазур. Мъри е принципен човек и сме сигурни, че няма да се поддаде на сините провокации. Изгониха го от Герена и се опитаха да зачеркнат всичко, което е направил с лека ръка. Тръбиха с години, че Мъри без Наско Сираков е нищо и когато само за един полусезон Стоилов показа, че е това не е така, се опитват да го прилапат отново.

Стоилов спечели нашата подкрепа и ще тепърва ще усеща нашата любов. А Левски да намерят друг, който да ги вади от лайн*та. Играта им ни е ясна. Сираков много добре знае, че може да укроти феновете им само с едно име. Това на треньорът на Ботев. Когато мечтаният им трансфер обаче се провали, ще се оправдават, с Мъри и Ботев, защото не са им играли по свирката. Левски ще продължи да затъва и само извънземните могат да ги изкарат от помийната яма, в която скочиха доброволно уволнявайки Станимир Стоилов преди няколко години."

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Феновете на Ботев : Консуматори, долу ръцете от Мъри!

Мнениеот turbogena » 13 юли 2013 21:48

Дръжте си го бе! Това ,че Наско се изхвърли така ,не значи че ние го искаме обратно в Левски.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 13 юли 2013 21:52

turbogena написа:Дръжте си го бе! Това ,че Наско се изхвърли така ,не значи че ние го искаме обратно в Левски.

Ми изгонете наско ,че се е изхвърлил така!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 13 юли 2013 21:56

Така,за да обобщим и сложим точка на нешата:

Наско Сираков имаше желание отново да върне Мъри на "Герена" след гръмкия провал в Лига Европа срещу казахстанския Иртиш, но наставникът заяви, че няма подобна възможност, защото има да довърши работата си в Ботев. "Това, което знам е, че е пристигнало официално писмо за започване на преговори. Нашият клуб отхвърля тази възможност и с това за мен въпросът е приключен. В четвъртък ни предстои мач от Лига Европа, а след седмица започва и българското първенство. Предстои ни важен месец, по време на който се нуждаем от спокойствие, за да се фокусираме върху работата си", заяви Стоилов.

С което, малки,сини,рогати приятели искам да ви пожелая добре дошли в Пловдив на 21 този месец и си носете повечко бързооборотна грес за аналните фунии....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 13 юли 2013 21:58

sokoban написа:
turbogena написа:Дръжте си го бе! Това ,че Наско се изхвърли така ,не значи че ние го искаме обратно в Левски.

Ми изгонете наско ,че се е изхвърлил така!

Ако го изгонят, може да го вземем в "Ботев"Пд, да носи куфарите на А.Александров... :mrgreen:
Последна промяна от nik_bg1 на 13 юли 2013 21:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”