MuFc1878 написа:Трябва да се застраховаме, а и утре....гостуваме
Е все пак сте още в първата 10-ка при формата навън...иначе имате май най-много хиксове, така че утре може някво 2:2 да врътнете
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Трябва да се застраховаме, а и утре....гостуваме
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:boabbb написа:За съжаление наистина Висшата лига си стана самодостатъчна. След резила с Монако, оня ден всичко си беше цветя и рози на мача с ЕвертънКак един не се посвени да попсува Венгер с някой хубав транспарант
Спокойно, след десетина години ще направят и да няма изпадащи, та никой да не бара благото.
Смятай каква касапница ще е в Чемпиъншип, когато изпадналите отбори идват с над 100м от ТВ права и 3 години парашутни плащания, а ти си примерно Йовил и се чудиш как да извадиш 50к за играч. Ще си еват мамето на долните дивизии повсеместно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Защитата на Нюкасъл при гола на Юнайтед беше...............what the fuck?!?!?
rhaegar написа:Защитата на Нюкасъл при гола на Юнайтед беше...............what the fuck?!?!?
Alexx написа:Koму беше нужно да има междинен кръг в Англия след предстои кръг в ШЛ ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта