Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот CTAHKO » 21 яну 2013 21:27

becks32milan написа:Тези, които започнаха да подкрепят Бенитез след няколко победи са абсолютни тъпаци и фурнаджийски лопати. Тоя не е за Челси и не може да направи нищо.

Напротив,точно обратното е ;) В момента,дали за добро или лошо,той е мениджър на Челси и подкрепяйки него,подкрепяш отбора,поне докато е на работа в Челси :!: Знаеш ли как се работи,когато 40 000 ти скандират името ти,наричайки те с какви ли не епитети :evil: Тези хора на кого помагат и кого подкрепят по този начин :?: На футболисти ли,на мениджър ли,на клуба ли :? Някои от феновете са станали бетер Абрамович.Само уволнения и смяна на мениджъри и футболисти са ви в главите ;) Ок,да кажем че след 1-2 кръга уволнят Бенитез.Кой ще дойде на негово място :? Дай предложения да те видим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 21 яну 2013 21:31

Ем как да го подкрепям, като не мога даже да го гледам? С неговите тъпизми, Челси няма как да прогресира, колкото и качествени да са играчите ни...
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 яну 2013 01:41

От миналия сезон този подфорум се напълни с пубери и веднага се усети ..... Момчета айде по-леко със какви ли не обвинения,по-леко с крайните изказвания и т.н. Да си фен не значи да подкрепяш отбора само докато бие ;)
И аз не харесвам Рафа и Торес,да не кажа че Рафа го мразя заради страхливия му подход срещу по-слаби съперници, но в момента те двамата са част от Челси. Като свърши сезона ще се дават оценки и т.н. Добър лош мачовете си минават,шансовете ни за купи този сезон освен в ЛЕ са доста слаби,но живота продължава ... Като не е този сезон ще е следващия,а пред тези млади футболисти,с които разполага Челси предстоят още много битки и много купи за печелене ....

Относно евентуална смяна на Рафа не виждам как може да се случи(въпреки че и аз искам да не ни е треньор!!!) плюс това не виждам кой ще го замени към този момент по-адекватно ....От лятото ще се правят пак корекции,с нов треньор,нови попълнения и нови надежди.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 22 яну 2013 09:46

tatusindo написа:От миналия сезон този подфорум се напълни с пубери и веднага се усети ..... Момчета айде по-леко със какви ли не обвинения,по-леко с крайните изказвания и т.н. Да си фен не значи да подкрепяш отбора само докато бие ;)
И аз не харесвам Рафа и Торес,да не кажа че Рафа го мразя заради страхливия му подход срещу по-слаби съперници, но в момента те двамата са част от Челси. Като свърши сезона ще се дават оценки и т.н. Добър лош мачовете си минават,шансовете ни за купи този сезон освен в ЛЕ са доста слаби,но живота продължава ... Като не е този сезон ще е следващия,а пред тези млади футболисти,с които разполага Челси предстоят още много битки и много купи за печелене ....

Относно евентуална смяна на Рафа не виждам как може да се случи(въпреки че и аз искам да не ни е треньор!!!) плюс това не виждам кой ще го замени към този момент по-адекватно ....От лятото ще се правят пак корекции,с нов треньор,нови попълнения и нови надежди.

+1! Наложително е някой от време на време, да парира напрежението и да даде превес на нормалните изказвания! ;)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 яну 2013 10:10

Напълно съм съгласен с адаша ;)
Да се надяваме от лятото да се върне Моу и това е... (къща си взел в Западен Лондон, дъщеря му е записана в някой колеж в Лондон, днес четох някъде че са "затоплили" отношенията си с Баце Роман, че дори нашия го използвал като съветник за някои неща...източника е Дейли Стар, така че е много съмнителен ама все пак...)
Изображение
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 22 яну 2013 13:32

Така... Да обощим - аз съм "пубер" с "ненормални изказвания" :lol: Добре...
1-во: Помислете си, какви бяха вашите изказвания и емоции, когато уволниха една легенда на клуба и назначиха този палячо на неговото място. ;) Нима вие сте били твърдо зад клуба, зад ръководството и зад Абрамович?
2-ро: Нима не помните изказванията на Сервитьора, във сремето, когато беше мениджър на Ливърпул? Не знам за вас, но аз се смятам за човек с достойнство. И като такъв, няма как да почна да му лижа з*дника след първите няколко победи начело на отбора. ;)
3-то: Да речем, че го подрепям. Тогава започвам да следя работата му и да си правя оценки на представянето му. Вашите оценки какви са?
- Подхода преди срещите, проучването на съперниците добри ли са? :? При различните противници, различни тактики използваме ли?
- Налагането на Торес в стартовия състав, след като имаш нападател като Ба на пекйата, устройва ли ви? (Знам, че няма начин Ба да играе във всички мачове до края на сезона като титуляр, но нима не заслужава повече игрово врме от Торес? Нима заслужава да бъде пускан в 80-тата минута? :? )
- Подхода му по време на срещите добър ли е? Според вас не закъснява ли "малко" със смените си? Не ви ли дразни отношението му към Лампард, като го сменя в 70-тата минута или го оставя на пейката през 1 мач?

Не искам да навлизам в повече подробности, понеже вдигнах кръвно само от мисълта за Румените бузки. :lol: Не мога да повярвам, че има хора, които са способни да си затворят очите, само и само да живеят в заблудата, че са "истински фенове"...
[center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/e4711071c5715e9804c3e8c4c63657cf/tumblr_ne9thgYpzk1sn2exmo1_1280.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 22 яну 2013 13:45

JackPackage написа:Напълно съм съгласен с адаша ;)
Да се надяваме от лятото да се върне Моу и това е... (къща си взел в Западен Лондон, дъщеря му е записана в някой колеж в Лондон, днес четох някъде че са "затоплили" отношенията си с Баце Роман, че дори нашия го използвал като съветник за някои неща...източника е Дейли Стар, така че е много съмнителен ама все пак...)
Изображение

Ох, дано да е вярно...
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 22 яну 2013 14:47

Дано Моу се върне у дома.. :oops:

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 22 яну 2013 16:20

Дано да е истина това!!!

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 22 яну 2013 16:49

Ашли Коул подписа ли все пак или просто има разбирателство по евентуален договор? :?

Върни се в “Архив”