ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кировец II » 29 май 2013 19:55

memnto написа:ЦСКА_завинаги леееко дразниш с купищата си коментари навсякъде. Знам, че сега ще кажеш, че не си нарушила нито едно правило, но се поспри малко. Много пък компетенции, много нещо. :|

Остави девойката да си каже мнението. Обиждаш ме, като й казваш, че мнението й било навсякъде - старая се аз да съм на първите редове в повечето дискусионни теми. :lol:
Явно си пада по Апата, в което няма нищо лошо разбира се... :lol:
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2013 22:21

Защитникът на Пирин (Гоце Делчев) Любомир Гуцев ще премине в ЦСКА от лятото със свободен трансфер. Договорът на играча изтича и той вече се е разбрал с ръководството на "червените" да премине на "Българска армия". Очаква се до няколко дни "армейците" официално да обявят неговото привличане.

23-годишният централен бранител отдавна е в полезрението на ЦСКА. Той направи много силен сезон с екипа на Пирин и игра във всеки един от мачовете на своя тим в елита.

Единствената причина за забавянето на трансфера е уточняването на въпроса с новия треньор на ЦСКА. По всичко личи, че Милен Радуканов няма да остане начело на "червените" и до дни се очаква да бъде обявен неговият заместник.

Спортал
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 22:30

Г-н дребен23, не е ли по-добре да вземем Росен на тази позиция в центъра на нашата защита, който може да атакува и от задна позиция при статичните положения? Говоря за Росен Колев от Черно Море Варна, етаж 5.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 май 2013 22:48

1. Бихте ли станал треньор на ЦСКА?

Ама, разбира се, копеле, аз съм бачкал само като охрана дося, ама футбола го разбирам супер много. Това за мен ще е сбъдната мечта, ама ония боклуци как ще се разбирам с тях не знам просто.

2. Ще се справиш ли със ситуацията?

Е, няма начин майна :) Аз едно време се разбивах на Fottball manager, направо ги изкъртвах всички. Три пъти съм взимал КЕШ и то със по-слаби отбори като Мидълзбро, Нюкасъл и т.н. Едно е майна да караш Трабанта и къде с азот къде с акъл и възможности да ги мачкаш големите, друго е да краш Мерцедес и да буташ ламарините на малките отзад :roll: :)

3. Ама тука в тоя форум не те обичат много?

Аз пиша каквото ми е на сърце само. Аз не съм някъв комунист, нито живея във времето на Сталин да ми се праят някви комплексари. Давам под наем само мозък, мускули и старият ми москвич :roll: :mrgreen:

4. Вярно ли е, че си тъп?

Не, категорично не. Това че съм работил като охрана, нищо не значи. Аз съм умен и интелигентен човек. Но с боклуците няма как да се работи, затова ще ги съботирам постоянно и после като ги изгони публиката и дойде нов собстевник ще покажа истинските си треньорски възможности. Целта ми е купата на Уефа в краткосрочен план, в дългосрочен ще се боря за КЕШ. Всичко е възможно, ако имаш вяра и желание. Всичко! 8-)

П.П. Пичове, кандидатирам се за треньор на ЦСКА. Нали Радуканов ще го махат и търсим нов треньор. Няма да искам и голяма заплата :) Утре ще го пратя в сайтовете да го публикуват :P
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 23:03

Данко, поздравления. И един съвет от мен, ако въобще ви интересува: вземете си пом. треньор, който притежава мъдрост, хитрост, знания, да е мечтател леко, не на последно място и добър правопис да има, за да се допълвате.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 май 2013 23:08

валидол за теб написа:Данко, поздравления. И един съвет от мен, ако въобще ви интересува: вземете си пом. треньор, който притежава мъдрост, хитрост, знания, да е мечтател леко, не на последно място и добър правопис да има, за да се допълвате.

Брат, може да съм бачкал охрана, ама съм завършил БФ. Така че с правописа мога и сам да се оправям ;) А колкото за помощник-треньора мисля да са двама. Колебая се между няколко човека от форума- ЦСКА завинаги, Васко, Гражданина от село и Шивача, ама последните нещо не ги мяркам много
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2013 23:10

валидол за теб написа:Г-н дребен23, не е ли по-добре да вземем Росен на тази позиция в центъра на нашата защита, който може да атакува и от задна позиция при статичните положения? Говоря за Росен Колев от Черно Море Варна, етаж 5.

Който ти е на сърце зимай, братле. :) И щом ти е комшия, му вземи и комисионна поне! :lol: :lol:

От двамината изброени- Росен Колев ми е по-познатото име, доколкото знам се е подвизавал при нас, но в уикипедия пише, че не е изиграл нито един мач.
:) За Гуцев почти нямам наблюдения, да кажат живущите в Гоце Делчев, етаж 4. :)

Земи ме мен (вдигам ръка), аз ще ти бъда верен помощник!

[offtopic]Имам английска филология, безработен съм и обичам ЦСКА повече от парите, идеалния кандидат- свикнал съм да работя на вересия. Титан ще ме прилапа като нищо в щаба ти! :lol: И за едната манджа бих помогнал за добрата кауза. Умея да се храня здравословно, без наличие на никакъв холестерол, затова разполагам с фигура на манекен за добро лице пред медиите. Приличам и на мутра на Титан, два метра ръст никакви мускули и дълъг стърчащ нос. А да, имам и диплома за учител по физическо :mrgreen: и други такива все безсмилено неприложими дипломи за подобен вид работа като "Обслужване в хотелиерството", "Основи на цифровата фотография" и стига толкова учене, че полза никаква нема. :lol: Нямам шофьорска книжка, ще спестим и от кола, доволен съм и на карта за градския транспорт, ако влиза в месечния бюджет на клуба. :lol: Едно гадже за разкош и слагам параф и при неограничен срок на договора! :) CV- да приготвям ли, или направо да потърся обявата за помощник в jobs.bg и да натисна бутончето "кандидатствай за тази обява"? Хаха... ще избием рибата с подобен екип, а вечерно време ще отмаряме в приятната компания на великия и недооценен до момента Димитър Пенев - Пената и всичко ще е за под 10 000 на месец![/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 29 май 2013 23:31, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 23:14

danko_sot написа:
валидол за теб написа:Данко, поздравления. И един съвет от мен, ако въобще ви интересува: вземете си пом. треньор, който притежава мъдрост, хитрост, знания, да е мечтател леко, не на последно място и добър правопис да има, за да се допълвате.

Брат, може да съм бачкал охрана, ама съм завършил БФ. Така че с правописа мога и сам да се оправям ;) А колкото за помощник-треньора мисля да са двама. Колебая се между няколко човека от форума- ЦСКА завинаги, Васко, Гражданина от село и Шивача, ама последните нещо не ги мяркам много

А защо не "Кашчей," който се е доказал в във форума, а и притежава въпросните качества?

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 23:16

dreben23 написа:
валидол за теб написа:Г-н дребен23, не е ли по-добре да вземем Росен на тази позиция в центъра на нашата защита, който може да атакува и от задна позиция при статичните положения? Говоря за Росен Колев от Черно Море Варна, етаж 5.

Който ти е на сърце зимай, братле. :) И щом ти е комшия, му вземи и комисионна поне! :lol: :lol:

От двамината изброени- Росен Колев ми е по-познатото име, доколкото знам се е подвизавал при нас, но в уикипедия пише, че не е изиграл нито един мач.
:) За Гуцев почти нямам наблюдения, да кажат живущите в Гоце Делчев, етаж 4. :)

Бих избрал Росен, с две ръце, но нека вземем да развиваме Миланов в защита, защото е най-млад от тримата. Да дадем път на младостта, тя не е порок.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 май 2013 23:19

валидол за теб написа:
danko_sot написа:

А защо не "Кашчей," който се е доказал в във форума, а и притежава въпросните качества?

Не го знам тоя. Айде пичове други кандидатури за треньор няма ли??? :) Пишете интервюта да ви преценим и вас ставате ли не ставате ли! :)

Върни се в “Архив”