Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот mistreated » 10 фев 2012 20:55

Синьо сърце написа:
jermiun написа:бах мама му, нищо не намирам за него :o

Виж във форума на отбора, откъдето идва...Лошото е, че френски малко хора знаят. При нас се появи човек от Франция фен на отбора на втория Али.Пишеше на английски и каза, че бил тояга и има много проблеми с дисциплината.От форумите много неща излизат!

Той идва от Хибърниан, не от френски отбор. Даже по-точно е да се каже, че последния му отбор е бил Хибс, защото аз доколкото разбирам лятото му е бил прекратен договора. Като знам колко е ниско нивото на футбола в Шотландия (изключвам грандовете Селтик и Рейнджърс), то щом там не се е наложил, ясен ми е тоя. Хич да не идва.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 фев 2012 20:59

такива къде не са пипапи терен от няколко месеца даже и за светкавица нестават :!: дано чичо митко бързо го разкрие :twisted:
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 10 фев 2012 21:02

Абе и Мораеш не беше пипал терени доста време пък я виж какъв излезе? ;) Не бъдете постоянно негативни настроени, така не помагате на никого.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 21:02

mistreated написа:
Той идва от Хибърниан, не от френски отбор. Даже по-точно е да се каже, че последния му отбор е бил Хибс, защото аз доколкото разбирам лятото му е бил прекратен договора. Като знам колко е ниско нивото на футбола в Шотландия (изключвам грандовете Селтик и Рейнджърс), то щом там не се е наложил, ясен ми е тоя. Хич да не идва.

Още по-добре.Вижте в техния форум, ама днес е петък вечер и сигур са се разпили с уискита! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 10 фев 2012 21:04

е той небеше толкова зле бе братле. тоя излиза некав като този където калъфките го зеха диамотен с 20 мача за 4 години. бегай не ни треат изобщо такива
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 10 фев 2012 21:22

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:е той небеше толкова зле бе братле. тоя излиза некав като този където калъфките го зеха диамотен с 20 мача за 4 години. бегай не ни треат изобщо такива

А бе Диамунтен е друга работа. Вярно, че скоро не е играл, но има огромен опит в Серия А и ще помогне на Левски. Тоя френски пикльо къде е играл. Зезиньо номер 2. По-добре да залагат на Грънчов и тва е.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 фев 2012 21:29

mistreated написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:е той небеше толкова зле бе братле. тоя излиза некав като този където калъфките го зеха диамотен с 20 мача за 4 години. бегай не ни треат изобщо такива

А бе Диамунтен е друга работа. Вярно, че скоро не е играл, но има огромен опит в Серия А и ще помогне на Левски. Тоя френски пикльо къде е играл. Зезиньо номер 2. По-добре да залагат на Грънчов и тва е.

Според мен пък го взимат за халф, не за защитник. Какъвто ще да е, предпочитам него пред Галчев и особено Янев. В края на краищата, макар и на 17, е бил капитан на Бен Арфа, Бензема и Насри. Може да няма кой знае каква игрова практика, но със сигурност е грамотен тактически футболист, а точно такива са кът при нас.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 21:34

vaskonti написа:
mistreated написа:

Според мен пък го взимат за халф, не за защитник. Какъвто ще да е, предпочитам него пред Галчев и особено Янев. В края на краищата, макар и на 17, е бил капитан на Бен Арфа, Бензема и Насри. Може да няма кой знае каква игрова практика, но със сигурност е грамотен тактически футболист, а точно такива са кът при нас.

А, само при вас са кът... :shock: Дип че взехме холандците и Калво, а сега и с двамата португалци и Диамантен малко поулягат нещата...Инак вместо да върши работа, тренерът си учи играчите на А и Б...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 10 фев 2012 21:35

а аз както по-горе написах предпочитам Кардачио за халф а за централен защитник този вместо Крачунов
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 10 фев 2012 21:49

аз пък предпочитам Дюлгеров пред тоя, както и Кардачио. Тоя е ташак за мен ;) реално е с 30 мача за пет години и то на едно от най-ниските нива във футбола. а от клипа му личи, че е за трета френска дивизия, аматьор :idea:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Върни се в “Архив”