Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- The deacon
- Контакти:
Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ
Тази истерия покрай този Жоб наистина започва да придобива небивал размер!!! Айде, стига с тоя Жоб, да не би да е Пеле случайно?! До преди 3-4 дни никой не беше чувал за него, сега изведнъж в негово лице припознават Месията за Левски?!!!
От самото начало знаех че нищо няма да стане с Жоб ........да си ходи 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Тук не е въпрос на гъзене...никой доказал се футболист изградил си име няма да иска да ходи на проби... дори някой от БГ първенството доказал се не ходи на проби! Все едно Манчев, Гонзо или Телкийски да сте чули да са ходили на проби?
На проби ходят футболисти като Хичо, Маркиньос
На проби ходят футболисти като Хичо, Маркиньос
Re: Санта Хулия може да остане без футболисти срещу Левски-смях
на кокала определено 6те му фръкне тиквата
ако се изложим 

tprodanov написа:Аз предлагам така - псуващите отбора да си лягат и да чакат да им дойде акъла. Когато решат да не се гъзят на един мангал за сметка на отбора си - добре дошли отново.
Жоб да пали самолетчето и да изчезва. Ебах го некадърника. Визитка? Да бе, той и акселроуд има визитка... Вземете ме, ама без да видите какво мога??? И тук има защитаващи този???
Такива фенове, като теб чакат Батков и Велев.
Разбирай го, както искаш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Бардон когато дойде да не би да е минавал проби,само че тогава треньор не беше това недоразумение.А и щом Бардон казва че е добър,явно си заслужава да играе в Левски.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Бардон когато дойде да не би да е минавал проби,само че тогава треньор не беше това недоразумение.А и щом Бардон казва че е добър,явно си заслужава да играе в Левски
[offtopic]Бардон минава проби заедно със още един французин-Беи.Бардон беше одобрен, Беи-не.[/offtopic]
ehh написа:tprodanov написа:Аз предлагам така - псуващите отбора да си лягат и да чакат да им дойде акъла. Когато решат да не се гъзят на един мангал за сметка на отбора си - добре дошли отново.
Жоб да пали самолетчето и да изчезва. Ебах го некадърника. Визитка? Да бе, той и акселроуд има визитка... Вземете ме, ама без да видите какво мога??? И тук има защитаващи този???
Такива фенове, като теб чакат Батков и Велев.
Разбирай го, както искаш.
Батков точно фенове като мен не може да понася, в това може да си сигурен, както и аз него не мога да понасям. Само дето тук няма връзка. Пристига някакъв кретен от някъде, твърди, че е велик, всичко на всичко в нета има един единствен негов гол, а ако имаше достатъчно добри отигравания щеше да ги има и тях, играл е в някви убийствено смотани отбори. Е, и кво, играл в боро? Кви са тия лузъри бе? И да коща беше играл къде ли не и кво? Да, добрите футболисти не минават на проби. Тоя обаче не е такъв. Аз лично съм против идването му тук, независимо дали ще кара проби или не. Пък ти си мисли, че аз съм мечтата на Батков...
Re: Оставете отбора и треньора на мира!
Само още месец и да видим ще остане ли и един в сайта , който да защитава Велев .
Трябва да си малоумен за да кажеш Велев е добър треньор и води Левски към добро , като е точно обратното .Велев е самонадеян некадърник и алкохолик , който хал хабер си няма от футбол и от него по прост е само може би Боримиров .
На мача с Черно Море направи пак същата грешка от мача с Локо СФ , Зе десен бек . И вие наричате това нищожество треньор. Каквото все още не е разрушено и в Левски то Кокала ще го довърши . Бъдете сигурни .
Трябва да си малоумен за да кажеш Велев е добър треньор и води Левски към добро , като е точно обратното .Велев е самонадеян некадърник и алкохолик , който хал хабер си няма от футбол и от него по прост е само може би Боримиров .
На мача с Черно Море направи пак същата грешка от мача с Локо СФ , Зе десен бек . И вие наричате това нищожество треньор. Каквото все още не е разрушено и в Левски то Кокала ще го довърши . Бъдете сигурни .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Абе, човек, Жоб има по-добра визитка от цялата ни А група. Играчът има защо да е с такова самочувствие. И аз да съм, и аз няма да искам в някакво смешно първенство да минавам проби. В момента Жоб го унижават с тези тъпи и самозабравени искания на Велев.
А иначе искам да кажа за финал, че Велев е едно надуто и самозабравило се говедо.
А иначе искам да кажа за финал, че Велев е едно надуто и самозабравило се говедо.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!