Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:То това е смисълът на опозицията - да бъде коректив на властта, да посочва грешките ѝ и да предлага решения и алтернативи.
Друг е въпросът, че БСП и техните интимни партньори от ДПС не могат да бъдат такива.
Laetitia написа:А не смяташ ли, че в огромен процент от случаите компроматите срещу Костов са създадени именно от неговите врагове, които целяха да го убият политически и за съжаление до голяма степен успяха.Vincenzo написа:По принцип и аз съм с десни убеждения и на първите избори, когато се появиха ГЕРБ, гласувах за Синята коалиция, но Костов се е компрометирал прекалено много пред широката публика (не че другите не са) и не мисля, че партията му може да набере сила и да привлече достатъчно маса, за да има глас в парламента и да се противопостави на комунистите. Повярвай ми, чакам с нетърпение деня, когато ще има обединена и силна дясна партия, за коята бих си дал гласа с удоволствие.
Мръсните комунисти изпитват страх единствено от него, не от дуещия се като пуяк Бойко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта