Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот wolf » 11 апр 2025 12:18

Red_Neck написа:
THE G.A.M.E написа:
rhaegar написа:Лятото много сериозно трябва да се мисли за нападател, който да вкарва създадените положения.
То хубаво, ама има ли на пазара подобни ?
В смисъл... Такива, де искат да напуснат настоящите си отбори, и съответно биха искали при нас, вместо в Реал, Барса, ПСЖ или Байерн ...
Въобще, ситуацията към момента е доста сложна.
Като цяло аз не виждам нападатели-консуматори, тип Дрогба, Лева ( в най-силните му години ) , Бензо, Агуеро, Суарес, Перси и т.н.
Даже почвам да си мИчтая за един Торес, да, в годините му при нас. :lol:

Айде, ОК, за мен един Исак можеби ще ни свърши добра работа, ама... Трансферна сума, па дали Нюкясъл ще искат да продават, па дали той ще иска точно при нас ...

Абе то и ние имаме лека нужда от т.нар. нападател-мушкач ;)))
Торес от вашия период едва ли, но виж един Пипо Инзаги не бих върнал ;))

От малоумните им схеми с фалшиви деветки това стана истински изчезнал вид. Преди 20 години само във ВЛ можеш да намериш 7-8 страхотни 9ки, някои от тях дори не припарваха до националните си отбори от конкуренция

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 11 апр 2025 12:32

Салах си подновил договора и стана по велик от Ливърпул ;)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 апр 2025 12:43

rhaegar написа:Лятото много сериозно трябва да се мисли за нападател, който да вкарва създадените положения.

Мика Бирет от Монако. Предай на шефовете :) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 11 апр 2025 14:08

rhaegar написа:То лошото е, че на пазара няма сякаш такъв, или ако има, ще струва девет цифри. Освен Гьокереш, а за него очаквам да се избият лятото.
Нашите ги свързват с Лиам Делап и Шешко от Лайпциг :mrgreen:

Иначе Салах преподписал, едно гайле по-малко за ливърпулци.

Шешко на Европейското направи хиляда пропуска за Словения, особено фрапантни бяха срещу Португалия. Абсолютно дърво, не знам как го търпят в Лайпциг. Тоя си е за Втора Бундеслига или словенското първенство. :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2025 16:04

bubka написа:

Мика Бирет от Монако. Предай на шефовете :) .

Напълно в техен стил ще е да докарат някой с половин сезон във френското за 60м :lol:

Аз бих ги насочил към Джонатан Давид или Саму, за когото не се разбраха миналото лято с Атлетико, ама кой знае какво ще измислят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 апр 2025 17:24

Този от Монако е бял, което значително намалява шансовете му за трансфер в Челси.

rhaegar написа:То лошото е, че на пазара няма сякаш такъв, или ако има, ще струва девет цифри. Освен Гьокереш, а за него очаквам да се избият лятото.

Аз се чудя как за Гьокереш не се избиха още зимата, но явно повечето са близо до лимитите за финансов феърплей. Ако ще взимате Шешко, по-добре Джаксън да си ви е нападател Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 апр 2025 17:38

bubka написа:Този от Монако е бял, което значително намалява шансовете му за трансфер в Челси.

Аз се чудя как за Гьокереш не се избиха още зимата, но явно повечето са близо до лимитите за финансов феърплей. Ако ще взимате Шешко, по-добре Джаксън да си ви е нападател Изображение.

E те по-скоро ще търсят някой, с когото Джаксън да може да се конкурира, а не директно да е резерва. Затова си мисля, че имената ще са по-скоро такива, а не да се атакува някой за 100м.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 12 апр 2025 13:45

rhaegar написа:
locke написа:0 на 0 с Брент е равносилно на победа :mrgreen: Мисля че трябва да се пробвме за техния нападател Мбомо, много по качествен играч от набедения Нкунку

Той Нкукну не е нападател, поне не и за ВЛ.

Влизането на Нико променя цялата игра на отбора, но просто няма кой да вкара. От години сме пълни с възможно най-неклиничните офанзивни играчи, с изключение до някъде на Палмър, но и той не може да ни носи по 38 мача. Лятото много сериозно трябва да се мисли за нападател, който да вкарва създадените положения.

Реал има трима,изберете си някой от тях,ако пък не уцелите правилния,другия сезон пробвайте с втория :lol:

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 12 апр 2025 16:48

Ман. Сити с наказателна акция след като ония си помислиха нещо при 0-2. Другият сезон пак са шампиони, а тия дето сега ще се радват като малки деца с титлата, другия сезон ще се борят за зона ШЛ. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 12 апр 2025 17:39

Bog_Puyol написа:Ман. Сити с наказателна акция след като ония си помислиха нещо при 0-2. Другият сезон пак са шампиони, а тия дето сега ще се радват като малки деца с титлата, другия сезон ще се борят за зона ШЛ. Изображение

Скучно ти е май в Хиспанската лига?
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Върни се в “Архив”