Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:flo написа:Купихте ли си акции![]()
Купили си теНакрая Сашо ще им върне парите, без комисионните естествено. "Вълка сит и агнето цяло". Така ще стане тяхната работа
vaskonti написа:Кашчей написа:На всички въпроси, които ти зададох не отговори адекватно, а само с общи приказки и нелепи опити за бъзици.
Ако си наистина толкова навътре просто ме обори с факти и доказателства, а не с глупости!
Пп- С какви пари ще попълните УК? Така и не го разбрах отговора на този така жизнено важен въпрос за едно ПАД?
Защо задаваш тези въпроси - защото не знаеш отговорите или защото намекваш, че БФБ, заедно с ТР са впрегнати да прикриват поредните тъмни сделки на ЦСКА?
Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:На всички въпроси, които ти зададох не отговори адекватно, а само с общи приказки и нелепи опити за бъзици.
Ако си наистина толкова навътре просто ме обори с факти и доказателства, а не с глупости!
Пп- С какви пари ще попълните УК? Така и не го разбрах отговора на този така жизнено важен въпрос за едно ПАД?
Защо задаваш тези въпроси - защото не знаеш отговорите или защото намекваш, че БФБ, заедно с ТР са впрегнати да прикриват поредните тъмни сделки на ЦСКА?
БФБ пък какво общо има в случая, както и ТР?
Кашчей написа:memnto написа:Кашчей ти ще купуваш ли акции?
Може да съм магаре, ама не съм болен от сап![]()
vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:На всички въпроси, които ти зададох не отговори адекватно, а само с общи приказки и нелепи опити за бъзици.
БФБ пък какво общо има в случая, както и ТР?
Ок, ще те попитам по друг начин, явно има нужда - какво точно те притеснява в цялата ситуация, кое точно ти се вижда съмнително? Брояча на Елана? Двете седмици? Законовия срок за удължаване на емисията с 1 месец? Къде виждаш сърбеж в цялата картинка, та се счупваш 5 страници да задаваш въпроси? Кажи каква ти е тънката подмисъл, та да може да ти се отговори като хората, а не да се вглеждаш във всяка сложена или несложена запетайка?
vaskonti написа:Аз говоря за до 30 дни защото това е срока, споменат от Томов.
За цялата тази седмица на БФБ са сключени малко над 4700 сделки. От тях над 800 са на ЦСКА, при това само за един ден. Оставям на теб да прецениш дали това е малък процент или голям. А дори и да не ги знаеш тези числа, каква база за сравнение използваш за да твърдиш, че закупените акции са малко?
Кашчей написа:vaskonti написа:Аз говоря за до 30 дни защото това е срока, споменат от Томов.
За цялата тази седмица на БФБ са сключени малко над 4700 сделки. От тях над 800 са на ЦСКА, при това само за един ден. Оставям на теб да прецениш дали това е малък процент или голям. А дори и да не ги знаеш тези числа, каква база за сравнение използваш за да твърдиш, че закупените акции са малко?
Ми аз не твърдя, че са малко![]()
Всъщност вашите акции на БФБ ли се търгуват вече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта