Ххахаха като ще говорим за Марешки, да поговорим и за други видни представители на най-стария град в света
Жорж Ганчев, Митьо Селския
Ахахаха покажи и - особено частта, в която твърдиш, че са леки. Покажи и частта, в която показваш безмозъчността си в частта с челата

Ако е родена във Варна и не е приходяща селянка от тепето, 100% ще ти се зарадва

Особено, ако родата и е от Варна. Аз на свой ред ще покажа на моите познати не само в София, но и във Варна( тъй като както вече казах за щастие под тепетата се срещат и нормални същества и имам няколко колеги,завършили ВИНСА и ТУ, които ще се радват да видят какви тъпотии е изписал неградския им

). Толкова рядко тъпо същество не се среща често, заслужава си да се види. Ще почерпя и познатите в столицата, че са били прави какви архиселяци са майните.
Аграрино необразован, явно не си намерил в селото си някой с повече от четвърти клас, който може да чете (защо ли не се учудвам)- хем си прост, хем си нахален. Тъп като пигмей- защо не коментираш линковете бе каун? Или не ти изнася? Защо не коментираш скеча? Защо не коментираш как ти се изсмя няколко страници назад твоят съселянин? Ама то, за да си копач и орач не се изисква акъл. Ти си като животните, които гледаш- ходиш сереш, врещиш на умряло и накрая завършваш жалкото си съществуване подобаващо.
Ахахаха лице в лице ли искаш, да не мислиш, че ще ме уплашиш примате майненски?

Като имам път към Пловдив, макар че рядко ходя в твоето село (вече не се учудвам защо

) може и да навестя едно безмозъчно същество от майненски произход. Може да те запозная и с нормални твои съграждани, да ти се изсмеят на кухотата

Но то дори тогава няма да ти стане неудобно.
А като говорим за визита- някой път като идваш към Варна, ще те запозная с малко свестни приходящи майни, които странно защо не искат да се връщат в "най-стария град в Европа"
Може и до ВИНСА да отскочим- може и да ти изскочи късмета с някоя твоя съселянка. Приготви само буркан с лютеница