Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Levski4Ever » 12 фев 2013 20:59

ralka_levskarka написа:
... Ако Родригес се окаже попадение, много неща в атаката на „сините“, ще се получават по-лесно. Хората, които са го гледали преди да дойде в Левски, твърдят че умее да дриблира в сгъстена обстановка, за бързината вече споделихме.

Не знам дали не е заблуда, но Родригес заприлича по нещо на Жоазиньо, още от първия ден. Пристигна видимо притеснен, но и амбициран от тази възможност. Преди да даде първото си интервю бързаше да разбере, как може да се сдобие със снимките. Жоазиньо с месеци гонеше колегите, които го снимат, за да даде флашка, на която да му качат всеки заснет момент с неговите изяви. Звучи наивно, но в очите на холандеца има от онзи блясък, който бе типичен за Жоао Натаилтон Рамос, известен повече като Жоазиньо.

А виждала ли си младия Вутов как умее да дриблира в сгъстена обстановка? Защото мен това ми направи голямо впечатление. Грехота ще е ако не го налагат!
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 фев 2013 21:21

Да видях го в предишната контрола. Той изработи фаула, който изпълни Йовов. По- назад казах, че наистина има уникални качества и ако Илиан не ги е видял значи е сляп.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 21:39

ralka_levskarka написа:
... Ако Родригес се окаже попадение, много неща в атаката на „сините“, ще се получават по-лесно. Хората, които са го гледали преди да дойде в Левски, твърдят че умее да дриблира в сгъстена обстановка, за бързината вече споделихме.

Не знам дали не е заблуда, но Родригес заприлича по нещо на Жоазиньо, още от първия ден. Пристигна видимо притеснен, но и амбициран от тази възможност. Преди да даде първото си интервю бързаше да разбере, как може да се сдобие със снимките. Жоазиньо с месеци гонеше колегите, които го снимат, за да даде флашка, на която да му качат всеки заснет момент с неговите изяви. Звучи наивно, но в очите на холандеца има от онзи блясък, който бе типичен за Жоао Натаилтон Рамос, известен повече като Жоазиньо.

Ех, този Стефчо бе, тези журналисти така и не се научиха, че на малко дете и нов шеф не трябва да се радваш много, а и подобни писаници доста често рефлектират негативно върху феновете.
Сега след тези думи всеки от вас се зарежда с някакви очаквания и момчето ако не ги покаже се почват едни отрицателни коментари до безкрайност.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 фев 2013 21:43

BadBoy написа:
ralka_levskarka написа:

Ех, този Стефчо бе, тези журналисти така и не се научиха, че на малко дете и нов шеф не трябва да се радваш много, а и подобни писаници доста често рефлектират негативно върху феновете.
Сега след тези думи всеки от вас се зарежда с някакви очаквания и момчето ако не ги покаже се почват едни отрицателни коментари до безкрайност.

Ми въри ги научи и журналята кво да правят. Така и така си най-големия капацитет във всичко. Как не са те прилапали от някоя световна медия подобен капацитет като теб... направо ума ми не го побира

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 21:53

terata, зная, че човек когато бъде оборен с факти доста боли, но не мога да ти помогна, не е нужно да скачаш от тема на тема само и само да натриеш носа на някой.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 фев 2013 22:19

BadBoy написа:terata, зная, че човек когато бъде оборен с факти доста боли, но не мога да ти помогна, не е нужно да скачаш от тема на тема само и само да натриеш носа на някой.

Не е нужно да ти натривам носа, оня горе се погрижил отдавна за това ;) И темите в които пиша са в подфорум Левски ако се не лъжа, или не мога да пиша ли какво? Аз съм си у дома тук, ти си навлека ;)
ПП: Дека са фактите, че нещо не ги виждам?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 фев 2013 22:22

Когато се изчерпат аргументите на преден план се вадят личните нападки, а с такива хора дискусии не водя и игнорирам мненията им.
У дома е на Герена, всички останали места са обществени.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 фев 2013 02:12

Родригез има много потенциал, поне от това, което видях по клиповете му е добър играч. Дано успее да се впише в отбора!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 фев 2013 11:05

Левски е спасил от финансова криза холандския АДО Ден Хааг. Това призна треньорът на елитния тим Морис Щайн. Специалистът не крие разочарованието си от продажбата на Гари Мендес Родригес на Левски.

Както е известно, „сините" купиха крилото за 300 000 евро, като 200 000 от тях отидоха в касата на АДО.

„Бях наясно с качествата на Гари Родригес, когато той дойде в клуба в началото на сезона. Исках обаче да се обиграе в Дордрехт и след това да се върне при нас. Той обаче направи страхотни мачове за Дордрехт и това постави под въпрос връщането му в АДО Ден Хааг. Гари беше бъдещето на клуба ни и следващия сезон щях да градя отбора около него", обясни Морис Щайн.

„Нямаше обаче как да отхвърлим офертата на Левски. Финансовата криза ни притискаше. Заради нея продадохме играч, който е бил наша собственост само шест месеца. Правете си сметка... Именно заплахата от фалит ни накара да бързаме с раздялата с Гари Родригес. Парите, взети от него, ще ни стабилизират", добави треньорът на АДО Ден Хааг в изказването си пред elfvoetbal.nl.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 фев 2013 11:25

BadBoy написа:Когато се изчерпат аргументите на преден план се вадят личните нападки, а с такива хора дискусии не водя и игнорирам мненията им.
У дома е на Герена, всички останали места са обществени.

Пич ли си абич ли си както казва Джо Бръзия не знам виждам ,че четеш и попиваш всичко ама дай нещо с твой думи и размисли а и дразниш адски много така ,че хората са си прави .Уж се имаш за интелигентен човек, а не знаеш елементарни неща когато един човек е не желан някъде той се маха и не досажда повече ама на теб явно ти доставя удоволствие да досаждаш. :(

Върни се в “Архив”