Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Re: Иво Тонев уволни Гонзо

Мнениеот jivkovisz » 04 апр 2012 10:58

evj написа:Ако искате нещата да се оправят трябва веднага ДА СЕ ВЪРНЕ ЯСЕН ПЕТРОВ,защото той беше 4овекът съживил ЛЕВСКИ след агонията Достани4....

+1

shammi
Контакти:

Re: Загадката 05.04

Мнениеот shammi » 04 апр 2012 11:03

evj написа:Много сте заблудени Тонев е 4овек,който употребява хората,4овек,който се дупи на Бойко за някой друг лев.Пълен лъжец и лакей.Не е имал желание да се занимава с Левски,но Бойко така му наредил,занимава се с 4ерно тото и т.н.

Това е вярно, но какъвто и да е ако успее да направи нещо от Левски и бъде поне малко безкомпромисен не ми пука, че се занимава с тото :!:
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 04 апр 2012 11:06

Само не Връщайте, Наско .. този човек не трябва даже ...да се допуска футбол да гледа ...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 апр 2012 11:11

Red_Pride написа:чшейй няма да пипате Гонзо .Ако играчите имаха 50% от неговия хъс сега щяхте да изстудятвате шампанското 8-)

По- лошо. Имат 100 % от неговия акъл.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 04 апр 2012 11:17

Това че Иво Тонев е уволнил Гонзо е добра новина , остава сега някой да уволни Иво Тонев и след това да бъде махнат и Батков , и нещата леко леко ще потръгнат .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2012 11:24

mistreated написа:И ти мислиш, че владеенето на топката те прави Барселона??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Разбира се, че не ! :lol:
То това би било гавра с футбола, ако ги мисля ... :)

Но идеята е, че до голяма степен му се получи на Стоилов философията ... ;)
Която както стана ясно, е философия на Барса.
Странното е, че всичко го направихме със схемата на Моу и Челси ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 04 апр 2012 11:28

За да направи нещо с Левски има да си изкупи някои грехове,той си ги знае този смешник,защото не веднъж е предавал един 4овек който с нищо не го е заслужавал.Той го има решението но Ив4о не може да понася да се говори за някой пове4е отколкото за него...Затова под негово ръководство са назна4авани само мишки така ще бъде и сега,за да може да се говори колко е велик като запо4не да купува ма4ове наляво и надясно.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 04 апр 2012 11:33

Theos написа:Очаквам и Наско да се завърне а с него и победите!

Дали ще се върнат победите ?!?! Аз лично не вярвам. Ако сега се върнат Наско и Мъри ще дойдат като месии, ще започне колене и бесене в Левски, в което няма нищо лошо ако е добре за Левски разбира се! Резултатите ще са на заден план, а оправданията с Гонзо, и това няма да е само този сезон, а и другия, а може и по - следващия! Ще има пак едни планове 2015, 2016 и т.н. Но резултати съм сигурен, че няма да има!
Колкото до самия Наско - за мен този човек е левскар само като е в Левски, когато не е - е антилевскар. На мен лично такъв човек не ми харесва да има в отбора.
Относно Мъри - без Наско е посредствен треньор, доказа го и в Литекс и в Анортозис! Отборите му играят еднотипен футбол и всеки що годе можещ треньор ще го разкрие. Спомнете си 16-те точки разлика и отборите, от които падна!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 04 апр 2012 11:33

Мен ако питате, първо трябва да се уволни този, който повторно назначи Гонзо за треньор в "Левски" и то само в рамките на един сезон: уволнение и повторно назначаване. Това е големият проблем, че се правят необмислени кадрови промени. Основните усилия трябваше да бъдат да се задържи Костов на поста до лятото и тогава вече да му мислите. Мачът с Лудогорец въобще не е такава трагедия за каквато се представя. Смените, които направи Гонзо изглеждаха удачни, само не знам дали не бяха малко закъснели. Лудогорец си беше фаворит за спечелване на мача, вижте какво стана на Армията през есента - червените нечестно скалъпиха равенството. Три загуби за Лудогорец преди този мач, но не трябва да се лъжете от това, защото отборът си игра и особено в мача със Славия резултатът се дължеше на невероятен късмет за белите.
Желая ви успех! След като мина мачът "Левски"–Лудогорец и отпаднахте от борбата за Купата аз съвсем откровено съм за силен "Левски" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 04 апр 2012 11:37

Гонзо е бил 3 пъти треньор да. Но 2 от тези пъти поемаше отбора в тежки моменти по средата на сезона, няма какво да очакваме в такива моменти като сегашния. Ясно е че за треньор не става, но е и ясно, че в момента не е той главния проблем. Той така или иначе щеше да отстъпи треньорския пост лятото дори и 10 победи до края да имаше. Така че какво от това,че сега са го уволнили? Нима заради него паднахме от Миньор,Лудогорец,Литекс? Айде моля ви...даже срещу Литекс и Лудогорец показахме 10 пъти по-добра игра от тази в миналите мачове срещу анонимни отбори. Какво искаха ръководството от Гонзо?Нима не казаха че той ще остане до лятото и че се нагърбва с тази задача с която никой не искаше да се нагърби. Какво са очаквали, не сериозно? Толкова ли са заблудени да са мислели, че остават в играта за титлата? Измиха си рацете с Гонзо, пое отбора в трудния момент, сега го махат след 1 седмица, подобни прояви дори в червения отбор рядко се срещат.Няма лошо, време беше да си отиде, ама това е гавра. И най-важното, ами сега? Сега какво?
Кой ще назначът, нима той ще вдигне отбора? Ако се водим по сегашната логика, който и да дойде трябва задължително да бие цска защото това е единствената останала утеха след проваления сезон , а ако не ги бие да го изгоним и него, но не ... няма той да е виновен, те може още 8 треньора да махнат и пак няма да са виновни. Трябват радикални промени не тъпчене на 1 място. Аз предлагам да вземат вили вуцов поне да мога да се забавлявам, както си трябва, то е ясно че тая каша дето са я забъркали само ще я дълбаят..
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Архив”