Blue_Girl написа:Ако остане при нас ще направим още толкоз!
Никой не се съмнява в това

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Ако остане при нас ще направим още толкоз!
THE G.A.M.E написа:Даже мисля, че ръководтсовто на Левски има по голямо желание да продаде Дембеле, от колкото самият Гарра има ....
TodorT написа:Blue_Girl написа:Ако остане при нас ще направим още толкоз!
Никой не се съмнява в това![]()
![]()
TodorT написа:THE G.A.M.E написа:Даже мисля, че ръководтсовто на Левски има по голямо желание да продаде Дембеле, от колкото самият Гарра има ....
Ами той вчера Гонзо отговори на въпрос на журналист дали Дембеле се продава, за да се вземат пари и да се закърпи бюджета... Гонзо първо каза, че ЛЕВСКИ е във стабилно фенансово състояние, но не отрече, че се търсят пари от трансфера на Гара
THE G.A.M.E написа:TodorT написа:THE G.A.M.E написа:Даже мисля, че ръководтсовто на Левски има по голямо желание да продаде Дембеле, от колкото самият Гарра има ....
Ами той вчера Гонзо отговори на въпрос на журналист дали Дембеле се продава, за да се вземат пари и да се закърпи бюджета... Гонзо първо каза, че ЛЕВСКИ е във стабилно фенансово състояние, но не отрече, че се търсят пари от трансфера на Гара
Е, нали не очакваш Гонзо да каже, че финансовото ни състояние не е цветущо ? ...![]()
И да има проблеми, няма да тръгнат да ги разгласяват ....
Факт е обаче, че усилено се търси отбор на Гарра !
Аз незнам защо е така .... мога само да предполагам !
Дали една от клаузите за закупуването му от Локо Пд. не е била именно тази - продажбата му веднага през този зимен трансферен прозорец ?
Немога да бъда сигурен, но както написах, факта е, че му се търси усилено отбор ....
santi_santi написа:След днешните събития в съда и като се има предвид присъдата може да се каже че Гарра ще бъде тук и напролет,което е добре само че след Казанската афера,Батков ще понесе още един удар финансов!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта