Мнениеот Nomer_9 » 10 яну 2013 14:25
Така ...
Най-големият ни проблем е това, че отборът изгуби физическата си мощ на терена, с която преди основно се печелеха мачовете ни ... Вече в отбора няма борци като Дрогба, Есиен, Балак, Малуда и .т.н. ... Тери също не играе от доста срещи. Сега сме се напълнили с латино джуджета, които макар и да притежават страхотна техника и потенциал, изитват трудности срещу физически добре подготвени отбори, които играят дисциплинирано в задни позиции. Това при Барселона дафа ефект, но те първо играят в много по-различно първенство и второ- вече са адски обиграни, а и имат Меси и Шави и Иниеста. Ние нямаме център ... повтарям го и няма да спра да го правя. Луиз има качества за деф. халф, но му трябва време да се обиграе там... Лампард е голаджия, но в дефанзифен план също не е на ниво...Микел е посредствен играч, колкото и да го хвалят някои разбирачи тука. Рамиреш се мъчи на тази позиция... Човек за средата на терена, който да е добър и в двете фази, но най-вече в изнасянето на топката е 1000% задължителен, а ако Давид Луиз не свикне с тази роля, то тогава дори 2 ма такива играчи трябва да се привлекат, пък Микел да си лови влака за Нигерия. Друг огромен проблем, който се надявам да се е решил с привличането на Демба Ба и той е, че вече дори моят кредит на доверие към Торес изтече. Торес не само, че не бележи, но и има изключително много брак в играта си. С него сме отбор без нападател... а големите отбори си имат Роналдо, Меси, Руни,Перси, Агуеро, Ибрахимович и т.н.... ние сме за никаде с нашето дръвче. Друга голяма грешка е привличането на Марин , Моузес и Оскар за общо около 40 милиона... Според мен и тримата имат качества, но аз съм против купуването на играчи на килограм. Можеше спокойно да вземем за тия пари един качествен и готов играч от ранга на Азар и Мата и да си оставим Малуда още един сезон при нас за резерва...примерно- Хълк, за който се стиснахме, а крайна сметка дадохме толкова пари за тримцата. При Моу бяхме толкова силни, защото той взимаше правилни решения... трябва му халф - взима един ама ЕСИЕН , трябва му защитник- взима един ама Ашли Коул... и така ... надавам се да сте ме разбрали ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!