niki87 написа:Middlesbrough написа:Дортмунд са бясни машини тая година няма кой да ги спре !
Има,имаСамо чакаме двете перки на самолета и единия от двата двигателя да се оправят и започва полета на баварската машина
някъф бас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:Middlesbrough написа:Дортмунд са бясни машини тая година няма кой да ги спре !
Има,имаСамо чакаме двете перки на самолета и единия от двата двигателя да се оправят и започва полета на баварската машина
Middlesbrough написа:някъф басДортмунд имат много млад състав верно е неопитни са обаче са бясни машини
storm написа:И на мен този стадион много ми харесваше. Новия неможе да се сравни с него .... Спомням си мачовете с Реал ,Милан ,Юве , ДЕПОРТИВО , Селтик ,Лион и направо много се кефих...Самата трева много ми харесва цвета , мрежите на вратите и т.н..Можеби единственото което ми харесва у Байерн е бившия им стадион...
MCMXIII написа:То балерините от Мадрид са ни абонати![]()
Не можеш да отречеш, че новият стадион е пълен на 99.96 % от мачовете. При старият процентът беше 99.66
niki87 написа:Полета ще продължи достатъчно дълго![]()
А за стадионите...За съжаление на любимия ми европейски стадион вече не се играят мачове![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта