Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

brossy
Контакти:

Re: Анкета:За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот brossy » 18 яну 2013 18:52

parvanoff написа:Герб!
За всички, които искат да гласуват за бс/к/п, дпс или кунева поздрав и дано им харесат следните кадри...
http://vbox7.com/play:6ce28c45
Надявам се да гласуват повече хора, защото така и никой не осъзна, че когато в една държава има гражданско общество, обществен интерес и задружност, тя просперира. Дори след войни и пример са германците и японците. Гласувайте, защото колкото повече хора са гласували за някого, пред толкова хора той носи отговорност. Гласувайте и когато смятате, че някой ви е предал или има какво да се промени в тази държава излизайте на улицата, защото това е начинът да промените нещо-с вашият собствен глас на места, където той има значение и където може да се чуе. За съжаление сме далеч от гражданско общество, но и 5 човека да могат да осмислят това, което видят и прочетат все е файда ;) Наистина е хубаво да се направи една истинска дискусия някъде за партиите-кой какво е направил, кой какъв е в тези партии и т.н., но това трудно би се получило тук... Мисля, че специално в една такава тема бъзиците са излишни, защото наистина бъдещето на нашата държава е най-сериозния въпрос!

rzEtw написа:Всички сте оплаквате от бедност, а искате ясно изразено дясно управление :?

Познай кой въведе плоският данък ;) Сигурно десните ще да са били...

Най-важно е да се гласува.КОлкото повече българи отидат да гласуват толкова по малък процент за ДПС.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 18:54

rzEtw написа:Всички сте оплаквате от бедност, а искате ясно изразено дясно управление :?

Оплакват се от бедност и мизерия елементарните хора..Аз също съм беден,ама не се оплаквам,човек каквото сам си направи и господ не може да му направи,нали така беше ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 18:55

brossy написа:
dunavfc написа:
brossy написа:
dunavfc написа:Ако Костов съумее да създаде една здрава и потенциално силна коалиция,каквито намерения изтъква напоследък ще гласувам за него в противен случай ГЕРБ.

И аз искам Костов , ама няма как.Надявам се да направят коалиция с ГЕРБ.

Винаги съм желал това,но не мисля,че ще се случи.Костов не харесва ГЕРБ и сигурно си има своите причини,докато при ББ мисля,че обраното,той има симпатии към сините,но пак казвам,симпатиите им за съжаление не са взаимни.Иначе за мен едно правителство от ГЕРБ и Сините ще бъде най-доброто,което тази страна е виждала от началото на демокрацията ;)

Няма да имат избор.ГЕРБ няма да събере мнозинство и единствената партия която се доближава до тях (като мислене и реформи)са ДСБ.90% съм убеден в тяхната коалиция.

Дано да си прав,тайничко се надявам,точно така да стане,но да видим,според мен топката е в Костов.

allez_les_blues написа:
brossy написа:
Pichichi написа:
Вече имаме пътища имаме и селско стопанство.

:lol: :lol: :lol:

Какво се хилиш ,ти от кое село си? Дядо ми си купи трактор от субсидите за 4000лв. А при Станишев вземаше по 200лв.Я ми кажи от София до Бургас при Станишев за колко време се минаваше? И какво Беше от Драгичево до Княжево в Петък и Неделя,а сега какво е

да де, ама при Станишев не фалираха всеки ден фирми, в Сопот си взимаха редовно заплатите, БДЖ не беше пред фалит, заплатата ми всяка година я повишаваха, не ми слагаха данък върху спестяванията, не ме тероризираха с ежегодно повишение на ток, горива и купища нови и нови данъци и такси...а това е по-важно от нек'ви магистрали..пък и автомобилния транспорт трябва да се ограничава в полза на екологията.Трябва да се набляга на железница и воден транспорт-така е в Европа.Заеби ги тея магистрали. :mrgreen:

Правя сигурно огромна грешка,че влизам в някакъв диспут с човек,който си е сложил аватар,на някакво подобие на човек,но ще опитам...
Според теб адекватно сравнение ли е периода в който управляваше тройната коалиция и ситуацията която беше в България от 2009 год. ? Аз ти гарантирам,че ако 2009 БСП бяха спечелили изборите,ние фалирахме до края на 2010 и сега щяхме да сме в по тежко положение и от гърците...
Последна промяна от dunavfc на 18 яну 2013 19:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 яну 2013 19:00

Аре да не се обиждаме! ДСБ няма нищо общо с ГЕРБ. ГЕРБ не е дясна партия... независимо какво твърдят. (Който не е съгласен нека да ми спомене 3 десни политики прокарани от ГЕРБ :lol: ) Костов беше пределно ясен, че няма да влиза в никаква коалиция. Единствено участваме като СК, но в парламента сме САМИ!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 18 яну 2013 19:00

dunavfc написа:
brossy написа:
dunavfc написа:Ако Костов съумее да създаде една здрава и потенциално силна коалиция,каквито намерения изтъква напоследък ще гласувам за него в противен случай ГЕРБ.

И аз искам Костов , ама няма как.Надявам се да направят коалиция с ГЕРБ.

Винаги съм желал това,но не мисля,че ще се случи.Костов не харесва ГЕРБ и сигурно си има своите причини,докато при ББ мисля,че обраното,той има симпатии към сините,но пак казвам,симпатиите им за съжаление не са взаимни.Иначе за мен едно правителство от ГЕРБ и Сините ще бъде най-доброто,което тази страна е виждала от началото на демокрацията ;)

+1
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 19:02

Дори да не са десни в което наистина има резон,то със сигурност са центриска партия,което според мен е много по-добрият от това да са леви нали ? Самият факт,че членуват в ЕНП,означава,че има нещо дясно в тях ;)

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 18 яну 2013 19:04

искате или не, Тройната коалиция се завръща, това е.И според мен, заслужават да получат шанс за "поправителен", защото при тях животът на хората беше доста по-спокоен, а това Е НАЙ-ВАЖНО. Не ме интересува кой какво бил откраднал- ако дава и на хората- КВИТ СМЕ! Те и на запад крадат-Берлускони го осъдиха за корупция, бившия премиер на Франция го разследват...но и французи и италианци живеят добре.Та и Станишев даваше на народеца, а Боко дава само на Цветелина, на Пашата, на Цв.Василев...и на мангалите.Ае да си оди вече. :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 18 яну 2013 19:08

allez_les_blues написа:искате или не, Тройната коалиция се завръща, това е.И според мен, заслужават да получат шанс за "поправителен", защото при тях животът на хората беше доста по-спокоен, а това Е НАЙ-ВАЖНО. Не ме интересува кой какво бил откраднал- ако дава и на хората- КВИТ СМЕ! Те и на запад крадат-Берлускони го осъдиха за корупция, бившия премиер на Франция го разследват...но и французи и италианци живеят добре.Та и Станишев даваше на народеца, а Боко дава само на Цветелина, на Пашата, на Цв.Василев...и на мангалите.Ае да си оди вече. :mrgreen:

Напусни форума ! Чупиш тъпометъра ! ТЕ да крадат, ама да пускат трохи и за хорицата, а сега като са те стегнали и не можеш да връткаш далавери и рев до небето, аман от комунисти и бавноразвиващи се в България !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 яну 2013 19:09

allez_les_blues написа:искате или не, Тройната коалиция се завръща, това е.И според мен, заслужават да получат шанс за "поправителен", защото при тях животът на хората беше доста по-спокоен, а това Е НАЙ-ВАЖНО. Не ме интересува кой какво бил откраднал- ако дава и на хората- КВИТ СМЕ! Те и на запад крадат-Берлускони го осъдиха за корупция, бившия премиер на Франция го разследват...но и французи и италианци живеят добре.Та и Станишев даваше на народеца, а Боко дава само на Цветелина, на Пашата, на Цв.Василев...и на мангалите.Ае да си оди вече. :mrgreen:

Между другото наистина тройна коалиция може и да се завърне,но в нея няма да участват ДПС и БСП със сигурност ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 яну 2013 19:14

Каква криза ? Гледате ли новини? Бедните в цяла Европа намаляват само тук се увеличават, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”