Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот flo » 21 мар 2014 22:06

Купихте ли си акции :?: :lol:

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 21 мар 2014 22:25

W84me написа:
flo написа:Купихте ли си акции :?: :lol:

Купили си те :mrgreen: Накрая Сашо ще им върне парите, без комисионните естествено. "Вълка сит и агнето цяло". Така ще стане тяхната работа :mrgreen:

Ще си купим,защото сме пичове. 8-) Не сме телета да гледаме тъпо в чуждите форуми. :shock:
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 22:34

vaskonti написа:
Кашчей написа:На всички въпроси, които ти зададох не отговори адекватно, а само с общи приказки и нелепи опити за бъзици.
Ако си наистина толкова навътре просто ме обори с факти и доказателства, а не с глупости!

Пп- С какви пари ще попълните УК? Така и не го разбрах отговора на този така жизнено важен въпрос за едно ПАД?

Защо задаваш тези въпроси - защото не знаеш отговорите или защото намекваш, че БФБ, заедно с ТР са впрегнати да прикриват поредните тъмни сделки на ЦСКА?

БФБ пък какво общо има в случая, както и ТР?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2014 22:48

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:На всички въпроси, които ти зададох не отговори адекватно, а само с общи приказки и нелепи опити за бъзици.
Ако си наистина толкова навътре просто ме обори с факти и доказателства, а не с глупости!

Пп- С какви пари ще попълните УК? Така и не го разбрах отговора на този така жизнено важен въпрос за едно ПАД?

Защо задаваш тези въпроси - защото не знаеш отговорите или защото намекваш, че БФБ, заедно с ТР са впрегнати да прикриват поредните тъмни сделки на ЦСКА?

Ок, ще те попитам по друг начин, явно има нужда - какво точно те притеснява в цялата ситуация, кое точно ти се вижда съмнително? Брояча на Елана? Двете седмици? Законовия срок за удължаване на емисията с 1 месец? Къде виждаш сърбеж в цялата картинка, та се счупваш 5 страници да задаваш въпроси? Кажи каква ти е тънката подмисъл, та да може да ти се отговори като хората, а не да се вглеждаш във всяка сложена или несложена запетайка?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 21 мар 2014 22:53

Кашчей написа:
memnto написа:Кашчей ти ще купуваш ли акции?

Може да съм магаре, ама не съм болен от сап 8-) :mrgreen:

Споко, аз този отговор очаквах.
В такъв случай защо се вълнуваш толкова от целия процес на предлагането и търговията с акциите, концесии на бази и т.н.? :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 23:01

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:

Ок, ще те попитам по друг начин, явно има нужда - какво точно те притеснява в цялата ситуация, кое точно ти се вижда съмнително? Брояча на Елана? Двете седмици? Законовия срок за удължаване на емисията с 1 месец? Къде виждаш сърбеж в цялата картинка, та се счупваш 5 страници да задаваш въпроси? Кажи каква ти е тънката подмисъл, та да може да ти се отговори като хората, а не да се вглеждаш във всяка сложена или несложена запетайка?

Аз въпросите съм ги задал и ако можеш да отговориш-благодаря предварително. Законовият срок е 60 дена, а не 30 дена, но това са подробности от пейзажа. Е, вярно, че трябва да се впише в проспекта, но не знам дали предварително или може и в последствие. Въпросът с брояча беше, защото ми се приказваше, че много бавно ставало обработването на информацията на борсата и затова имало малко число, като закупени акции и това щяла да е причината за удължаване на срока на подписката.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2014 23:12

Аз говоря за до 30 дни защото това е срока, споменат от Томов.
За цялата тази седмица на БФБ са сключени малко над 4700 сделки. От тях над 800 са на ЦСКА, при това само за един ден. Оставям на теб да прецениш дали това е малък процент или голям. А дори и да не ги знаеш тези числа, каква база за сравнение използваш за да твърдиш, че закупените акции са малко?
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 мар 2014 23:16

Опа! Напредва ли търговията? :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 мар 2014 23:18

vaskonti написа:Аз говоря за до 30 дни защото това е срока, споменат от Томов.
За цялата тази седмица на БФБ са сключени малко над 4700 сделки. От тях над 800 са на ЦСКА, при това само за един ден. Оставям на теб да прецениш дали това е малък процент или голям. А дори и да не ги знаеш тези числа, каква база за сравнение използваш за да твърдиш, че закупените акции са малко?

Ми аз не твърдя, че са малко :mrgreen:
Всъщност вашите акции на БФБ ли се търгуват вече :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2014 23:20

Кашчей написа:
vaskonti написа:Аз говоря за до 30 дни защото това е срока, споменат от Томов.

Ми аз не твърдя, че са малко :mrgreen:
Всъщност вашите акции на БФБ ли се търгуват вече :roll:

Не, просто някой брокер е хакнал системата им и можеше да се следят продажбите през сайта им. Просто не виждам друго обяснение...мистерия неква... :shock:
[/center]

Върни се в “Архив”