Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Загадката 05.04

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2012 10:09

honda написа:Аз лично не бих имал нищо напротив ако треньор на Левски стане Окука( не знам дали е свободен и дали е възможно), но това е треньора който най-много ни е бил ;) с играчи като К.Караджинов, М.Дафчев и Савич ни биеше където ни срещне. отделно е работил с Ив.Тонев и Д.Донев. За мен Окука е много качествен треньор без да е много скъп. Отделно ако влезнат хора като Бардон и Иванков -много добре.
Явно че Гонзо се провали. Доколкото знам новите силни хора в Левски не искат да чуят Сираков да има нещо общо със селекцията на Левски, а той не иска в Левски ако не бърка в бурканчето с меда.

Левски неможе да играе като другите БГ тимчета ...
Левски, няма право да играе като другите !
Окука не лош треньор, но той си е точно като за тимове, като Локо Сф. !
Нищо лично към столичните "Железничари", но те почти никога не са били на върха на хранителната верига в БГ футбола.
Левски не трябва да играе като средняшки тим, тоест - изчакване, отзад яко, напред на контри.
Левски трябва да владее играта, да държи топката, да се гаври с другият отсреща !

Точно за това, Окука не е за тим, като нас. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2012 10:14

mistreated написа:Е Мъри не искаше ли и той Левски да играе по схемата и тактиката на Барселона?

И до голяма степен му се получи.
Ако не се лъжа, на мачът Левски - Барселона, владеенето на топката беше с леко предимство за Левски.
Или най малкото, бяха някакви равни / близки показатели ...
Срещу Вердер в София, със сигурност "Сините" владееха повече топката и имаха два пъти повече атаки от немците.
Срещу Челси не съм сигурен, какво точно беше съотношението, но отново беше близко до фифти-фифти.

Срещу отборите, с които играхме в УЕФА, със сигурност в почти всички мачове Левски имаше сериозно предимство при владеенето на топката, пасовете и атаките за цял мач.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

yasen
Контакти:

Re: Иво Тонев уволни Гонзо

Мнениеот yasen » 04 апр 2012 10:16

Бижутера написа:Това беше ясно още вчера, Гонзо този път влезе в ролята на бушон...

Какъв бушон?! Гонзо сам се натискаше да ръководи отбора, и навсякъде се тръби, че за втори път става треньор, а то всъщност е за трети път, първо беше след като изгониха Достанич, след това като най-нагло водеше отбора миналата пролет, докато Ясен Петров стоеше на пейката и само се водеше треньор. Е, гонзо ли не иска да бъде треньор?! той сам се слагаше навсякъде, още при Достанич, след това измести Ясен Петров и сега с интригите си изгони и Костов...
е такъв човек не е бушон...
гонзо - никога повече на Герена, дори и като зрител...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2012 10:27

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Е Мъри не искаше ли и той Левски да играе по схемата и тактиката на Барселона?

И до голяма степен му се получи.
Ако не се лъжа, на мачът Левски - Барселона, владеенето на топката беше с леко предимство за Левски.
Или най малкото, бяха някакви равни / близки показатели ...
Срещу Вердер в София, със сигурност "Сините" владееха повече топката и имаха два пъти повече атаки от немците.
Срещу Челси не съм сигурен, какво точно беше съотношението, но отново беше близко до фифти-фифти.

Срещу отборите, с които играхме в УЕФА, със сигурност в почти всички мачове Левски имаше сериозно предимство при владеенето на топката, пасовете и атаките за цял мач.

И ти мислиш, че владеенето на топката те прави Барселона??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
jivkovisz
Контакти:

Мнениеот jivkovisz » 04 апр 2012 10:31

Не знам дали това е вярно но Гонзо веднъж за винаги трябва да се махне, миналата година като видя че при Ясен отборът играеше много добре и взе да се меси и всичко развали, тоя няма място в ЛЕВСКИ.

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 04 апр 2012 10:35

Много сте заблудени Тонев е 4овек,който употребява хората,4овек,който се дупи на Бойко за някой друг лев.Пълен лъжец и лакей.Не е имал желание да се занимава с Левски,но Бойко така му наредил,занимава се с 4ерно тото и т.н.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 04 апр 2012 10:40

Това би било правилното решение.. Гонзо си е Гонзо и винаги има място в нашите сърца! Но, за тези няколко години сбърка всичко, което можеше да сбърка! Казански афери, случая Карвальо, 90% от трансферите, периодите като треньир.. стана прекалено много!
Най-добре би било сега да се махне, а след време да му измислят някакъв друг пост, било то в школата, скаут, представител на отбора.. нещо.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 04 апр 2012 10:44

Theos написа:Адмирации за Иво Тонев, няма значение къде го пише, още вчера индиректно каза ,че ще се изметат голяма част от окопалите се нещастници!
Очаквам и Наско да се завърне а с него и победите!

Наско да спре с изявленията във Фейсбук , защото ги пише много неграмотно , ето днес вместо Левски е написал Леваки и почнаха яки бъзици .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 апр 2012 10:45

Дано Гонзо да е уволнен!
Имах му доверие, когато беше треньор първият път, но вече не.
Левски завинаги в моето сърце![

evj
Контакти:

Мнениеот evj » 04 апр 2012 10:54

Ако искате нещата да се оправят трябва веднага ДА СЕ ВЪРНЕ ЯСЕН ПЕТРОВ,защото той беше 4овекът съживил ЛЕВСКИ след агонията Достани4....

Върни се в “Архив”