Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот LSFC1914 » 08 юли 2009 12:53

Всеки тука гледа кой на колко мача е бил,какво значение на колко мача е бил?Това са детски разсъждения."Ти не си бил на стадиона","Ти не си посещавал един мач","Аз съм бил на 52375238 мача на Левски и съм най-гомия му фен","Ти ли ще ми кажеш,дето не знаеш какво е стадион".Просто нямам коментар.ВЕЛЕВ ЧЕ НЕ СТАВА ЗА ТРЕНЬОР НЕ СТАВА,АМА ПОНЕ ГО ОСТАВЕТЕ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ В ЕВРОПА.НЕ ЧЕ Е ЗА УСПОКОЯВАНЕ,АМА НЯМА ДА НИ Е ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА В ЕКТ!
Съжалявам,ако някой се е обидил. :)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 юли 2009 12:56

ZYKLON написа:Както казах,всеки си право на мнение и няма нищо по-хубаво от това да го отстоява.Тук някои хора доста се разпалиха.по-спокойно го давайте.Защо,всеки,който му засегнат мнението,веднага почва да съобщава на колко мача е ходил?
Аз съм сигурен г-да виртуални фенове,че крака ви е стъпвал на Герена не повече от два-три пъти.Но това е хубавото на интернет,всеки се представя за такъв,какъвто му се иска да бъде.

Не исках това с мачовете да прозвучи така, като някакво изтъкване и т.н щото е тъпо да го правиш във форуми, ама просто ми е тъпо някой да ми казва, че не съм истински фен и даже че съм срам за Левски, защото си имам мнение, което не му харесва... :evil:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 08 юли 2009 12:59

Точно сега не трябва да се караме феновете помежду си.Трябва да видим първия мач как ще е и тогава да говорим.Сега са само контроли и дори европейските колоси или падат или завършват на равно в тях.Всички сме левскари и всички сме се радвали и страдали със отбора.Да ги оставим на мира и да очакваме победи.Трябва и друго да се замислим може някое и друго чорбарче да се представя за наш фен и да се мъчат да ни изпокарат помежду ни.Замислете се!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юли 2009 13:03

Спокойно бе хора. Как разгорещено спорите. Велев е треньор на Левски за момента. Имахме слаби мачове с него, но имахме и добри. От 3 години насам не сме взимали толкова точки срещу първата петица на А група. Факт! Мачът с Миньор не мисля, че трябва да го давате за някакъв пример. Тотално ги надиграхме и създадахме около 10 чисти голови и още толкова голови положения. Единствено резил си беше срещу Локото... Има разнообразие в атака. Освен по крилата вече виждам и игра през центъра, атаки с по 1 докосване и много борбеност. Вярно, че на моменти се вижда един позабравен стил от преди 6-7 години, а именно вратаря към Гонзо и каквото стане. Но за наша радост това е много рядко. Има една тенденция на подобряване на играта.
При Мъри красотата на футбола идваше от владеенето на топката...Но видяхме в последствие, че само това не стига. Футбол гледам от около 20 години. Смея да твърдя, че разбирам от този спорт. В момента имаме най-важното. а именно страхотен колектив на терена и в съблекалнята. Ако направим пробив в Европа ще си промените ли мнението за Велев?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 юли 2009 13:03

Всеки има право на мнение и съм далеч от идеята,че хората дето критикуват Кокалеско не са фенове.Все пак обаче трябва да се съгласите с едно нещо. Велев пое отбора в много труден момент и го направи шампион.Дали цска се дънеха или не,не е важно.Важното е ,че ние станахме шампиони.Наистина играта не беше красива,но момчетата могат повече и се надявам,че с малко повече доверие и спокойствие този сезон ще го покажат.Велев си има собствено мнение и виждане за играта.Дали правилно или не ще се види.Естествено,че има какво още да научи в този занаят,но момчета..Божо,Цачев,Генев,Жо,Зе..той разви тези момчета.Тасевски също заигра добре при него.Мнението ми за Кокала не е еднозначно... Спорен треньор е наистина,и Левски заслужава треньор с който ще изглежда по-добре.Но такъв в България няма.Кой да вземеме? Илиев? Дуци? Кой е доказал с нещо,че става за Левски? Какъв е смисъла да правиме грешките,които правехме преди 4-5 години.Нов треньор всеки сезон.Отбора няма как да се развива.
Всеки треньор има собствено виждане и се опитва да го наложи.Постоянното сменяне на треньорите създава само проблеми.
За последната година ми смениха шефа 3 пъти.Всеки от тях идваше с добри идеи и променяше всичко.Няма смисъл да казвам,че така и не можахме да свикнеме с никой и се получи голям хаос.Предполагам същото е и във футбола.
Ако Велев се сменя трябва да е с наистина качествен и добър треньор.Човек от чужбина.Иначе си тъпчеме на едно място.Ще дойде Илиев,ще го смениме с Дуци,после с Гочето,Люпко за един сезон..И какво? Надали някъв прогрес ще има.
Смяната на Велев не трябва да е самоцелна..Просто Велев да не треньор.Трябва да е смислена.Аз човек с който да смениме Велев не виждам в момента. Ако вие виждате кажете..Не,че това ще окаже влияние,но поне си изкажете мнението.
110 години любов!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 08 юли 2009 13:10

Имам въпрос към тези които викаха "оставка" ''к__во Велев", след като недоволстват от него, защо в последните 5 мача спряха да викат тези неща, защо махнахте транспарантите против него. Ми продължете така срещу Санта Хулия и в следващите 5 мача и съм 99 % сигурен, че Велев ще бъде сменен. Надявам се да сте ме разбрали правилно за това което искам да кажа.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
anakin
Контакти:

Мнениеот anakin » 08 юли 2009 13:12

Enravota,айде казвай бееееееееееееееееееее ;| . Смяна на треньор трябва да става средата на 2ят полусезон (щото за да стане трябва да сме 2ри-3ти) и няма да имат смисъл мачовете докрая общо взето + че от начало са ни тежките.За да може новият треньор да свикне и т.н. и т.н.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 08 юли 2009 13:13

svence написа:Имам въпрос към тези които викаха "оставка" ''к__во Велев", след като недоволстват от него, защо в последните 5 мача спряха да викат тези неща, защо махнахте транспарантите против него. Ми продължете така срещу Санта Хулия и в следващите 5 мача и съм 99 % сигурен, че Велев ще бъде сменен. Надявам се да сте ме разбрали правилно за това което искам да кажа.

Ти луд ли си? И това остана да го псуваме в най-важните ни мачове... Не мисли като дебил...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 08 юли 2009 13:15

Прави ми впечатление, че Велев всякак се опитва да вкара Йовов в стартовите единайсет, а в момента Жо и Хичо са по-добри крила от него и Жоро Христов е много по-добър нападател.. не виждам какъв проблем е Йовов да остане резерва в няколко мача. Мисля, че ще бъде и за негово добро ако се мотивира малко повече да се бори за титулярно място вместо да го получава по право.

Иначе за момента Велев няма алтернатива колкото да ни харесва или не

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 08 юли 2009 13:18

Тактиката не е просто да кажеш какво трябва да правят а да им покажеш КАК...
Положенията от типа Зе , Ники не се вкараха не защото нямаме нападател...бяха си лични пропуски
Кога Черно море в София са имали толкова положения на Герена било то и в контрола?
Определено не съм го чул то някъде това за грешното редене...да ти припомня за Жо в Борисов кога го пусна...
Да ти напомня за Тасевски докато го сложи на правилното място...да продължим с отношението му към Гаджев докато се усети че той трябва да е титуляр...да ти припомня колко шанс даде на някои футболисти и колко даде на Христов...а връщането на Зе като бек не е да му сепсти тичането а защото е малоумен. така ли се обръща мач...ама ти си бил до магазина

Върни се в “Архив”