VIP Brother - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue SASHO77
- Контакти:
Re: Златка Блек доказа: Царят не само е гол, но и прост
По-принцип, не ти трябва много акъл за да лапаш пишки, а друг е въпроса, че има хора които искат да имаш поне малко обща култура за да им лапаш пишките! Явно ,обаче, госпоицата не е попадала на тъкива пишки!!! И, ето го резултата...
САМО ЛЕВСКИ
-
калпазанчо написа:Ами така е, облъчващата чалга субкултура на какво да научи днешната младеж, освен че може с цици и дупе (а и със дълбоко гърло) да се просперираЗащо да се напъват да четат в училище, като накрая някоя кифла ще гълта и ще кара Мерцедес, а другите ще броят стотинките в джоба. И се почва едно опростачване на нацията...
п.п. Това е само началото
п.п.2 Аз затова не гледам въпросното шоу, а и други подобниЗная какво ще видя и няма да ми хареса
Дам, 100% ще да е от чалгата!
Аз слушам чалга, но това прави ли ме по-тъп от теб? Ти какво слушаш? Метъл ли

Аз не съм гений, не мога да помогна на света с някое изобретение или откритие. За това живея живота си по възможно най-удовлетворителния начин.
-
- Контакти:
Нищо изненадващо все пак живеем в България!Аз знам най-малкото ВСИЧКИ Европейски столици а Златка не ги знае трябва и едва ли не да и наредят името Града без последната буква за да се сети и все пак какво от това изложи се пред цяла България и какво от това?Разполага сигурно със 3-4 пъти по-голям бюджет от мен и моето семейство защото навремето е действала добре със своята уста със извининение за израза надявам се да не получа бан.Та какво от това Златка през целият си живот няма да работи тежка работа а ще се забавлява,както и сега ще има икономическо образование без да притежава и капка интелигентност.Това е доказателството,че начина да пробиеш далеч не е да си внимателен в училище и да завършиш средното пак после каквото искайте ми говорете.И тази госпожица била Вип?Е да сигурно на партитата по ,които ходи не е важно да ли си интелигентен а дали имаш големи гърди и силикон в устата.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС!
Без име е ядосан! написа:калпазанчо написа:Ами така е, облъчващата чалга субкултура на какво да научи днешната младеж, освен че може с цици и дупе (а и със дълбоко гърло) да се просперираЗащо да се напъват да четат в училище, като накрая някоя кифла ще гълта и ще кара Мерцедес, а другите ще броят стотинките в джоба. И се почва едно опростачване на нацията...
п.п.2 Аз затова не гледам въпросното шоу, а и други подобниЗная какво ще видя и няма да ми хареса
Аз слушам чалга, но това прави ли ме по-тъп от теб? Ти какво слушаш? Метъл ли? Рок ли
или пък слушаш "do it like a dude", но то щом е на английски значи не е чалга и си е нормална музика!
![]()
Аз не съм гений, не мога да помогна на света с някое изобретение или откритие. За това живея живота си по възможно най-удовлетворителния начин.

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Със столицата на турция (нарочно с малка буква) се справи от раз.Което на мен лично подсказва,че е в час с модните тенденции на Вип културата ни.Амин.
Е не е ходило по света момичето.
От де да знае, че Белгия си е цяла държава, а не само една столица на Сърбия ли бешеееее, на Румъния ли? Се там дето Белград и Букурещ там и Белгия. Все с Б започва.
Явно като са и правили пластичните операции са и бъркали и в главата. Като гледам тоя Енчев и е минал мозъка със шлайфа.
Сега е гладък като бебешко дупе явно. 

Последна промяна от stannn на 19 сеп 2012 17:57, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

Без име е ядосан! написа:калпазанчо написа:Ами така е, облъчващата чалга субкултура на какво да научи днешната младеж, освен че може с цици и дупе (а и със дълбоко гърло) да се просперираЗащо да се напъват да четат в училище, като накрая някоя кифла ще гълта и ще кара Мерцедес, а другите ще броят стотинките в джоба. И се почва едно опростачване на нацията...
Аз слушам чалга, но това прави ли ме по-тъп от теб? Ти какво слушаш? Метъл ли? Рок ли
или пък слушаш "do it like a dude", но то щом е на английски значи не е чалга и си е нормална музика!
![]()
...напротив ,очевидно е ,че си гений ...
Принципно очаквах, че ще сбърка Анкара с Истанбул и Берн с Женева, а другите ще ги познае ама... тотално ме разби.
Ама какво ли се изненадвам... в държава в която PM е мутра и хората си гласуват за него...
Ама какво ли се изненадвам... в държава в която PM е мутра и хората си гласуват за него...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- arsenvengerin
- Контакти:
Само не можах да схвана , Златка сега от нормалните жени ли е според вас или .......?
Обичам Левски
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xEf20dKgS1c[/youtube]
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"