Ще остане ли Левски извън Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: Ще остане ли Левски извън Европа?

Мнениеот levski_4_life » 11 май 2012 23:39

шивача написа:
levski_4_life написа:
Batkoto написа:приятно,приятно, колко да ти е приятно .. докато пристигне поредното селско отборче от някой затънтен край на Европа :lol: :lol: :lol:

Malmö - CSKA 1:0
Dukla - CSKA 2:1
Górnik Zabrze - CSKA 3:0
Ferencváros - CSKA 4:1
Omonia - CSKA 4:1
Swarovski Tirol - CSKA 3:0
Servette - CSKA 2:1
CSKA - MTK Hungária 1:2

няма по-загубена кауза от твоята! само олимпия да дойде още 2-3 пъти и ще важи за жокер :lol:

Тези съм ги извадил за 5 минути! Един ден се бях занимавал 30 минути, и само да видиш какви неща извадих, Тампере ще ти се сторят като Барса. Просто не ми се занимава (за разлика от 90% от 12 годишните тук, аз си имам работа, която трябва да свърша, и личен живот).

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 май 2012 00:59

е, аз олимпия не я и вадя, тя просто ми е пред очите :lol: викаш 30 мин, на мен ще ми трябва цял месец, за да ви ги изкарам, а съм бърз по принцип :roll:
всеки си има няква работа, и личен живот също
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 12 май 2012 14:45

шивача написа:е, аз олимпия не я и вадя, тя просто ми е пред очите :lol: викаш 30 мин, на мен ще ми трябва цял месец, за да ви ги изкарам, а съм бърз по принцип :roll:
всеки си има няква работа, и личен живот също

Точно, за 30 минути, ще успея да изкарам това, което ти за месец.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 май 2012 15:31

Темата май е благодатна почва за червено злобеене. После обаче ще падне смях като запукат свинската чета в Европа.
А сега по темата. Левски имат някакви шансове, ако Черноморец не вземат лиценз. Другият вариант е за 3 мача Черноморец да направят равен и загуба, а Литекс и Локото последния кръг да направят равен, ако са си вземат всички останали мачове.
Последният и най-нежелан вариант е Лудогорец да вземат купата, чорбата да са шампиони и Литекс и Локото да загубят някъде точки до края.
Ще чакаме на чужди грешки и то не само на един отбор.
Но така е като не можем да бием Локо Сф със свалени гащи, изпуснахме една камара положения с/у Литекс, да не говорим за осирането с Локо Пд.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 май 2012 20:23

Левски
Видима-Раковски - Левски
Левски - Светкавица

Черноморец
Черноморец - Локомотив (София)
Монтана - Черноморец

Литекс
ЦСКА - Литекс
Литекс - Локомотив (Пловдив)

Локо Пловдив
Локомотив (Пловдив) - Миньор (Перник)
Литекс - Локомотив (Пловдив)

Шансът за 3-тото място е доста добър, само Черноморец трябва да направят някой Х и класирането в ЛЕ е сигурно (друг е въпросът дали е заслужено и дали изобщо сме за там).
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 12 май 2012 21:17

Гледам на нещата по следния начин:
Ако се класираме, ще е добре за рейтинга на отбора, който в последно време не е никак добър. Ще е добре като престиж. Ако се класираме има по-голяма вероятност да навият класни играчи да играят за Левски.
Ако не се класираме ще е добре, защото още нямаме отбор. Много хора ще си тръгнат,много ще дойдат,плюс нов треньор и няма време за обиграване на отбора. Ще е добре като стимул за следващия сезон. Ще е добре за хората, които знаят, че нямаме отбор за Европа. Да , Левски винаги може да победи. Било то в един мач, като Лацио или да направи престижно реми.. На мен ми се иска ИГРАТА ДА ВЪРВИ. Няма как да падаме от Миньор и да искаме да бием големи отбори. И да се класираме и да не успеем - ЛЕВСКИ ПЕЧЕЛИ!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 май 2012 21:25

Честно казано не виждам, къде Черноморец ще сбърка, освен ако някой не налее торби с пари на Монтана, за да се хвърлят като за последно.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 12 май 2012 21:27

ehh написа:Честно казано не виждам, къде Черноморец ще сбърка, освен ако някой не налее торби с пари на Монтана, за да се хвърлят като за последно.

Примерно срещу Локо София, ако Локото решат да си подсигурят на 100% оставането (поне докато не са раздадени лицензите) в А група... Но всичко зависи и от мачовете на Локото и Видима от сегашния кръг.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 май 2012 22:10

Трябва да се примирим, че няма да играем там-за добро е!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 12 май 2012 22:16

Adramelech написа:
ehh написа:Честно казано не виждам, къде Черноморец ще сбърка, освен ако някой не налее торби с пари на Монтана, за да се хвърлят като за последно.

Примерно срещу Локо София, ако Локото решат да си подсигурят на 100% оставането (поне докато не са раздадени лицензите) в А група... Но всичко зависи и от мачовете на Локото и Видима от сегашния кръг.

Лош пример. Тоя сезон Локото са взели точка при гостуване само на Светкавица.
Ако Монтана скочи последния кръг на Черноморец,може и да стане нещо.
Но и да се класираме, не вярвам Илиян да може да спретне бързо добър отбор и пак ще има ходене по мъките.

Върни се в “Архив”