Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот yasen » 10 яну 2013 12:00

Игра, още ли държиш на безумната си теза в подкрепа на Торес?
Какво ще кажеш за представянето на един по-слаб нападател НА ХАРТИЯ Демба Ба?
Мисля, че отговора ти ще бъде, че са различни нападатели и че не са еднакво приспособими към стила на Челси :lol:
Това е Челси, всеки един добър нападател би паснал на клуба, особено с такива креативни футболисти, които имаме!
Колкото повече време минава от този сезон все повече си мисля, че причината за слабия сезон до момента е Торес, той и никой друг! Играем без нападател, който освен, че не помага, а и пречи, значи дори не сме и с 10 човека ...
Глупостите на Абрамович ще ни провалят през този сезон...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 яну 2013 12:07

yasen написа:Игра, още ли държиш на безумната си теза в подкрепа на Торес?

Естествено, че държа на Торес.
Не съм си променил и на милиметър мнението, че "Хлапето" е страхотен напдател и потенциалът му не се използва напълно.
Разбира се, той не е в подходяща форма, също както всички играли в несполучливите мачове.

Нищо немога да кажа за Ба ...
Нека първо стигне 15-те гола на Торес до този момент и тогава можем да правим сравнения.

Иначе добро включване снощи, както и добра игра срещу Саутхямптън.
На няколко пъти посочих, преди да бъде привлечен, че точно подобен тип нападател е нужен, за да може Челси да има и различна игра в атака.

Преди време бях написал нещо ...
Бях готов да се хвана на бас, че всеки от офанзивните футболисти на Челси изспуска повече от Торес.
И че тази тенденция ще продължи ...
За съжаление се оказах прав. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 10 яну 2013 12:23

THE G.A.M.E написа:
yasen написа:Игра, още ли държиш на безумната си теза в подкрепа на Торес?

Естествено, че държа на Торес.
Не съм си променил и на милиметър мнението, че "Хлапето" е страхотен напдател и потенциалът му не се използва напълно.
Разбира се, той не е в подходяща форма, също както всички играли в несполучливите мачове.

Нищо немога да кажа за Ба ...
Нека първо стигне 15-те гола на Торес до този момент и тогава можем да правим сравнения.

Иначе добро включване снощи, както и добра игра срещу Саутхямптън.
На няколко пъти посочих, преди да бъде привлечен, че точно подобен тип нападател е нужен, за да може Челси да има и различна игра в атака.

Преди време бях написал нещо ...
Бях готов да се хвана на бас, че всеки от офанзивните футболисти на Челси изспуска повече от Торес.
И че тази тенденция ще продължи ...
За съжаление се оказах прав. ;)

да, вярно е, изпускат повече от Торес, особено Мата...
но защо изпускат те, а не Торес?! това е въпроса ... за мен отговора е, че Торес се крие, бяга на фланга, губи лесно топката, когато е в краката му, не знае къде да се пласира, а има невероятни креативни футболисти в Челси, които играят за него

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 яну 2013 12:29

yasen написа:но защо изпускат те, а не Торес?! това е въпроса ... за мен отговора е, че Торес се крие, бяга на фланга, губи лесно топката, когато е в краката му, не знае къде да се пласира, а има невероятни креативни футболисти в Челси, които играят за него

За мен няма значение кой вкарва, кой изспуска, кой създава и т.н.
Присъствието на Торес отваря пространства за Мата, Азар, Оскар, Рамиреш, Моузес ... И за всичките там, които играят около него в даден мач.
Загледай се детаилно някой път при атаките ни, по-колко човека се навъртат около Фернандо.

Разбира се, никак не съм доволен от играта на Торес в последните няколко мача ... Но то можем спокойно да кажем същото за всички, които играха в посредствените ни мачове. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 яну 2013 12:48

tatusindo написа:
Sardukar написа:Те ни бият на всички фронтове, а още се залъгваме, че не е важно. ВАЖНО беше ЧЕЛСИ да бие Коринтианс. Важно беше и вчера да касира отбор от ранга на уелсците! Бенитес е ужасно слаб за нас! Абсолютен страхливец. Дори тъпите мениджъри щяха да направят 2 смени до 65мин! Важно беше за клубът, а не за подкрепата, която ще получава в момента. Не е нормално да имаме такова поведение!

ПП И какви са тези жалки опити за далечни удари??? Това е просто ужасно за гледане!

Напълно съм съгласен със Сардукара ...... Още от мача с Кориантианс се започнаха грешните стъпки .... Да не говорим,че с Рафата начело не сме взели един завързан мач срещу силен опонент ;)

Бихме Евертън ;) На ЧЕЛСИ ще му e по-лесно с/у водещите отбори или тези, които се опитват да ни нападат още от началото. Там с тактиката на Рафата ще ги изпържим в почти всеки случаи! Проблемът е, че не може да убиваме в момента. Смешно е, че изпадаме в две еднакво вредни крайност: абсолютна апатия и просто присъствие на терена и игрови контрол с положения за гол, които просто не вкарваме и следва моментално пречупване при гол на лошите. Най-добре играем, когато лошите са почнали добре и влагат сили да ни вкарат и дори да го направят после ги обръщаме. Но ако е "равностоен" двубой или ние пропускаме като в махалата следват негативни резултати.

ПП Най ме дразни идиотската смяна на позиции при повечето играчи! И няма ли най-сетне да дадат 3-4 срещи на Марко Марин! И ако може да не е дясно крило! Оскар направи един приличен мач с/у Лийдс и заради грешката му при гола не го е пускал като вътрешен. А и ми писна с жалкото ни 4-2-3-1!
Image
Image
Image

Потребителски аватар
drago911
Контакти:

Мнениеот drago911 » 10 яну 2013 13:06

Докато дебелака пуска любовницата си на терена, така ще бъде :!: Не съм очуден, разочарован съм...

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 10 яну 2013 14:25

Така ...
Най-големият ни проблем е това, че отборът изгуби физическата си мощ на терена, с която преди основно се печелеха мачовете ни ... Вече в отбора няма борци като Дрогба, Есиен, Балак, Малуда и .т.н. ... Тери също не играе от доста срещи. Сега сме се напълнили с латино джуджета, които макар и да притежават страхотна техника и потенциал, изитват трудности срещу физически добре подготвени отбори, които играят дисциплинирано в задни позиции. Това при Барселона дафа ефект, но те първо играят в много по-различно първенство и второ- вече са адски обиграни, а и имат Меси и Шави и Иниеста. Ние нямаме център ... повтарям го и няма да спра да го правя. Луиз има качества за деф. халф, но му трябва време да се обиграе там... Лампард е голаджия, но в дефанзифен план също не е на ниво...Микел е посредствен играч, колкото и да го хвалят някои разбирачи тука. Рамиреш се мъчи на тази позиция... Човек за средата на терена, който да е добър и в двете фази, но най-вече в изнасянето на топката е 1000% задължителен, а ако Давид Луиз не свикне с тази роля, то тогава дори 2 ма такива играчи трябва да се привлекат, пък Микел да си лови влака за Нигерия. Друг огромен проблем, който се надявам да се е решил с привличането на Демба Ба и той е, че вече дори моят кредит на доверие към Торес изтече. Торес не само, че не бележи, но и има изключително много брак в играта си. С него сме отбор без нападател... а големите отбори си имат Роналдо, Меси, Руни,Перси, Агуеро, Ибрахимович и т.н.... ние сме за никаде с нашето дръвче. Друга голяма грешка е привличането на Марин , Моузес и Оскар за общо около 40 милиона... Според мен и тримата имат качества, но аз съм против купуването на играчи на килограм. Можеше спокойно да вземем за тия пари един качествен и готов играч от ранга на Азар и Мата и да си оставим Малуда още един сезон при нас за резерва...примерно- Хълк, за който се стиснахме, а крайна сметка дадохме толкова пари за тримцата. При Моу бяхме толкова силни, защото той взимаше правилни решения... трябва му халф - взима един ама ЕСИЕН , трябва му защитник- взима един ама Ашли Коул... и така ... надавам се да сте ме разбрали ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 10 яну 2013 15:01

Nomer_9 написа:Така ...
Най-големият ни проблем е това, че отборът изгуби физическата си мощ на терена, с която преди основно се печелеха мачовете ни ... Вече в отбора няма борци като Дрогба, Есиен, Балак, Малуда и .т.н. ... Тери също не играе от доста срещи. Сега сме се напълнили с латино джуджета, които макар и да притежават страхотна техника и потенциал, изитват трудности срещу физически добре подготвени отбори, които играят дисциплинирано в задни позиции. Това при Барселона дафа ефект, но те първо играят в много по-различно първенство и второ- вече са адски обиграни, а и имат Меси и Шави и Иниеста. Ние нямаме център ... повтарям го и няма да спра да го правя. Луиз има качества за деф. халф, но му трябва време да се обиграе там... Лампард е голаджия, но в дефанзифен план също не е на ниво...Микел е посредствен играч, колкото и да го хвалят някои разбирачи тука. Рамиреш се мъчи на тази позиция... Човек за средата на терена, който да е добър и в двете фази, но най-вече в изнасянето на топката е 1000% задължителен, а ако Давид Луиз не свикне с тази роля, то тогава дори 2 ма такива играчи трябва да се привлекат, пък Микел да си лови влака за Нигерия. Друг огромен проблем, който се надявам да се е решил с привличането на Демба Ба и той е, че вече дори моят кредит на доверие към Торес изтече. Торес не само, че не бележи, но и има изключително много брак в играта си. С него сме отбор без нападател... а големите отбори си имат Роналдо, Меси, Руни,Перси, Агуеро, Ибрахимович и т.н.... ние сме за никаде с нашето дръвче. Друга голяма грешка е привличането на Марин , Моузес и Оскар за общо около 40 милиона... Според мен и тримата имат качества, но аз съм против купуването на играчи на килограм. Можеше спокойно да вземем за тия пари един качествен и готов играч от ранга на Азар и Мата и да си оставим Малуда още един сезон при нас за резерва...примерно- Хълк, за който се стиснахме, а крайна сметка дадохме толкова пари за тримцата. При Моу бяхме толкова силни, защото той взимаше правилни решения... трябва му халф - взима един ама ЕСИЕН , трябва му защитник- взима един ама Ашли Коул... и така ... надавам се да сте ме разбрали ...

+11111111111111
Image

Потребителски аватар
Kallachew
Контакти:

Мнениеот Kallachew » 10 яну 2013 15:27

becks32milan написа:
Nomer_9 написа:Така ...

+11111111111111

Съгласен съм с почти всичко казано , с малки изключения..

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 яну 2013 17:03

Снощи не успях да гледам мача,ама като гледам резултата и коментарите,нещо много стесе наточили на Торес и на Рафата :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”