Левски - Етър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Левски - Етър

Мнениеот sslevski » 29 ное 2012 09:53

От видяното мога да си извадя следните заключения.Изключително слаб Левски.Единствено в този мач ми хареса Вутов.
Във всички линии сме повече от зле.Извинявам се ама Сараево в момента ще ни отнесе с още по голяма разлика.Не могат да я спират,не могат да подават не могат и да я шутират.Въпроса ми е какво могат?Освен резултата от нищо друго не съм доволен.Не знам какво харесаха ръководството в играта.С тази игра мога да кажа само едно ц-ц-ц.Мисля,,че трябва да се разделят поне с 8 човека през зимната пауза.Ако се взимат чужденци да се взимат макс на 23 години за да има за какво да играят,да горят да искат да се докажат и да минат на следващото стъпало.А такива на 29-33 години чужденци са си чисти заплатаджии и това е нормално за тях.И аз да съм за къде ще се доказвам на тази възраст,но явно това в Левски не искат или не могат да го разберат.
Лично аз мога да дам единствено и само оценка за ФК Левски като почнат евротурнирите.За България се видя с Лудогорец и ЦСКА,като се има предвид,че не са кой знае какво.
Изводите предполагам сте си ги извадили.
Лично мнение!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Левски - Етър

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 ное 2012 10:35

Аз лично видях поне пет чисти положения които Етър създаде, но вкараха само едно. След този факт повече няма какво да се коментира.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Това не трябва да е Левски

Мнениеот tzvetan_tee » 29 ное 2012 15:55

Вчера бях на мача Левски - Етър и въпреки големия и специален, естествено, резултат останах разочарован от играта. Просто играта на Левски не радва окото. И не само това, в отбора няма абсолютно никакъв хъс. Всички победи, които до сега сме имали, в голяма степен са се дължали на индивидуалните качества на даден футболист - било от шут то разстояние на Райков или някакво центриране и гол на Базил. Просто в играта на Левски няма хъс, няма и идея. Съжалявам, може да не разбирам от футбол, но не мога да разбера концепцията за играта на Илиян Илиев. За мен той просто е предал характера си на футболистите - спокоен, апатичен, без спортен хъс (поне наяве) еднообразен, не избухлив. Това е за мен Левски в момента. . Според мен Гаджев трябва да бъде продаден, като на негово място да се вземе футболист около, който да се гради отбора. Но дали този отбор трябва да го гради Илиян Илиев?
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Re: Това не трябва да е Левски

Мнениеот MyAngel » 29 ное 2012 16:05

Не знам дали това го има някъде. Отборът да бие със 7:1 и да има недоволни фенове
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 29 ное 2012 16:18

tzvetan_tee написа:Вчера бях на мача Левски - Етър и въпреки големия и специален, естествено, резултат останах разочарован от играта. Просто играта на Левски не радва окото. И не само това, в отбора няма абсолютно никакъв хъс. Всички победи, които до сега сме имали, в голяма степен са се дължали на индивидуалните качества на даден футболист - било от шут то разстояние на Райков или някакво центриране и гол на Базил. Просто в играта на Левски няма хъс, няма и идея. Съжалявам, може да не разбирам от футбол, но не мога да разбера концепцията за играта на Илиян Илиев. За мен той просто е предал характера си на футболистите - спокоен, апатичен, без спортен хъс (поне наяве) еднообразен, не избухлив. Това е за мен Левски в момента. . Според мен Гаджев трябва да бъде продаден, като на негово място да се вземе футболист около, който да се гради отбора. Но дали този отбор трябва да го гради Илиян Илиев?

За Илиян не си прав щото го познавам ли4но,това 4е е възспитан 4овек не зна4и 4е няма хъс и т.н. Оставете го да работи малко и тогава ще видим-спомни си и Мъри как запо4на и вси4ки го осрахме ама после му скандирахме името нали.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 ное 2012 11:08

MyAngel написа:Не знам дали това го има някъде. Отборът да бие със 7:1 и да има недоволни фенове
На умряло куче нож извадихме. Победата срещу този отбор дори с 1:0 би била ценна, ако приемем, че конкурентите за титлата ни няма да ги бият. Но не, всички ще ги бият, дори не само заподозрените ни конкуренти. Всъщност, като се замисля малко повече, ще ми бъде интересно дали същия този отбор догодина ще го победим като гости? Защото от това което виждам като начин на игра при нас, не бих заложил на сигурна победа там.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Съдията затвори очи

Мнениеот Кировец » 30 ное 2012 12:08

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QCoRkZlsh8w[/youtube]

Трябва ли да бъде отсъдена дузпа и червен картон за нарушението срещу Четин Садула?

Гледни точки:
1:11
1:18
1:22 - съдията има перфектна видимост

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Съдията затвори очи

Мнениеот forzajuve » 30 ное 2012 12:15

Абе то и аз алармирах за големия съдия Станислав Тодоров и затова как Миро Антонов е по голям от Меси,но ние сме от тиквите, както казва Томето.За нас няма място в А група:)))След като преди дни смазахме неговия любим отбор, пееше друга песен, сега пак сме излишни.Без отбори като Враца и Търново,бг футбола е мъртав
Последна промяна от forzajuve на 30 ное 2012 12:20, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 30 ное 2012 12:19

Дане говорим за Пламен Илиев,но Левски е голям и ще бие всеки и със 10 души.Аз съм левскар,но това не е моя Левски.Без отбори като Враца и Търново,Левски и Цска нямаше да съществуват,защото историята говори.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 30 ное 2012 12:22

Кировец написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QCoRkZlsh8w[/youtube]

Трябва ли да бъде отсъдена дузпа и червен картон за нарушението срещу Четин Садула?

Гледни точки:
1:11
1:18
1:22 - съдията има перфектна видимост

Kирчовец ли си кировец ли си Садула нанася удара и след това има съприкосновение с какво защитника му попречи тук това ми отговори иначе ако беше преди нанасянето на удара дузпа ама пък чак червен картон то тогава Бндаловски трябва още от съблекалните да е с червен :) :) :)П.п и защо не коментира спорните ситуации за дузпи срещу Монтана а сега ревеш при 7:1 а тогава при 1 на мъка не рева :o
Последна промяна от AN71 на 30 ное 2012 12:32, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”