Blue_Girl написа:Успех на Иса, в новият му клуб.
Кой е новият му клуб в крайна сметка ?,хиляда имена се изписаха.Тук пише Карабюк,другаде Ески..незнам си ..успех и аз му желая на момчето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Успех на Иса, в новият му клуб.
B__A__N__DA__TA написа:Blue_Girl написа:Успех на Иса, в новият му клуб.
Кой е новият му клуб в крайна сметка ?,хиляда имена се изписаха.Тук пише Карабюк,другаде Ески..незнам си ..успех и аз му желая на момчето
magga написа:Иса не че е Роналдо,но все пак е по-добре от никойсега какво имаме един централен нападател,който няма една тренировка,а и ако се контузи Йовов сигурно ще играе нападател или може би Грийн ?
Във всеки друг отбор се работи с 20-25 човека равностойни,а в Левски с 11 и ако някой се контузи настава паника .... Юношите ни не ги зачитат,а предпочитат да правят някакви странни ротации например Гаджев десен бек .... Иса крило,Кривия крило .. Трябват ни играчи,а не само да ги продават,като махат Исата поне да наложат юноша на негово място или някой сносен чужденец,ама до ден-два , а не след месец-два като са почнали мачовете ....
topchaki написа:magga написа:Иса не че е Роналдо,но все пак е по-добре от никойсега какво имаме един централен нападател,който няма една тренировка,а и ако се контузи Йовов сигурно ще играе нападател или може би Грийн ?
Във всеки друг отбор се работи с 20-25 човека равностойни,а в Левски с 11 и ако някой се контузи настава паника .... Юношите ни не ги зачитат,а предпочитат да правят някакви странни ротации например Гаджев десен бек .... Иса крило,Кривия крило .. Трябват ни играчи,а не само да ги продават,като махат Исата поне да наложат юноша на негово място или някой сносен чужденец,ама до ден-два , а не след месец-два като са почнали мачовете ....
Нали чакаме !!! Синегалци,Камерунци,Холанци ще видим какво ще дойде
magga написа:Иса не че е Роналдо,но все пак е по-добре от никойсега какво имаме един централен нападател,който няма една тренировка,а и ако се контузи Йовов сигурно ще играе нападател или може би Грийн ?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
george_speed75 написа:magga написа:Иса не че е Роналдо,но все пак е по-добре от никойсега какво имаме един централен нападател,който няма една тренировка,а и ако се контузи Йовов сигурно ще играе нападател или може би Грийн ?
Леле, такъв песимизъм няма никъде.Кво толкова ревете ,все едно сме продали някакъв невиждан нападател.Такива като тоя "вечните надежди " трябва да се махт автоматично.Махнаха Иса -сега остава Станчев и циганора и удоволствието ще ми е пълно.
magga написа:george_speed75 написа:magga написа:Иса не че е Роналдо,но все пак е по-добре от никойсега какво имаме един централен нападател,който няма една тренировка,а и ако се контузи Йовов сигурно ще играе нападател или може би Грийн ?
Леле, такъв песимизъм няма никъде.Кво толкова ревете ,все едно сме продали някакъв невиждан нападател.Такива като тоя "вечните надежди " трябва да се махт автоматично.Махнаха Иса -сега остава Станчев и циганора и удоволствието ще ми е пълно.
Ми аз пък не искам да гледам някакви надежди на Пирин,Ботев Вр,Берое и подобни,защото да вземеш най-добрия от посредствен отбор не ми се вижда удачно... По-добре да опиташ да наложиш собствен талант,ама ти това не го разбираш май
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз
Blue_Girl написа:Аре бе, кво става с тоз Арс?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта