violator написа:Засега Ицето е стопроцентов!Но да се възлагат някакви по-сериозни надежди на Литекс в този вариант и с този треньор е несериозно! Просто Гришата си прави PR с Камата, което от само себе си навява на мисълта че чудеса от отбора не може да очакваме!
Аз до сега не съм видял някой фен на Литекс да очаква чудеса този сезон както от отбора така и от Стоичков и главната цел е спечелването на Купата, която отваря вратите към Европа.В момента Литекс гради изцяло нов отбор около старите кучета и както днес по време на мача казаха в момента този отбор е най младият в нашето първенство.Вижте само колко играчи от школата им са на терена и се разчита на тях във всеки един мач.
В днешният мач ( и не само днес) като титуляри играха цели трима от школата които нямат и 20 години, а като резерва влече и четвърти от школата.
Никасио за сега показва добри изяви и за пореден път вкара гол.Жалко че му дадоха такъв измислен червен картон и сигурно ще бъде пусната жалба, но се съмнявам да го отменят по видео запис където се вижда че няма никакво докосване.Същият този който уж беше спънат от Никасио след няколко минути направи грубо влизане отзад на играч на Литекс с бутоните напред, но за това нарушение нямаше даже и жълт картон, а на Никасио за това, че не го докосна изобщо или поне да е било грубо влизането му се дава втори жълт картон и съответно червен - пълно безумие.
Все пак картона ако остане означава, че Никасио ще бъде наказан за 1 мач, а не за повече защото не е директен червен картон и ще пропусне само мача с Берое от отложеният кръг и ще бъде на разположение за мача с Черно Море.
Почти съм сигурен, че Литекс ще "пусне" мача на Берое, за да може те да си запазят шансовете за оставане в А група, защото те са само на 3 точки от изпадащите, а не за първи път Литекс е дарявал точки на този отбор въпреки че от Берое отричат за тези неща и омразата им е голяма към отбора от Ловеч още от времето на Камилата, който не се понасяше с Ганчев, въпреки че всички знаем как този Берое стигна до А група.