Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Ето защо на Левсkи му трябва нападател

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:05

Ако вземат камерунеца и нещата заспиват.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Оставете отбора и треньора на мира!

Мнениеот spartaka » 08 юли 2009 11:08

Абе оставете хората да играят,да направят няколко мача поне и в Европа,пък тогава почвайте,ако има нужда с критиките,аз съм неутрален,но Левски наистина имат най-добрите играчи в момента за бг,така че ще видим и само една вметка,според мен трябва да се вземе Джоп,много ще помогне на клуба и име си е и класа,нищо че не вкарвал много,кой знае може пък при вас да почне,айде със здраве и успех на бг отборите ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 08 юли 2009 11:09

ZYKLON написа:Абе,плачковци.Спрете да мрънкате против треньора и играчите.Кои сте вие,та да давате оценки?
Тоя трябвало да си ходи,онзи не ставал и т.н и т.н.
Вие,не ставате за фенове на ЛЕВСКИ.
ЛЕВСКИ,си има треньор,който се доказа в труден за отбора момент.С всеки изминал мач,отбора играе все по-бързо и с повече идея.ЛЕВСКИ,си има талантлив централен нападател,който има повече качества от половината играчи в А група,но видиш ли направил два пропуска и "капацитетите" веднага го характеризираха.
Този отбор има страхотно бъдеще,и колкото по-бързо го разберат виртуалните "фенове" на отбора,толкова по-добре за тях.

ZYKLON, подкрепям те напълно! Не мога да ги разбера тези, които искат още от първия мач в предсезонните контроли да заиграем като Барса или МанЮн. Нали затова са тези контроли - да се види моментното състояние на играчите, да се отработят нови схеми?! Никой отбор в света няма за цел да показва супер игра в контролите - отбора се обиграва, за да е във форма в течение на сезона.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:12

Не пусна Миланов, защото е пред трансфер. Какво искате да се контузи и после да духа супата?! Бензукан се представи много добре. Даже по-добре от Живко, а може и още по-добре. Пусна Ники Димитров, защото асистира за гола на Тасевски срещу сърбите, а и направи силен мач. По-точно и двата мача му бяха добри (изключвам пропуска срещу Черно море). Йовов излезе като нападател за да го види може ли да се справи на тази позиция, защото сме само с Гошо Христов и ако не се разберат с камерунеца, какво правим. Помислете малко и ще се сетите. Иначе и моята първа реакция беше такава, но в хода на срещата осъзнах някои неща.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

blue_zara
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот blue_zara » 08 юли 2009 11:14

Успех на Живко! Да е здрав и много късмет! Във вчерашния мач се видя, че Бензукан се справи добре на този пост. А и Топчо и Балтанов могат при нужда да играят на тази позиция.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: РЕАКЦИИ И МНЕНИЯ СЛЕД МАЧА НА ГЕРЕНА!!!!

Мнениеот groti » 08 юли 2009 11:15

На мен ми приличаше повече на двустранна игра,отколкото на контролен мач.Май само Бардон и Шакиб го бяха взели на сериозно тоя мач.Поне видяхме,че на Бардон му се играе и,че не е изгубил формата си.
110 години любов!

blue_zara
Контакти:

Re: Кокала пак не уцели състава :(

Мнениеот blue_zara » 08 юли 2009 11:17

peho написа:Не пусна Миланов, защото е пред трансфер. Какво искате да се контузи и после да духа супата?! Бензукан се представи много добре. Даже по-добре от Живко, а може и още по-добре. Пусна Ники Димитров, защото асистира за гола на Тасевски срещу сърбите, а и направи силен мач. По-точно и двата мача му бяха добри (изключвам пропуска срещу Черно море). Йовов излезе като нападател за да го види може ли да се справи на тази позиция, защото сме само с Гошо Христов и ако не се разберат с камерунеца, какво правим. Помислете малко и ще се сетите. Иначе и моята първа реакция беше такава, но в хода на срещата осъзнах някои неща.

+1.
С допълнението, че Генев беше нестабилен, но нали затова е Топчо!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Живко Миланов в Киево ???

Мнениеот groti » 08 юли 2009 11:18

Дано да отиде момчето.Не получи нужното уважение от феновете според мен.Както и да е.Заслужава да порита в чужбина.
110 години любов!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 08 юли 2009 11:19

sedem_!_dva написа:
ZYKLON написа:Явно съм изключително кух,щом не го проумявам.Аз виждам една постоянна градация,дело именно на Велев.

Къде я виде тази градация ? :shock: Може би на мача със Севойно или с Черно море, а може би през целия минал сезон... с Локо СФ, Миньор и т.н и то на Герена... :evil:

Ей не знам на вас някой плаща ли ви за да говорите така. Плюем Наско, после всички сме за Наско. Плюем Мъри, после всички сме за Мъри. Плюем Батков, плюем Велев. Ходете на стадиона и подкрепяйте отбора, не се занимавайте с неща които не са ви работа. Има много глупави хора, които се водят по акъла на някой, но не разбират, че този някой има финансова изгода, да стават тези неща и ги манипулира. От всички грехове Господ най-тежко наказва глупостта!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 08 юли 2009 11:19

Ами те и Ман.Юн и Барса имаха слаби резултати.Цитират се мачовете с Локото и с Миньор.Някой да се изказа за Фъргюсън след 1:4 от ливърпул?Не.
Барса,как стартираха сезона?

Върни се в “Архив”