Е .. хайде стига , всеки има различно мнение , ама трябва ли да се обижда с подобни думи - малоумник , прост и т.н. .....
Как може да се допуска това , надявам се някой мод да си свърши работата .
Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
doktora25 написа:Мбапе е много по-добър и от Анри, и от Неймар. Каталунската медийна мафия може да направи всичко възможно Неймар да вземе някоя златна топка, но дълг на традиционните клубове е да не допуснат ШЛ да бъде спечелена от ПСЖ в идните години или от други новобогаташи. Бразилия е почти невъзможно да спечели световното в Русия, Франция е много по-вероятен шампион (заедно с Германия), а след 4 години конюнктурата сигурно ще е различна и за съвсем други футболисти може да се говори.
Вече дали Мбапе може да се утвърди като най-добрия от него зависи, има хляб в него, разполага и с нужното време, но Неймар не е и никога няма да стане.
Ще ме извиняваш "докторе" ама понякога пишеш страшни глупости. Дълг било на традиционните клубове да не допускат спечелването на ШЛ от новобогаташи. Защо? Нима феновете на ПСЖ или Сити да не заслужават да си видят отбора с купа от ШЛ.
Арабите искат да трансформират тези отбори в грандове, а отделно и да печелят от това. Щото аз поне до сега не съм чул арабин да хвърля пари ей така за лудо. А в днешно време футбола е пари, всички други приказки за традиционни отбори, харизми, исторически успехи, си оставят за феновете. С тях няма как да задържиш един топ футболист и да му плащаш заплатата. Ливърпул е идеален пример.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
Викаш много е яко всяка година Барса и Реал да си сменят титлата от ШЛ - повярвай ми много е интересно и вълнуващо за неутралните зрители.
SilentKiller написа:... каталунската мафия ли даде 5 Златни топки на Роналдо в години, в които не беше най-добрия, особено предишната година, когато имаше силни мачове 1 месец през пролетта, а в останалото време Меси беше с класи над него особено в директните мачове ? И каква каталунска мафия ще дава ЗТ на Неймар, след като той напусна със скандал и мрази Барса в момента повече от всичко, а утре като нищо може да акостира и в Реал...
Никъде не твърдя, че повечето златни топки на Роналдо са заслужени. Особено през 2013 и 2014 г. За последната не знам, но няма как Меси да я е заслужавал повече, най-малкото защото нищо не е постигнал и не е спечелил. Същата каталунска мафия, която на всеки час почти в продължение на месеци ни облъчваше с информация във връзка с трансфера в ПСЖ и продължава да го прави. За френски издания ли предимно става дума, много се съмнявам. Същата, която постоянно надува балона колко велик играч е, за колко индивидуални отличия бил фаворит и т.н. И същата, която наскоро повтори упражнението с Коутиньо, едно към едно.
ivan56 написа:Ще ме извиняваш "докторе" ама понякога пишеш страшни глупости. Дълг било на традиционните клубове да не допускат спечелването на ШЛ от новобогаташи. Защо? Нима феновете на ПСЖ или Сити да не заслужават да си видят отбора с купа от ШЛ.
Арабите искат да трансформират тези отбори в грандове, а отделно и да печелят от това. Щото аз поне до сега не съм чул арабин да хвърля пари ей така за лудо. А в днешно време футбола е пари, всички други приказки за традиционни отбори, харизми, исторически успехи, си оставят за феновете. С тях няма как да задържиш един топ футболист и да му плащаш заплатата. Ливърпул е идеален пример.
Ами аз изхождам именно от позицията на фен. Не на букмейкър, не на мениджър, не на агент или на някой, който иска да печели пари от футбола. Не виждам какво лошо има да не ми харесва комерсиализацията му и да стискам палци на традиционните клубове. Немалко примери имаше през последното десетилетие, че механичното закупуване на топ футболисти рядко гарантира успех. Реал до 2013, Челси, Сити и мн. др. Даже в момента от английските клубове най-качествените играчи според мен са в Арсенал.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Ами аз изхождам именно от позицията на фен. Не на букмейкър, не на мениджър, не на агент или на някой, който иска да печели пари от футбола. Не виждам какво лошо има да не ми харесва комерсиализацията му и да стискам палци на традиционните клубове. Немалко примери имаше през последното десетилетие, че механичното закупуване на топ футболисти рядко гарантира успех. Реал до 2013, Челси, Сити и мн. др. Даже в момента от английските клубове най-качествените играчи според мен са в Арсенал.
Всеки един водещ отбор от топ първенствата е станал във времето такъв, защото е бил богат и е имал пари да привлича най добрите играчи, не виждам проблем и сега при Сити и ПСЖ. След време може и те да станат от традиционните отбори, а примерно един Байрен да бъде заменен от Мюнхен 1860. В този комерсиален свят, нищо не се знае.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Сити са основани преди Байерн и Реал бе, за какъв нетрадиционен отбор иде реч? Да, отскоро имат пари, но да кажеш, че нямат традиции е смешно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Сити са основани преди Байерн и Реал бе, за какъв нетрадиционен отбор иде реч? Да, отскоро имат пари, но да кажеш, че нямат традиции е смешно.
Ааа, недей така, сега ще дойдат да ти кажат, че нямат фенове, еднодневки и тн. глупости.

А това за Сити, че са еднодневки ми е любимото, винаги ама винаги(дори и като бяха във 2 лига на старият им стадион беше фул) са имали верни фенове и винаги са били отбор на Манчестър

ivan56 написа:doktora25 написа:Мбапе е много по-добър и от Анри, и от Неймар. Каталунската медийна мафия може да направи всичко възможно Неймар да вземе някоя златна топка, но дълг на традиционните клубове е да не допуснат ШЛ да бъде спечелена от ПСЖ в идните години или от други новобогаташи. Бразилия е почти невъзможно да спечели световното в Русия, Франция е много по-вероятен шампион (заедно с Германия), а след 4 години конюнктурата сигурно ще е различна и за съвсем други футболисти може да се говори.
Вече дали Мбапе може да се утвърди като най-добрия от него зависи, има хляб в него, разполага и с нужното време, но Неймар не е и никога няма да стане.
Ще ме извиняваш "докторе" ама понякога пишеш страшни глупости. Дълг било на традиционните клубове да не допускат спечелването на ШЛ от новобогаташи. Защо? Нима феновете на ПСЖ или Сити да не заслужават да си видят отбора с купа от ШЛ.
Представяш ли си така некой да беше решил преди 70те години да каже край повече не трябва да допускаме нови отбори да се борят за големите трофеи, защото нямат традиции. И така любимият му Байерн Мюнхен никога нямаше да спечели какъвто и да е трофей.Щото преди създаването на Бундеслигата, Байерн са треторазряден отбор.
1914.1902 написа:Е .. хайде стига , всеки има различно мнение , ама трябва ли да се обижда с подобни думи - малоумник , прост и т.н. .....
Как може да се допуска това , надявам се някой мод да си свърши работата .
Е това все пак е Капитан Пуйол ака Вандерлей Люксембурго ака Сайлънт Килъра

Пф... трябва да се засягаш много лесно за да се връзваш на този смешник. Нека си се репчи, кой го интересува? Аз даже обичам да го дразня и по възможност да го провокирам да покаже какъв простак е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]