Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: Всичко за резултатите от изборите на 12-ти май, 2013 година

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 22:14

фифи перото написа:
parvanoff написа:
bilyaletdinov написа:"Победителите" в днешните избори много скоро ще са подсъдими. Другите "победители" в опита си да опонират на управляващите стигнаха до дъното. Резултатът е една изключително грозна гледка, в която всички ние, които не сме ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ от една или друга партия го духаме...Това е. След 23 години успяха най-сетне да **** ******* на държавата и да разделят нацията.. е успяхте господа политици...

Ти имал ли си си идея от света през 1991-ва година? А през 1997-ма година?

Да ти разкажа ли за 91-ва? А за 97-ма? А за 89-та?

Ако можеш да ми разкажеш, може би би се сетил, че изобщо сега не бе по никакъв начин зле положението. Говоря за икономика, бедност и т.н.-все манипулации, които се слушаха цяла година... Ако не можеш е ясно, че няма смисъл да ми разказваш...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 май 2013 22:14

parvanoff написа:
bilyaletdinov написа:
parvanoff написа:
bilyaletdinov написа:"Победителите" в днешните избори много скоро ще са подсъдими. Другите "победители" в опита си да опонират на управляващите стигнаха до дъното. Резултатът е една изключително грозна гледка, в която всички ние, които не сме ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ от една или друга партия го духаме...Това е. След 23 години успяха най-сетне да **** ******* на държавата и да разделят нацията.. е успяхте господа политици...

В тези моменти българската нация беше далеч по-сплотена...

Сега можеш да си зададеш въпросът защо. Защото дори и ти косвено подпомагаш тази дестабилизация, напрежение и дано това не прерастне в нещо по-голямо, защото както казаха всичко това е опасно, а много хора не се усетиха. Аз за това говоря от година поне. Че обществото се настройва от хора, за да се постигне дестабилизация на държавата.... То си бе кристално ясно и чисто. С измислици, лъжи и пропаганди-това се правеше последната една година, а и продължава!

Човекът ти пише коментар на отчаянието, ти му казваш, че 'подпомагал дестабилизацията"?! Е, твоята стабилност никой не я иска! И моля те, не почвай с протяжни коментари да доказваш някакви тези, защото на никой не му се скролва много!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 май 2013 22:15

Герб ще са много смешна и жалка опозиция.Факт.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 12 май 2013 22:15

Няма по-големи тъпанари от тоя народ !!!Всичкото ми ходене по-протести и после по районни,съдилища и още 200 разпита отидоха на вятъра,дано всички които са гласували за герб да ядат кисело мляко и зрънчо :evil: ГЛУПАЦИ
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 май 2013 22:15

sin4ec написа:
dunavfc написа:Ало комунистите,много сте тихички бе,що така ?

Седи и ти тихо, че голямата беля е на път да се случи, не подценявай ситуацията-хич не е смешна!

Каква беля е на път да стане,че нещо не виждам ?
Първа политическа партия ли са ГЕРБ ?
Минаха ли 20-те %,които им давахте ?
Бяха ли "разбити" от народа ?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 май 2013 22:16

parvanoff написа:
фифи перото написа:
parvanoff написа:

Да ти разкажа ли за 91-ва? А за 97-ма? А за 89-та?

Ако можеш да ми разкажеш, може би би се сетил, че изобщо сега не бе по никакъв начин зле положението. Говоря за икономика, бедност и т.н.-все манипулации, които се слушаха цяла година... Ако не можеш е ясно, че няма смисъл да ми разказваш...

Мога да ти разкажа много.Дори и идея нямаш колко.За всичко се сърдете на жельо, петко, дертлиев, савов, ...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 12 май 2013 22:16

Не само ДСБ и СДС не може да има сто хиляди десни партии и да се надяват на нещо, какво имат да делят толкова и те не знаят. Пълна простотия. Трябват нови лидери в дясно, защото старите гонят хората. Лидер=партия е гибелната ситуация в дясно. Лично аз съжалявам, че Костов не обедини, а точно обратното, а има качествата.
Но ситуацията е такава, мнозинство дясномислещи хора, а ще ни управлява бсп.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 12 май 2013 22:17

Edwin написа:И най-лошото за съжаление ще се случи,БСП ще е коалцира с ДПС,а единствения шанс на ГЕРБ е Атака,но не мисля че Волен ще се съгласи. Жалко,турците пак ще ни комаднват... И кога най-накрая всички националистически партии ще се обединят и ще спрат да губят гласове?

В България няма нито една националистическа партия. Дори ВМРО прибират парите на арабелите, а те са единствената партия имаща собственост и приходи от националистическите.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

lambbda
Контакти:

Мнениеот lambbda » 12 май 2013 22:17

TreiD написа:КОСТОВ, къде си бе, що не си покажеш некъпаната черна глава да коментираш, два месеца всеки ден се буташе в медиите, а сега КЪДЕ СА ТИ ЛИЛАВИТЕ ДЖУКИ да се изкажеш, обади се бе, драгалевски мавъре, кажи ни как ще управляваш страната!!!

Але Але Але Але Але Але ЧЕРВЕНИТЕ :idea:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 12 май 2013 22:17

venger написа:
parvanoff написа:Човекът ти пише коментар на отчаянието, ти му казваш, че 'подпомагал дестабилизацията"?! Е, твоята стабилност никой не я иска! И моля те, не почвай с протяжни коментари да доказваш някакви тези, защото на никой не му се скролва много!

Какъв коментар на отчаянието? Затова попитах дали е живял тогава, за да види какво е отчаяние, а не да слуша приказките на сульо и пульо. Защото сега положението няма нищо общо с тогава, че да ми се отчайва, който и да е. Дори напротив-днешният ден за мен е повод за оптимизъм, но заради такива като него, които не се замислят, а само слушат разни политически индивиди може да се стигне до нещо ужасяващо!!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”