Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 00:31

1982 написа:
Ми Беларус, Сърбия, Хърватска, Унгария, Гърция ..... и прочее, с които е по-реално да се мерим. Къде ме заби с Китай, Австралия, САЩ, Италия и всякакви такива. Нито сме им на населението, нито на ресурсите, нито на икономиката, нито на нищо.

Сръвнявам ги ,защото имат излаз на море , летища и развит транспорт . Докато при нас заради София и стремежа на всичките ни управници да се централизира управлението , България се развива в една единственна посока - Шопия
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 юли 2012 00:33

bouscule написа:Пловдив по територия е почти колкото София, но по население е 5-6 пъти по-малък
София кога стана 3 милиона :o :lol:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 00:34

Bartolomej написа:
1982 написа:
Ми Беларус, Сърбия, Хърватска, Унгария, Гърция ..... и прочее, с които е по-реално да се мерим. Къде ме заби с Китай, Австралия, САЩ, Италия и всякакви такива. Нито сме им на населението, нито на ресурсите, нито на икономиката, нито на нищо.

Сръвнявам ги ,защото имат излаз на море , летища и развит транспорт . Докато при нас заради София и стремежа на всичките ни управници да се централизира управлението , България се развива в една единственна посока - Шопия

Боже Господи. Ми те и Камерун имат излаз на море, айде сравни ни с тях. Бахти глупавите деца.

Кога Варна стана Шанхай или Лос Анджелис, тогава ела ми сравнявай България с Китай или САЩ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юли 2012 00:35

Напълно нормално е най-много средства да се отделят за Столицата... не за град София, а за Столицата на България. Тя е столица на всички... дори на селяните. Що се отнася за градовете ... имат си бюджет ... да си строят каквото искат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

bouscule
Контакти:

Мнениеот bouscule » 07 юли 2012 00:35

никки1912 написа:
bouscule написа:Пловдив по територия е почти колкото София, но по население е 5-6 пъти по-малък
София кога стана 3 милиона :o :lol:

сметни 300 000 х 6 и си отговори на въпроса :?

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 07 юли 2012 00:36

Sofia
Area
• City 492 km2

Plovdiv
Area
• Total 101.98 km2

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 юли 2012 00:36

1982 написа:
Bartolomej написа:
1982 написа:

Боже Господи. Ми те и Камерун имат излаз на море, айде сравни ни с тях. Бахти глупавите деца.

Кога Варна стана Шанхай или Лос Анджелис, тогава ела ми сравнявай България с Китай или САЩ.

Кат ти гледам никчето , ти си детенце ,но както и да е .
Варна можеше и да е Шанхай , но ако управниците ни не бяха шопи ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 00:37

ros написа:
fraport написа:
ros написа:От както националите играят в София не съм пропуснал мач на живо в залата. И искам да кажа, че моменти като онзи, когато Теди падна по очи след една блокада, с която бихме Франция и Арена Армеец се разтресе са впечатляващи. Бил съм и във Варна, моите уважения към всички варненци, но не избивайте комплексите си за малоценност на гърба на националния отбор по волейбол. Вече втора седмица нон стоп има класен волейбол в София, преди това още две... И билетите и сега са по 20 лева!!! Истината е, че и да мрънкате няма как Варна отново да приеме волейолните мачове на мъжете поне в близко бъдеще. Няма как!! Затова качвайте се на влака и елате в София като обичате толкова много да гледате волейбол. Давайте тон за песни, раздавайте се, а не търкайте на клавиатурите бутоните

Тук лъжеш .Преди малко излязох от залата :) :) :) а не съм плащал 20 лв за билет . :) А вчера влязох без пари :) И на кой мач във Варна си бил !! И колко плати за билет , я кажи . Защо имам чуството ,че и тук лъжеш !!!

Това, че не си си купил билет за 20 лева не значи чи не са продавани такива, затова по-добре не се изхвърляй неподготвен!!! Аз също се прибрах преди малко. За твое сведение за полуфиналите от утре продават билети и по 25 лева. За разлика от Андрешковци като теб, които се хвалят, че влизат без пари, аз дори за мача с Германия си КУПИХ билет, защото го направих много преди да пуснат безплатните.

Браво на теб !!! Интерено безплатните бяха 10 000 хиляди. Явно ти си от малкото които си си купили си оформил зашеметяващият оборот от няколко стотин лева вчера :) :) Като ви гледах вчера как ги грабите искрено се съмнявам ,че си си купил билет. Но ЗАПОМНИ ВЪВ ВАРНА никога е нямало безплатен билет , никога !!!! Така ,че пруключвам спора с теб . Като направят не 2-3 % от билетите 20 лв а всички тогава ще си говорим !!!

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 07 юли 2012 00:38

Мача срещу Германия беше уникален ! Толкова много хора ...... 3 дни по-късно още ми шуми главата ... Това във Варна можеш ли да го изпиташ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 00:38

Bartolomej написа:Кат ти гледам никчето , ти си детенце ,но както и да е .
Варна можеше и да е Шанхай , но ако управниците ни не бяха шопи ...

Варна ще стане Шанхай, когато и България стане Китай. Т.е., никога. Престани да ми даваш глупави примери със страни, които са светлинни години преди нас.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”