ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /19 октомври 2013 16:00/
понеделник, шоуто на Слави...очаквайте скеч с Батков... 
Aйде още 3 или 4 гола за ЦСКА второто полувреме за да спрете с това 7-1 за Левски.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЛЕВСКИ. ВСИЧКИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО КОИТО СА ОСТАНАЛИ ОСТАВКААА. СЪБЛИЧАЙЙЙЙ!!
ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ВЪННН,ЗАКРИВАЙ!! Поне ще ни приземят здраво, което може и да е за добро. Айде 10:0

ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ВЪННН,ЗАКРИВАЙ!! Поне ще ни приземят здраво, което може и да е за добро. Айде 10:0
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- Jorkorazporko
Добре доволен съм за сега! Сега трябва да затворим мача с 4ти гол, и после на контра ако може още някой да вкараме! Един бърз гол връща Левски в мача, затова се надявам да запазим концентрация и стабилност в защита!
- El Grande Capitan
Харесват ми защитниците на Левски-добри момчета-на мравката път правят...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Jorkorazporko написа:Добре доволен съм за сега! Сега трябва да затворим мача с 4ти гол, и после на контра ако може още някой да вкараме! Един бърз гол връща Левски в мача, затова се надявам да запазим концентрация и стабилност в защита!
Ние сме труп. Не знам какви са тези сценарии за връщане в мача.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
samatoranaga
- Контакти:
Ако Петев бе останал резултата в никакъв случай нямаше да е такъв. Оня си разбираше от работата и ако има виновен за резила, то за първи път със сигурност във футболен мач виновникът са част от сините фенове.
Jorkorazporko написа:Добре доволен съм за сега! Сега трябва да затворим мача с 4ти гол, и после на контра ако може още някой да вкараме! Един бърз гол връща Левски в мача, затова се надявам да запазим концентрация и стабилност в защита!
Каква контра ... .тях ги е страх да минат центъра.
Тотално надиграване!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- milen.hristov
- Контакти:
Soulen написа:ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА ЛЕВСКИ. ВСИЧКИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО КОИТО СА ОСТАНАЛИ ОСТАВКААА. СЪБЛИЧАЙЙЙЙ!!
ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ ВЪННН,ЗАКРИВАЙ!! Поне ще ни приземят здраво, което може и да е за добро. Айде 10:0![]()
![]()
Разсабличащите и те голи, това е отговорът на това, че искали те да командват.
- El Grande Capitan
ehh написа:Ние сме труп. Не знам какви са тези сценарии за връщане в мача.
Споко!
Мача е 3-3!
Второто-два гола на Милиев и един на Нуно Пинто,всичко е под контрол...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".