Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Син до гроб_ » 22 яну 2014 12:45

zlatan написа:
TodorT написа:Стига спам в темата! ;)

еми хайде де,къде спахте толкова време,всеки мод трие коментари на Левскари а оставяте провокативни мнения тук.
Защо сляхте темата за Владо ,а оставихте двете за онзи от Берое,кое му е водещото.
Или ще бъдете безпристрастни или не искйте това от нас.
Две теми за евентуален нов в ЦСКА и то при положение че няма нищо.
Ето за това се получават тези спамове.

Милен форевър!! Тоя е като наш Ганьо- не пуска кокала, ама е голям негов противник! Иначе може да говори неговите си щуротии, ама няма да се наеме да изтрие другите провокативни мнения!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 13:19

Генчев отново вариант за "сините"
22 януари 2014 04:20
Фотограф: Десислава Комарова
Левски връща халфа след продажбите на Вутов и Гаджев
Бившият футболист на Левски Станислав Генчев отново се превръща в актуален вариант за "сините", съобщава "Меридиан мач". Халфът за последно бе част от лидера в "А" група Литекс, където се завърна през лятото. Генчев обаче така и не успя да се наложи в състава на Златомир Загорчич, след като се скара със сръбския специалист. Преди това полузащитникът вдигна две титли с Лудогорец.

В Левски се отказаха да го връщат, но трансферите на на Владимир Гаджев и Антонио Вутов отварят огромна дупка в халфовата линия на "сините". Именно затова не е изключено в близките дни от "Герена" да се свържат с играча и да му отправят оферта.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 яну 2014 16:14

Край,изпуснахте го[url]http://www.prosport.bg/news/35083/Божинов-отсвири-Левски-чака-чужбина[/url],такъв талант на Герена не бяха виждали(нали знаете,че във всяка шега има до 50% истина)! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 22 яну 2014 16:22

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 16:28

След като продадем гаджев, дано намерим читав заместник ;) някои свободен агент ще е според мен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2014 16:33

blue atak написа:След като продадем гаджев, дано намерим читав заместник ;) някои свободен агент ще е според мен.

Дай да те пробваме тебе за централен халф. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 16:46

Tommi написа:
blue atak написа:След като продадем гаджев, дано намерим читав заместник ;) някои свободен агент ще е според мен.

АЗ не мога бе да играя :) на тоя пост.Колега тоя генчев не би ли ни свършил работа и е свободен агент ;) играе ли иначе добър ли е :?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2014 16:59

blue atak написа:
Tommi написа:

АЗ не мога бе да играя :) на тоя пост.Колега тоя генчев не би ли ни свършил работа и е свободен агент ;) играе ли иначе добър ли е :?

Ти си натрупал опит като защитник, ще се справиш и в средата. Играеш за 0:0 и риташ напред и това е. :) Генчев преди играеше нещо, сега не го знам как е. Само да не играе Ганкиното хоро на центъра. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 22 яну 2014 17:06

И сега пак може да играе :) за без пари става за 1 2 сезона да играе на ниво :) тея пари ако ги инвестира батков ще земем даже по класен и от гаджев но няма да идат за играч ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2014 17:17

blue atak написа:И сега пак може да играе :) за без пари става за 1 2 сезона да играе на ниво :) тея пари ако ги инвестира батков ще земем даже по класен и от гаджев но няма да идат за играч ;)

Аз затова искам да те пробват теб. :) Ще излезеш по-евтино, а и няма да си по-слаб от Генчев. ;)

Върни се в “Архив”