Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот boabbb » 08 авг 2013 14:39

futbolqga написа:Боже, наистина ли вярвате на глупостите, че няма пари? Я погледнете трансферите до момента - продадохме двуцифрен брой играчи, а привлечените са трима. Сигурен съм, че само трансфера на Карвальо е покрил всички похарчени пари, а останалите са чиста печалба за момента, да не говорим за спестените заплати. Аз съм абсолютно сигурен, че Наско просто чака по-тлъста комисионна да изпадне, иначе е необяснимо два(!!!) месеца да не може да намери читав централен защитник. Ако иска качествен централен защитник, свободен агент, със заплата като тази на Бентли, веднага му давам и име - Ричард Дън. Точка.

Дън според мен няма да дойде, а и да дойде - няма да го харесате. Не е вече тоя играч дето беше капитан на Сити, няма скорост и на 2-рата седмица ще почнете да го псувате. И недейте да искате Борат да се махне, че не виждам кой ще дойде след него и ще станете като нас :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мартин Кавдански се завръща в Левски

Мнениеот Daniel Levski » 08 авг 2013 16:03

Юношата на Левски Мартин Кавдански, който разтрогва с Локо Пловдив, ще се завърне в Левски - твърдят слухове сред привържениците на Локо Пловдив. Какво Ви е мнението дали ще се върне в Левски и как ще пасне в защитата ни.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 авг 2013 16:07

Май Кавдански ще ни е новия защитник.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Могилката
Контакти:

Re: Мартин Кавдански се завръща в Левски

Мнениеот Могилката » 08 авг 2013 16:15

Daniel Levski написа:Юношата на Левски Мартин Кавдански, който разтрогва с Локо Пловдив, ще се завърне в Левски - твърдят слухове сред привържениците на Локо Пловдив. Какво Ви е мнението дали ще се върне в Левски и как ще пасне в защитата ни.

Пич какво говориш! С Кавдански в центъра и аз мога да съм партньор.

Орачев --- Терзиев --- Кавдански ---Попадин

Нов --- Велев --- Гаджев --- Вутов

В. Христов --- Генков

Това трябва да ни е отбора.

Да продават Мюлдер, Рамос, Лопес, Гари, Пинто и т.н.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2013 16:19

Могилката написа:Да продават Мюлдер, Рамос, Лопес, Гари, Пинто и т.н.

С посочените от теб халфове ... И без Гари, че ние ще бележим веднъж на високосна година. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 08 авг 2013 16:19

Според мен идиотията вече взе да става пълна!Какви свободни 2-3 играчи!?Вече е средата на август-тези хора кога и къде са тренирали досега?За здраве в парка?И ние ще ги чакаме,за да разчитаме да вдигнат нивото...Всичко е една голяма парлама!И ако недай си боже стане гаф с Газпром,просто ще доиграем сезона.

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 08 авг 2013 16:34

THE G.A.M.E написа:
Могилката написа:Да продават Мюлдер, Рамос, Лопес, Гари, Пинто и т.н.

С посочените от теб халфове ... И без Гари, че ние ще бележим веднъж на високосна година. :roll:

Гари е голям, но няма да остане дълго в Левски. Освен това е единствения на който могат да му се вземат екстра пари. Лошо ли ще е да му вземем 1млн в евро. В. Христов и Терзиев ще са поне 600хил евро. Ще трябва и нов при халфовете и там още поне 350хил. евро. Вече не говорим за свободни трансфери, а да се плащат пари. Ако разпродадем всички чужденци и им вземем по някой лев (Рамос, Силва, Мюлдер, Пинто) можем да си позволим поне двама качествени на полусезона.

Реално погледнато в тази схема, която опитва треньора Гари ще си загуби много от качествата си. Втори нападател може да играе с/у Пирин, но срещу сериозни и организирани отбори няма да му чуем името.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 авг 2013 17:10

Могилката написа:Гари е голям, но няма да остане дълго в Левски. Освен това е единствения на който могат да му се вземат екстра пари. Лошо ли ще е да му вземем 1млн в евро. В. Христов и Терзиев ще са поне 600хил евро. Ще трябва и нов при халфовете и там още поне 350хил. евро. Вече не говорим за свободни трансфери, а да се плащат пари. Ако разпродадем всички чужденци и им вземем по някой лев (Рамос, Силва, Мюлдер, Пинто) можем да си позволим поне двама качествени на полусезона.

Реално погледнато в тази схема, която опитва треньора Гари ще си загуби много от качествата си. Втори нападател може да играе с/у Пирин, но срещу сериозни и организирани отбори няма да му чуем името.

Родригез може да се ползва и за човек зад нападателите.
Ясно е, че към момента нямаме такъв ( само уважения за Вутов ... Ама ще минат годинки докато стане на нивото на един Дарко, например ) ... Гаджев въобще няма за какво да го мъчат вече.
А Велев и Бру, просто нямат необходимите качества за плеймейкър.

Принципно е хубаво парите от продажбите на играчи, да се инвестира в нови и по-добри футболисти.
Ама и 2-мата знаем, че това не се случва в Левски от доста години ... ;)
Според мен, и 2 млн. да се вземат при продажбата на въпросните, накрая пак ще осъмнем със свободни агенти ... Може и още по-лошото, да се пръснат половината за сръбски анонимници ... Не е като да не се е случвало. :(

Точно за това, сега за сега докато няма никаква гаранция, че може да се вземе по-добър играч от Гари, трябва да го кътаме.
А и все ми се струва, че Йоканович към момента просто тества различни тактически неща и рано или късно ще разбере, че Левски без крила, неможе. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 08 авг 2013 17:18

Трябва да вземем Кавдански !! Какво чака Сираков ?!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 08 авг 2013 17:25

Левски няма крила и сега. Има едно в лицето на Гари, но 1000% Гари ще си замине както Гарата. Просто няма как да го задържим. Същото стана и с Жо. Как се вика наш юноша, ама си замина в Русия и т'ва е.

Йорданов, Лопес, Бру няма какво да търсят при нас. Ако Гари или Рамос се контузи какво правим. Пак сменяме схемата и зад Генков ще играе Дедо Мраз.

Нова защита с Попадин и Орачев да ги видим стават или не, поне един нов халф, един нападател да си пречат с Генков. И да се опитат да направят отбор за два три трансферни прозореца. То е ясно, че сезона ще е злеташки, нищо че имаме годишнина. Поне един като Жиката и Хичо или Бай Мангау да извадим па по после да му се мисли, шампиони ли ще ставаме, ЛЕ ли ще печелим. Вижда се, че само с искане и мъкнене на футболисти не става.

Паре уец при нас.

Върни се в “Архив”