САМО В LIVESPORT.BG: Нов португалец в Левски!
"Сините" преговарят със Сантандер за защитника Тиаго Пинто
Ръководството на Левски започна преговори със централния защитник на Расинг Сантандер - Тиаго Пинто, разбра Livesport.bg. Бранителят е бил наблюдаван на живо от скаутското звено на Левски в последните два месеца, както и от старши треньора на "сините" Николай Митов.
Последният мач, в който португалецът взе участие, бе срещу Гуадалахара (0:0) миналия уикенд. В него Тиаго Пинто записа пълни 90 минути, а играта му бе наблюдавана от Николай Митов, който е останал доволен от видяното.
Футболистът е на 25 години, а статистиката показва, че в рамките на един сезон е сменил три отбора - Рио Аве, Депортиво Ла Коруня и Расинг Сантандер. В началото на кариерата, в продължение на две години, се подвизава в местния Трофензе. В кариерата си до момента е отбелязал ... 2 гола.
Тиаго Пинто е бил национал в младежкия гарнитури на Португалия до 19 години, като участва и на Европейско първенство .
Според непотвърдена информация на нашата медия, от финансова гледна точка на този етап, Левски може да си позволи въпросния футболист, който търси поле за изява в евротурнирите.
В сегашния му клуб Расинг Сантандер това няма как да се случи, тъй като през изминалия сезон отборът завърши на 19-то място в Сегунда дивисион.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- White Fang
- Контакти:
Дано е по-добър от Нуно Пинто и Ромейн Ели.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
ralka_levskarka написа:Последният мач, в който португалецът взе участие, бе срещу Гуадалахара (0:0) миналия уикенд. В него Тиаго Пинто записа пълни 90 минути, а играта му бе наблюдавана от Николай Митов, който е останал доволен от видяното.
Тази новина е толкова сериозно изсмукана от пръстите на поредния драскач, че не си заслужава да се коментира.
Миналият уикенд беше 25-26 май, а Митов си беше в София и двата дена, как така го е наблюдавал ми е много интересно

Последна промяна от PFC Litex на 30 май 2013 16:16, променено общо 1 път.

ralka_levskarka написа:сини шампиони написа:Аз да попитам ако си напиша във фейса само Левски дали и мен няма да ме поканят за играч.![]()
![]()
[offtopic]и аз немога да играя![]()
[/offtopic]
Т.е. и мен може да ме вземат![]()
П.С. иначе не мисля, че е вярно, още като видях db и..
Почти на 100% е вярно. Все пак отговаря на основното условие да дойде в Левски - свободен агент ще е.

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:Последният мач, в който португалецът взе участие, бе срещу Гуадалахара (0:0) миналия уикенд. В него Тиаго Пинто записа пълни 90 минути, а играта му бе наблюдавана от Николай Митов, който е останал доволен от видяното.
Тази новина е толкова сериозно изсмукана от пръстите на поредния драскач, че не си заслужава да се коментира.
Миналият уикенд беше 25-26 май, а Митов си беше в София и двата дена, как така го е наблюдавал ми е много интересно
Е как?По испанските телевизии!Къде пише,че го е наблюдавал на стадиона?
За теб зная, че си непоправимо зле и обожаваш да бъдеш контра дори на себе си.
Този мач не го излъчваха по телевизията

PFC Litex написа:За теб зная, че си непоправимо зле и обожаваш да бъдеш контра дори на себе си.
Гледал го е в нета:) или е слушал радио и си е представял

имам две въпросчета относно двама души
Някой знае ли статута на Христо Попадийн и Наско Курдов има ли шанс да играят в Левски от новия сезон.
Първия до кога е наема му в Киево.
Някой знае ли статута на Христо Попадийн и Наско Курдов има ли шанс да играят в Левски от новия сезон.
Първия до кога е наема му в Киево.
LEVSKI_FOREVER
Наставникът на Черно море - Георги Иванов има намерение да привлече защитниците на Левски Орлин Старокин и Йордан Милиев. Двамата по-често са резерви на "Герена" и Гонзо се надява, че ще успее да ги убеди да облекат фланелката на моряците, като им обещае титулярни места във всеки мач през следващия сезон.
Ръководството на сините пък едва ли ще има нещо против да се раздели с левия бек и централния бранител. Още повече, че изявите им бяха твърде колебливи.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Черният списък на "синия" треньор
Наставникът на Левски Николай Митов започна работа по селекцията на клуба, веднага след като подписа нов договор за една година. Както е известно, настоящият му контракт бе до края на сезона, но след договорка с Тодор Батков той получи възможността да води столичани в навечерието на вековния за клуба юбилей.
Специалистът има готов списък с играчите, които не иска да използва през сезон 2013/2014 година. От тях шестима със сигурност няма да останат при 26-кратните шампиони, но списъкът може да се увеличи. Интересното е, че всичките тези набелязани бяха привлечени на стадион "Георги Аспарухов" през последния сезон. Това са защитниците Ромен Ели, Пламен Димов, както и халфовете Роман Прохазка, Милен Василев и Рене Михелич. Последният е преотстъпен от Насионал Мадейра до 30 юни, но клубът няма да се възползва от възможността да го задържи. Има голяма вероятност нов отбор да си търси и Димитър Везалов, който срещу Славия отбеляза фаталния автогол, коствал титлата на "сините".
Завърналият се от наем в Септември (Симитли) вратар Ивайло Василев също няма да остане на "Герена", където за титулярно място се борят националите Пламен Илиев и Михаил Иванов.
От изброените играчи само словенският плеймейкър има договор, който изтича, докато останалите футболисти трябва да бъдат или продадени, или преотстъпени, тъй като има дълги контракти със столичани.
Ето кои играчи Митов не иска в състава си:
Ромен Ели 33 мача - 2 гола
Роман Прохазка 30 - 0
Рене Михелич 12 - 1
Милен Василев 4 - 0
Пламен Димов 1 - 0
Ивайлов Василев 3 - 0
………………….
Под въпрос
Димитър Везалов 14 - 0
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]