becks32milan написа:Тези, които започнаха да подкрепят Бенитез след няколко победи са абсолютни тъпаци и фурнаджийски лопати. Тоя не е за Челси и не може да направи нищо.
Напротив,точно обратното е
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Тези, които започнаха да подкрепят Бенитез след няколко победи са абсолютни тъпаци и фурнаджийски лопати. Тоя не е за Челси и не може да направи нищо.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
tatusindo написа:От миналия сезон този подфорум се напълни с пубери и веднага се усети ..... Момчета айде по-леко със какви ли не обвинения,по-леко с крайните изказвания и т.н. Да си фен не значи да подкрепяш отбора само докато бие![]()
И аз не харесвам Рафа и Торес,да не кажа че Рафа го мразя заради страхливия му подход срещу по-слаби съперници, но в момента те двамата са част от Челси. Като свърши сезона ще се дават оценки и т.н. Добър лош мачовете си минават,шансовете ни за купи този сезон освен в ЛЕ са доста слаби,но живота продължава ... Като не е този сезон ще е следващия,а пред тези млади футболисти,с които разполага Челси предстоят още много битки и много купи за печелене ....
Относно евентуална смяна на Рафа не виждам как може да се случи(въпреки че и аз искам да не ни е треньор!!!) плюс това не виждам кой ще го замени към този момент по-адекватно ....От лятото ще се правят пак корекции,с нов треньор,нови попълнения и нови надежди.

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Напълно съм съгласен с адаша
Да се надяваме от лятото да се върне Моу и това е... (къща си взел в Западен Лондон, дъщеря му е записана в някой колеж в Лондон, днес четох някъде че са "затоплили" отношенията си с Баце Роман, че дори нашия го използвал като съветник за някои неща...източника е Дейли Стар, така че е много съмнителен ама все пак...)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта