Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 17:24

Tommi написа:
blue atak написа:И сега пак може да играе :) за без пари става за 1 2 сезона да играе на ниво :) тея пари ако ги инвестира батков ще земем даже по класен и от гаджев но няма да идат за играч ;)

Аз затова искам да те пробват теб. :) Ще излезеш по-евтино, а и няма да си по-слаб от Генчев. ;)

15k заплата и идвам xaxaxaxa :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2014 17:27

blue atak написа:
Tommi написа:
blue atak написа:И сега пак може да играе :) за без пари става за 1 2 сезона да играе на ниво :) тея пари ако ги инвестира батков ще земем даже по класен и от гаджев но няма да идат за играч ;)

Аз затова искам да те пробват теб. :) Ще излезеш по-евтино, а и няма да си по-слаб от Генчев. ;)

За 15 хил. трябва да рисуваш по терена като художник. :) Батков може да ти даде 900 лв. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 22 яну 2014 17:35

blue atak написа:
Tommi написа:
blue atak написа:След като продадем гаджев, дано намерим читав заместник ;) някои свободен агент ще е според мен.

Дай да те пробваме тебе за централен халф. :)
АЗ не мога бе да играя :) на тоя пост.Колега тоя генчев не би ли ни свършил работа и е свободен агент ;) играе ли иначе добър ли е :?

Добър е, по душа :)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 17:37

Tommi написа:
blue atak написа:
Tommi написа:

За 15 хил. трябва да рисуваш по терена като художник. :) Батков може да ти даде 900 лв. ;)

Абе и 900 стигат стига да имаш желание да играеш ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 17:39

comorad написа:
blue atak написа:
Tommi написа:
blue atak написа:След като продадем гаджев, дано намерим читав заместник ;) някои свободен агент ще е според мен.

Дай да те пробваме тебе за централен халф. :)
АЗ не мога бе да играя :) на тоя пост.Колега тоя генчев не би ли ни свършил работа и е свободен агент ;) играе ли иначе добър ли е :?

Добър е, по душа :)

:) Те по добър от него няма да ни докарат за без пари,:) по добре тоя от колкото някое менте според мен де

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 22 яну 2014 17:46

Значи се отказахме от титлата и тройката ,според това което редим като трансфериране на най-добрите ни играчи ,с две думи вече сме си напълно реално средняшки отбор за България ,взехме големите звезди на Любимец и Локо и сме готови със селекцията за атака към 4-тото място и достойно отпадане за купата .

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 17:55

grasiani написа:Значи се отказахме от титлата и тройката ,според това което редим като трансфериране на най-добрите ни играчи ,с две думи вече сме си напълно реално средняшки отбор за България ,взехме големите звезди на Любимец и Локо и сме готови със селекцията за атака към 4-тото място и достойно отпадане за купата .
Така излиза дано поне гари остане ;)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 22 яну 2014 18:18

blue atak написа:
grasiani написа:Значи се отказахме от титлата и тройката ,според това което редим като трансфериране на най-добрите ни играчи ,с две думи вече сме си напълно реално средняшки отбор за България ,взехме големите звезди на Любимец и Локо и сме готови със селекцията за атака към 4-тото място и достойно отпадане за купата .
Така излиза дано поне гари остане ;)

Сам Гари отбор не прави.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 22 яну 2014 18:32

blue atak написа: Така излиза дано поне гари остане ;)

Няма да остане.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 18:39

Може пък да остане :) щом гаджев продаваме

Върни се в “Архив”