Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2012 (Официална Тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 21 сеп 2012 21:54

На тази писта, който тръгне първи, си е със сериозен хедикап. :roll:
Характеристиките на трасето, са подобни на тези във Валенсия ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 сеп 2012 21:58

Бих заложил на Уебър :lol: Хамилтън и Алонсо в топ 3 за неделя......

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 сеп 2012 22:11

MuFc1878 написа:Бих заложил на Уебър :lol: Хамилтън и Алонсо в топ 3 за неделя......

Бастуна, Малкия и Алонсо в тройката или пък Бутона вместо единия от напитките и аванса отпред да расте викам аз :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 22 сеп 2012 11:54

По-скандално видео не бях гледал скоро. Първо тоя се тръшна посредата на пистата, а после "само" 3 мин им бяха нужни на стюардите да стигнат до него :shock:

http://www.marca.com/2012/09/21/motor/1 ... omentarios
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 сеп 2012 11:58

Първоначално си мислех,че преиграва, а човека береше душа на сред пистата.....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 23 сеп 2012 02:30

Чака ни интересно състезание. Полпозишъна в Сингапур винаги е голямо предимство. Г/д като в Монако. Със сигурност ще има катастрофи и СК, въпроса е кога ще бъде появата й и как това ще се отрази на борбата за победата. Ако част от лдиерите са успели да минат през бокса, а други не са... това доста може да обърка сметките на някои пилоти, така че всичко донякъде е един вид тото.
РБ показаха доста силни резултати в тренировките, но да ги видим колко ще са бързо в трафик и в състезателно темпо. Чудя се дали са успели да решат проблема с алтернатора си! Ако наистина проблема е в шасито, тогава 2 седмици са крайно недостатъчни, за да се намери трайно решение на този проблем. А лично според мен точно в шасито е проблема, заото другите отбори каращи с двигатели на Рено нямат никакви проблеми с алтернаторите си!

Също така да не забравяме, че в Сингапур винаги е доста влажно и горещо. Това ще изтормози двигателите, не е изключено да имаме гръмнали двигатели + че гумите в Сингапур сравнително бързо заминават. Не съм гледал квалификацията и не знам на кои гуми са се спрели от Пирели, но според мен е немислимо да се кара с един стоп. Предполагам, че стоповете ще са по два, като ще се наблегне на по-твърдите гуми, а някои отбори като Мерцедес GP, които запазиха меки гуми в Q3 могат да пробват агресвина стратегия с 3 стопа и повече меки гуми, но предвид, че тръгват от пета редица... не съм сигурен дали тази тактика ще сработи предвид трафика, все пак в Синагапур няма много места за изпреварване!

Маковете са със сериозна заявка за първото място при конструкторите, да видим дали ще успеят още този уикенд да окупират първото място в класирането. :) За тези цел трябва едният РБ да отпадне, а другият да е по-назад + двойна победа за Макларън, но това не е чак толкова невъзможно предвид проблемите с алтернаторите, които имат биковете и атмосферните условия, които ни чакат утре... ;)

Barcelona - Mes que un club

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2012 09:02

И тук Ферари трябва да сведат загубите до минимум като 3-4 място е таванът :( Маковете са твърде силни, а РБ поддържат добро темпо.....

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2012 09:06

MuFc1878 написа:И тук Ферари трябва да сведат загубите до минимум като 3-4 място е таванът :( Маковете са твърде силни, а РБ поддържат добро темпо.....

Споко Хамстера и Фетел ще се ударят един-друг или пък Малдонадов ще зашие някой от двамата (Блеки за предпочитане) и Алонската пробива до подиума :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 23 сеп 2012 09:13

на старта е важно да изпревари Бутона, който не прави чак толкова добри стартове....пък отпред Малдонадо очаквам да унищожи рано-рано гумите си и да го прецакаме в бокса, пък Хам и Фет няма как да ги барнем....нито в кратки серии с меките, нито в по-дълги с твърдите гуми....така че май 3то място е маааксимума днес, дори и то е малко трудно предвид другия Макларън на Бутоня.....ама да видим де.... :roll:

Отдавна не сме имали състезание на дъжд Image :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 сеп 2012 09:19

Аз ще съм доволен на първия завой Нандо да е начело, а другите да имат проблеми - Гроши е 8ми, ако не набие спирачки ще има жик-так :twisted:

Върни се в “Архив”