Жоб го забравете! "Великият" треньор ще играе с Гърбушко като център-нападател, а останалите ще се мотаят като мухи без глави... С трици маймуни не се ловят бе, Ганьо Балкански!!! Не може само да се лапа... Трябва акъл да си набавиш лапачка, защото бунаците измреха!
ГРАМАДА ЗА БАТКОВ И СОЛТАШАКА МУ ВЕЛЕВ!!! Ебах ви в боклуците!!!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски изрита футболист на Динамо Киев
Последна промяна от Deliba6 на 09 юли 2009 18:45, променено общо 1 път.
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Re: ЖОБ НЕ ТРЕНИРА С ЛЕВСКИ
Ама такава простотия може да стане само в България!!Как може да искат пробен период от 30годишен играч с такава визитка...Никога нема да се оправим,никога!!с такава малоумн политика нищо няма да стане!!!
SAMP написа:p36o написа:SAMP написа:По-важно е,че разкарахме Да Коща![]()
Сега чакам Мустакатия миндил с неговата готова схема за Кривия,който каза,че ще привлече ако продадат Фелипе Да Коща.
Батков каза, че ако не вземат Гаджев ще купят Кривия... Гаджев подписа
Каза и че ако махнат Да Коща ще вземат играч на негово място(Визираше Кривия)
Ето да си припомниш http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... o_id=15469 на 4 мин почва
Да, прав си , сорри

gentlemanxxx написа:Ама такава простотия може да стане само в България!!Как може да искат пробен период от 30годишен играч с такава визитка...Никога нема да се оправим,никога!!с такава малоумн политика нищо няма да стане!!!
Еми той Сираков си го каза,що не иска да се върне в Левски,точно заради това последното което каза
-
- Контакти:
уникални тъпанари! жоб да минава проби!!!! уникални тъпанари всичките до един, от велев та до боримиров и батков взети заедно,трябва да се наредят и да му направят пътека от рози от отела до герена,защото този гарантира поне 20 милиона лева поне на 60% т.е. влизане в групите....ама няма кой да мисли...и затова си оставаме с лили иванова и ицо гредата
-
- Контакти:
АБЕ ТОЯ Е ДОШЪЛ ТУК, КОЛКОТО ДА БИЕ ПЪТ САМО!
КОЙ ЗНАЕ КАКВА СУМА ЩЕ ИСКА ЗА ЗАПЛАТА И НЯМА ДА МУ ХАРЕСА.
СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ ТРЪГНЕ.
КОЙ ЗНАЕ КАКВА СУМА ЩЕ ИСКА ЗА ЗАПЛАТА И НЯМА ДА МУ ХАРЕСА.
СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ ТРЪГНЕ.
- The deacon
- Контакти:
Беше ясно още в деня на мача с Черно море! Уж закъснявал, уж щял да бъде изморен..... Ясно е, че има нещо съмнително около него. С такава визитка, а идва в България?! Ако подпише ще бъде поредната "черна перла", която ще се изявява с пълна сила в кръчмите на Студентски град и в леглата на дашни бели момичета
Хич не ни и трябва, писна ми заради разни турисчета, името на клуба да се забърква в невероятни скандали
Казах го и в деня, когато се пусна тази новина, ще го напиша отново - футболист, който вкарва веднъж на 5 мача не ни трябва!!! И в момента си имаме такива!!!

p36o написа: ...Тасевски ще играе изтеглен преди Бардон...
БезДарко?! Тоя го мързи да гледа, а ти си мислиш, че ще играе!?
Презирайки всеобщото израждане
- supportforever
- Контакти:
Кокал,болклук малоумен,кви проби ще минава такъв класен футболист????Значи примерно бистрон или да коща подписват договори без да минават проби и за нишо не стават,а камерунски ДЕИСТВАЩ национал,играл години наред в Мидълзбро ще минава проби.ебати малоумната политика братче.
Ако са се разбрали за парите направо да подписва,а тоя кокал продължава да чупи тъпомерите със своите действия!

Ако не го вземем това ще е поредната подигравка от страна на ръководството и най-вече от страна на Батков към всички сини привърженици.Вчера ми се хвали,че искал да прави от Левски силен отбор,балканския Реал мадрид.Днес пък нямал пари.Мениджърски войни и някакви подобни работи.Мислите ли,че нас ни интересува кокала с кой мениджър имал разправии и с кой не преди време.Ние искаме силен отбор,конкурентноспособен поне на отборите от средно Европейско равнище.Камерунецът си е много прав според мен.Играч играл на толкова високо ниво през цялата си състезателна кариера и преди две седмици е бил партньор в атаката на Камерун с Ето'о да минава проби в този Еврогранд,който вече трета година е под въпрос дали ще мине някакви анонимници в Европа ми се струва смешно.