Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Re: Ицо води Литекс към Европа - оранжевите бият Славия с 10

Мнениеот OrangePower » 18 мар 2012 00:18

violator написа:Засега Ицето е стопроцентов! ;) Но да се възлагат някакви по-сериозни надежди на Литекс в този вариант и с този треньор е несериозно! Просто Гришата си прави PR с Камата, което от само себе си навява на мисълта че чудеса от отбора не може да очакваме!

Аз до сега не съм видял някой фен на Литекс да очаква чудеса този сезон както от отбора така и от Стоичков и главната цел е спечелването на Купата, която отваря вратите към Европа.В момента Литекс гради изцяло нов отбор около старите кучета и както днес по време на мача казаха в момента този отбор е най младият в нашето първенство.Вижте само колко играчи от школата им са на терена и се разчита на тях във всеки един мач.
В днешният мач ( и не само днес) като титуляри играха цели трима от школата които нямат и 20 години, а като резерва влече и четвърти от школата.

Никасио за сега показва добри изяви и за пореден път вкара гол.Жалко че му дадоха такъв измислен червен картон и сигурно ще бъде пусната жалба, но се съмнявам да го отменят по видео запис където се вижда че няма никакво докосване.Същият този който уж беше спънат от Никасио след няколко минути направи грубо влизане отзад на играч на Литекс с бутоните напред, но за това нарушение нямаше даже и жълт картон, а на Никасио за това, че не го докосна изобщо или поне да е било грубо влизането му се дава втори жълт картон и съответно червен - пълно безумие.

Все пак картона ако остане означава, че Никасио ще бъде наказан за 1 мач, а не за повече защото не е директен червен картон и ще пропусне само мача с Берое от отложеният кръг и ще бъде на разположение за мача с Черно Море.
Почти съм сигурен, че Литекс ще "пусне" мача на Берое, за да може те да си запазят шансовете за оставане в А група, защото те са само на 3 точки от изпадащите, а не за първи път Литекс е дарявал точки на този отбор въпреки че от Берое отричат за тези неща и омразата им е голяма към отбора от Ловеч още от времето на Камилата, който не се понасяше с Ганчев, въпреки че всички знаем как този Берое стигна до А група.

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 18 мар 2012 01:11

Почти съм сигурен, че Литекс ще "пусне" мача на Берое, за да може те да си запазят шансовете за оставане в А група, защото те са само на 3 точки от изпадащите, а не за първи път Литекс е дарявал точки на този отбор въпреки че от Берое отричат за тези неща и омразата им е голяма към отбора от Ловеч още от времето на Камилата, който не се понасяше с Ганчев, въпреки че всички знаем как този Берое стигна до А група.[/quoТи наред ли си бе виж какви добри футболисти взехме.Да не би да не можем да ви бием като домакини без да ни пускате.Няма никакъв шанс да изпаднем имаме много лесни домакинства с вас,Калиакра,Светкавица,Монтана,Враца.Стига с това плюене по Берое.Явно големи комплекси ви тресат.В сряда 2 или 3-0 за Берое.
1986,2010,2013

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 01:40

Боже, Боже, доживях да видя фенове на Литекс да се оплакват от съдийство и да коментират подпирането над ЦСКА и Левски. Че "сини" и "червени" са най-привилегированите отбори в историята на българския футбол - спор няма, но това е, защото са най-обичаните и най-успешните. Откакто гледам с разбиране футбол(над 13-годишна възраст), се сещам за две титли, които се вижда от КИЛОМЕТРИ, че са купени - титлата на Локо Пд и вашата от миналата година. Поне пловдивчани имаха сравнително добър отбор, история и публика, а вие миналата година бяхте пълна пародия. Най-ясен спомен ми е мача ви срещу Локомотив София и вашият гол в края на мача - съдията е на 5 метра от ситуацията и има идеална видимост, вашият футболист събаря играч на "железничарите" пред наказателното им поле с хватка от джудото и след това подава за гола(така се разви действието, ако не се лъжа). Фрапантното беше, че съдията понечи да свири нарушение за Локо и дори налапа свирката, но незнайно защо се спря. И Левски, и ЦСКА са купували мачове и са били подпирани от съдии, но след 89-та година не са купували цяло първенство по този нагъл начин.

Reckless

Мнениеот Reckless » 18 мар 2012 01:49

Никога не сме купували първенство, за разлика от вас ! То по приказки на разни "разбирачи" може и луната да сме купили !
Хайде всезнайковците тихо, а !

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 02:36

Reckless написа:Никога не сме купували първенство, за разлика от вас ! То по приказки на разни "разбирачи" може и луната да сме купили !
Хайде всезнайковците тихо, а !

Ти първо не знаеш аз от кой отбор съм, за да казваш "вас". Виждам, че във форума, където не ти се вижда лицето, с голяма сигурност твърдиш, че не сте купили първенството, но поне извън него не прави тази грешка, защото ще се сториш смешен на хората. Гриша Ганчев не даде ли пари на Боби Михайлов и БФС, когато бяха закъсали здраво, не пълнеше ли банковата сметка на шефа на Съдийската комисия и на отделни съдии?! Като си пристрастен или живееш в дълбоката провинция и не знаеш какви ги правеше вашият шеф, поне не се изказвай неподготвен. Казвали са ми, че наведнъж е дал 200 хиляди евро само на Боби, а отделно не се знае колко пари е броил на останалите. Доказателства за всичко това е трудно да бъдат намерени, защото не става въпрос за глупави хора, които не знаят как се правят задкулисните далавери. Най-ясното доказателство са 30-те мача на Литекс през сезон 2010-2011 в А-група - който е гледал, знае!

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 18 мар 2012 03:59

Paralel написа:Виждам, че във форума, където не ти се вижда лицето, с голяма сигурност твърдиш, че не сте купили първенството, но поне извън него не прави тази грешка, защото ще се сториш смешен на хората. Гриша Ганчев не даде ли пари на Боби Михайлов и БФС, когато бяха закъсали здраво, не пълнеше ли банковата сметка на шефа на Съдийската комисия и на отделни съдии?! Като си пристрастен или живееш в дълбоката провинция и не знаеш какви ги правеше вашият шеф, поне не се изказвай неподготвен.

Paralel написа:Казвали са ми, че наведнъж е дал 200 хиляди евро само на Боби, а отделно не се знае колко пари е броил на останалите.

:lol: :lol: :lol: :lol: Всичко приключи до това червеното :lol: :lol: :lol: :lol:

И в двете неща си противоречиш.Първо заставаш като най големият свидетел на всичко това, което изписа и второ накрая на тези глупости казваш "че са ти казвали" :lol:
Аз също мога да кажа много неща, че съм видял и са ми казали хора близки до БФС, до Батков, до Титан и т.н. и това трябва да е вярно нали?Защото аз го казвам и защото са ми го казали някакви си хора?

Иначе с този аватар не е много трудно да заблудиш някой на кого симпатизираш и затова всички ще те мислят за фен на Левски съвсем логично е дори да не си такъв.Гледам че си фен на Реал аз също съм такъв, но хайде засредоточи се отново в тази посока която си по добре запознат, а не от това което си чул или някой ти би казал.

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2012 08:06

Оф като се нароят една камара такива екземпляри след всеки наш мач лошо ми става. Чул недочул, казали му, не знам си какво, не знам си що. Пък като ги питаш къде са доказателствата почват да заекват и да шикалкавят. Ходи си празнувай юбилея по-добре и не го мисли Литекс, а относно "купената' титла миналата година - доста удобно пропускаш, че свършихме само на 1 точка пред празнуващата 100-годишен юбилей циркова трупа. Ако не се бяхте излагали като циркаджии по родните терени щяхте да сте шампиони и интересно тогава Гришата на кого какви пари щеше да е дал!? Или викаш бяхме купили и мачовете на пътуващия ви цирк начело с клоуна Гонзо!? :roll: :roll: :roll:
Аман от философи
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 18 мар 2012 10:17

Поздравления, че си фен на Реал - добър избор :) Но с по-горния ти коментар не мога да се съглася. Не виждам някъде да съм казал, че титлата е купена пред мен :lol: , за да си противореча във втория коментар, където си признавам, че за подкупа на Боби Михайлов знам от друго лице. Човекът, който ми е дал информацията е във футболните среди от над 20 години и е много в час с всичко, което се случа по българските терени и извън тях. Ако беше някой друг, по-скоро бих му поставил думите под съмнение. Дори и да не ми беше казвал за въпросния подкуп от 200 хиляди евро, човек само като гледа мачовете на Литекс от миналия сезон, сам може да си направи изводите. А че нямам неоспорими доказателства - много ясно. Те са се видяла двамата, като Боби е бил придружаван от шофьор, а Ганчев от охрана. Просто един от хората си е отворил устата на неправилното място и оттам е излязла информацията ;)

urkoto

Мнениеот urkoto » 18 мар 2012 11:55

Е хубаво де, отговори ми на въпроса - как става тоя номер хем Гришата дава една торба пари на Перуката и титлата е в кърпа вързана, хем свършваме само на една точка пред Левски? Какво точно значи това!? Доколкото помня вие се бяхте оакали до ушичките срещу Сливен (и още на куп други места, ама да вземем тоя мач). Ако примерно го бяхте взели тоя мач излизахте пред нас. Как става тоя номер би ли ми обяснил? Или и футболистите на Левски също са били в заверата на всемогъщия Гриша Ганчев дето е купил цялата "А" група!? :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 мар 2012 12:06

Когато съдиите правят "грешки" в наша полза във форума има ревове като на хималайски мечки, но когато "грешките" са в наш уШТърб хималайските мечки стават вакли агънца - ФАКТ.

Относно мача добра и пестелива игра, но с оглед тежката програма повече не е редно да искаме към момента.
Ваюши влиза в час, а и му тежи езиковата бариера, Никасио няма какво да му коментирам той просто го може, а и респект към голямото и добро сърце на този човек, защото си изкара жълт картон, но отправи морална подкрепа към бате Тошко (шофьора на автобуса на Литекс) който има здравословен проблем и е в болница.

Дано нямаме контузени играчи или ако има такива травмите да са леки, защото Бодуров след мача с прибра яко куцайки в тунела, докато съотборниците му правеха възстановителна тренировка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Архив”