Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот Soulen » 19 мар 2013 01:48

storm написа:
rmfan5 написа:
storm написа:Някак си ме е срам, че водя спор на тема отбор/отбор с фен на толкова незначителен спрямо другия клуб отбор... :)

Извинявайте че се намесвам в спора ви,но последно време Челси е доста по-успешен клуб от Юве.

Последно време ? .. :? Какво е това понятие последно време ?
Челси през 1998 ли е създаден ?

1905 и спора не е за това кой колко трофея има, а колко са чисти те :roll:
Нормално е да бягаш от темата все пак е доста неудобна ;)
[offtopic]Малко интрига да вкарам за предстоящите мачове :mrgreen:[/offtopic]
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 19 мар 2013 02:16

Пха, от кое да бягам бе информаторе ? Кои били чисти и кои не, бе ти нормален ли си, какви глупости ми говориш.. Ти сигурно не знаеш кой в момента е втори в Италия, тръгнал да ми коментира тамошния футбол...
Лягай да спиш, че утре си на училище..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 мар 2013 10:53

rmfan5 написа:
storm написа:Някак си ме е срам, че водя спор на тема отбор/отбор с фен на толкова незначителен спрямо другия клуб отбор... :)

Извинявайте че се намесвам в спора ви,но последно време Челси е доста по-успешен клуб от Юве.

В последно време Юве би Челси с 3-0, води в първенството, докато Челси са трети и е на 1/4 финал в ШЛ, докато Челси е на 1/4 финал в ЛЕ и ФА къп. Това виждам в последно време 8-)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 мар 2013 11:15

storm написа:Пха, от кое да бягам бе информаторе ? Кои били чисти и кои не, бе ти нормален ли си, какви глупости ми говориш.. Ти сигурно не знаеш кой в момента е втори в Италия, тръгнал да ми коментира тамошния футбол...

Глупости ли кой игра в селските лиги заради калчополи преди няколко години :roll:
А на някой отбор не му ли отнеха някакви трофеи понеже ги е спечелил много честно :lol: :lol:
П.П.Иначе дори Берба отказа на великото калчо и предпочете Фулъм ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 19 мар 2013 15:33

Soulen написа:
storm написа:Пха, от кое да бягам бе информаторе ? Кои били чисти и кои не, бе ти нормален ли си, какви глупости ми говориш.. Ти сигурно не знаеш кой в момента е втори в Италия, тръгнал да ми коментира тамошния футбол...

Глупости ли кой игра в селските лиги заради калчополи преди няколко години :roll:
А на някой отбор не му ли отнеха някакви трофеи понеже ги е спечелил много честно :lol: :lol:

Берба предпочете да е титуляр в Фулъм отколкото да търка пейката в Ювентус.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 19 мар 2013 20:51

Soulen написа:

А върнал си се от училище...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 мар 2013 23:31

storm написа:
Soulen написа:

А върнал си се от училище...

Печелиш класацията за най-жалко бягане от темата :lol: :lol:
Само един въпрос Юве съдийски отбор ли е/бил и спора може да приключи ;)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 мар 2013 23:57

Ае писна ми да ви чета глупостите. Особено пък последното.... Като се храните поне малко аргументация да има. Били не билили...... Ами то, ако докарам един фен на Тотнъм и той ще изреди 2-3 мача, където са ги порязали срещу нас (ЧЕЛСИ) и кво, съдийски отбор ли е ЧЕЛСИ? Това със съдиите е супер субективно и хората си спомнят само това, което им изнася на тях. Грешки стават за всички отбори. Гадно е, но всеки бърка в буркана с "лакомства" и всеки го духа. Някои отбори ядат повече сладко, ама такъв е живота. Тъпото е, когато играчите сами провокират съдийски грешки, ама квото е......
Темата е за ШЛ 2012-2013, а не за уроци по поведение в интернет на тема: "Как да не се държа в спортен форум, ако не искам да ме смятат за идиот!"
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 20 мар 2013 01:17

ААа ти вече почна и награди ли да раздаваш.. Винаги съм искал да спечеля нагарада срещу пубер на 16 години, който най-ранните му спомени за неговия отбор са от полуфинала с Ливърпул през 2007г..И детенце, хубаво е да се усведомяваш сам за това, което говориш, не да напишеш в Google "Калчополи" и там да ти излезе Ювентус.. ;)..
[offtopic]Макар, че се сдрапах и с друг, искам да кажа, че нямам нищо против отбора на Челси, дори обратното, много ми бе симпатичен в годините 2004-2009..,[/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 мар 2013 08:18

За буркана с меда.Чак пък всички да са еднакво подпирани или рязани, не е.
Понеже темата е за ШЛ 2012/2013- не всички са еднакво подпирани или рязани в ШЛ 2012/2013 ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”