валидол за теб написа:Г-н дребен23, не е ли по-добре да вземем Росен на тази позиция в центъра на нашата защита, който може да атакува и от задна позиция при статичните положения? Говоря за Росен Колев от Черно Море Варна, етаж 5.
Който ти е на сърце зимай, братле.

И щом ти е комшия, му вземи и комисионна поне!
От двамината изброени- Росен Колев ми е по-познатото име, доколкото знам се е подвизавал при нас, но в уикипедия пише, че не е изиграл нито един мач.

За Гуцев почти нямам наблюдения, да кажат живущите в Гоце Делчев, етаж 4.

Земи ме мен (вдигам ръка), аз ще ти бъда верен помощник!
[offtopic]Имам английска филология, безработен съм и обичам ЦСКА повече от парите, идеалния кандидат- свикнал съм да работя на вересия. Титан ще ме прилапа като нищо в щаба ти!

И за едната манджа бих помогнал за добрата кауза. Умея да се храня здравословно, без наличие на никакъв холестерол, затова разполагам с фигура на манекен за добро лице пред медиите. Приличам и на мутра на Титан, два метра ръст никакви мускули и дълъг стърчащ нос. А да, имам и диплома за учител по физическо

и други такива все безсмилено неприложими дипломи за подобен вид работа като "Обслужване в хотелиерството", "Основи на цифровата фотография" и стига толкова учене, че полза никаква нема.

Нямам шофьорска книжка, ще спестим и от кола, доволен съм и на карта за градския транспорт, ако влиза в месечния бюджет на клуба.

Едно гадже за разкош и слагам параф и при неограничен срок на договора!

CV- да приготвям ли, или направо да потърся обявата за помощник в jobs.bg и да натисна бутончето "кандидатствай за тази обява"? Хаха... ще избием рибата с подобен екип, а вечерно време ще отмаряме в приятната компания на великия и недооценен до момента Димитър Пенев - Пената и всичко ще е за под 10 000 на месец![/offtopic]